Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ARKADAŞLAR bana yardım edin lütfen 4.ayım bitmek üzere ve hala sivilcelerim çıkıyorum izler dahada kırmızılaştı.doktor kılomdan dolayı bana 9 ay kullanacaksın dedı şok oldum(KİLOM 65)aranızda bu kıloda olupta 9 ay kullanan varmı ben kendımı 6 aya zor alıştım fazladan 3 aya nasıl katlanacam:1no2::a015::çok üzgünüm:

slm arkadaşlar, bende şu an 5. aydayım, arkadaşlar 5. ayda olmama rağmen hala yüzümde bir iki tane büyük sivilce çıkıyor, tam bitti diyorum yüzümde hiçbir şey çıkmıyorken bir de bakıyorum aradan birkaç gün geçtikten sonra iki üç tane çıkıyor(büyük). Bazen düşünüyorum acaba boşuna mı bu ilacı kullanıyorum hiç etkisi olmayacakmış gibi geliyor senağlama ne yapacağımı bilmiyorum... üstelik doktora gittim doktor cildimin çok hassas olduğunu söyledi ve güneş kremi verdi, okuduğum için sürekli güneşin altındayım güneş kremi de kullanıyorum ama hala hiçbir etkisini göremiyorum ilacın, ne yapacağımı bilmiyorum senağlama :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
mrb cnm
günde kaç mg kul.yorsun...?tedavin 6 ay mı sürecek ?benim de bitimine yaklaşık iki ay kaldı ,geçen hafta bir iki büyük sivilce çıktı,dr uma sordum olabilir,bazen son ayda bile çıkabilir takma kafana dedi....beklemek zor değil mi?ama sonuç güzel olacak bence ....sakın üzülme ...:)

selam kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun yazılarınızı takip ediyorum benim tedavim yaklaşık 4 ay önce bitti sivilce allah,a şükür çıkmıyo tek sorunum lekeler dr bana tretin adında bi kırem verdi ama ben onu sadece iki hafta düzenli kullandım çünkü yüzümü soyuyo ve çok acı çekiyodum.şimdi hiç bişey kullanmıyorum temizleme jeli almak istiyorum ne tavsiye edersiniz görüşmek üzere hoşcakalın

slm adaş nasınsın canım? şanslısın tedavin bitmişş ne kadr güzel bizde ulaşabilirmiyiz bu sonuca acaba? umarım sonuş iiyi yönde olmuştur. kurtulmuşsundur bu meretten artık neyseki bende az kaldım kurtulmaya 1 ayım kaldı sonuda ama bu izler beni deli ediyor nasıl geçicek acaba neyse sen çözersen bizede anlatırsın artık okey...:1rolleyes:

kabizlik sorunu yasadim ,aci oluyodu .geciyo tekrar ediyodu.dayanilmicak bi boyutta degildi sabrettim.ama seninki cok ilerlemisse doktorun bi ilac versin.lifli gidalar tuketmeye calis.yulaf,cavdar yesil sebze gibi.

ilac bitmeden sivilceler gecmeden herhangi bi soydurucu isleme baslamamani tavsiye ederim bende.kimyasal peeling yada acnelyse acikcasi ciddi bi fark falan yok.farki fiyati.tedavin bittikten sonra acnelyse kullanmani tavsiye ederim.benzamincin kullanmadim.ilaci kullanirken bana kalirsa hic baslama bu tur biseye.tedavin bitsin bi.sonra daha buyuk aci cekebilirsin.benim yuzumde cukurluk yoktu.bikac leke icin gittim doktora ve bana bunlarin akne oldugunu soyledi.bombe seklindeydi ama belli olmuyodu.neyse bu ilaca basladik baska tedavisi yok zaten digerleri gecirir tekrar cikar.ve ben bu ilacin cikardigi sayisiz iltihapli sivilce yuzunden cukur sorunu yasiyorum su an.oysa doktora bi tane bile nokta istemiyorum diye gitmistim.kirmizilik sorun deil zaten yaklasik 1 senede gecer.kalici deil onlar.urun kullanmasanda geccek kendiliginden.cukurlar problem asil.eger cok derin deilse zamanla toparlar kendini.ama derin olanlar icin veya orta halli.tek bi cozum var fraxel laser ortalama 4 seans girmek gerekir.farki zaten 3. seansta anliyosun.ama bunun disinda para tuzagina dusme.cukurluk dermabrazyon veya kimyasal peelingle falan gecmez.anca cildinizi taze yapar canli yapar.

ya benimde kabızlık bazen geçiyor gibi oluyor yine devam ediyor.ilac alıyorum ztn bekunis diye bir ilac kullanıyorum oda karın ağrısı yapıyor.doktorda oyle soyledi ilac bitmeden soyma işlemi olmaz cildin çok kuru ztn mahvolur dedi.çukurlukların çok aşırı derin degil dedi bence orta halli zamanla geçeceğini pek sanmam yıllardır var çunku.Doktorum beni ozellikle kırmızı lazer konusunda uyardı sakın yaptırma iz bırkıyor dedi.Fraxel lazer nedir?gerçekten bir faydası oluyormu çukur izler için çok pahallı bir tedavi değildir umarım.bilgi verirsen sevinirim.Tşk ederim sağlıklı gunler...

ARKADAŞLAR bana yardım edin lütfen 4.ayım bitmek üzere ve hala sivilcelerim çıkıyorum izler dahada kırmızılaştı.doktor kılomdan dolayı bana 9 ay kullanacaksın dedı şok oldum(KİLOM 65)aranızda bu kıloda olupta 9 ay kullanan varmı ben kendımı 6 aya zor alıştım fazladan 3 aya nasıl katlanacam:1no2::a015::çok üzgünüm:

mrb ebrarr sen kaç mg kullanıyorsunda 9 ay kullanmak gerekmiş öyleya ben 1. 75 boyunda 67 kilodayım ilk ay 40 mg kullandım sonraki aylar 50 ile devam ettim... şu an 4. ayım bitti ve doktorum 2 daha kullanmam gerektiğini söyledi yani toplam 6 ay kullanmış olacam...

mrb cnm
günde kaç mg kul.yorsun...?tedavin 6 ay mı sürecek ?benim de bitimine yaklaşık iki ay kaldı ,geçen hafta bir iki büyük sivilce çıktı,dr uma sordum olabilir,bazen son ayda bile çıkabilir takma kafana dedi....beklemek zor değil mi?ama sonuç güzel olacak bence ....sakın üzülme ...:)

slm mgorgun, başlarda 40 mg. ile başladım 4. ayımda doktorum 50 mg. yükseltti. benm de 6 ay sürecek demişti doktorum ama bir etkisi olmazsa sanırım devam eder. bende de şimdi iki tane büyük sivilce çıktı... inşallah geçer hepsi, umudum artık kalmasa da... beklemek gerçekten çok zor, üstelik 5. aya girince artık hepsi geçer sanıyorsun ama yok devam ediyor:çok üzgünüm: inşallah dediğin gibi olur ve hepimiz için sonuç güzel olur :1hug::1hug:

4. ayım 50 mglayım iki aydır bugün tam dudağımın üstünde kocaman sivilce çıktı..
panik yapyaın ltfn

arkadaşlar başıma geleni anlatayım 20 gündür bu ilacı kullanıyorum ve kullanmaya da devam ediyorum ama dün bıyıklarımı sir ağda ile aldırdım ve başıma gelen şimdi bıyık bölgemde yara oldu kocaman ve ben dışarıya bile çıkamıyorum.bu ilacı kullanırken olabilirmiş cild hassas olduğu için aman ben bilmiyordum başıma geldi siz dikkat edinnnn

yasamcim yazını okuyunca aklima kendi halım geldi:)) hap kullanırken bende arife gunu bayram gelio diye kaslarımı bıyıklarımı aldırmıstım guya guzellesicem :KK66:) biyiklarımı iple aldırıodum o iplerin oldugu yer yani bi cızık sag ve bi cizin solda olmak uzere yara olmustu :) kedinin bıyıkları gibiydi halim:)) bol bol bebanthene sur bence:)))

arkadaşlar 2 ayım bitti.. roaccutanede şu anda 3. aya başladım... ama aylardır düzenli adet oluyordum.. bu ay gününü 1 hafta geçmesine ragmen hala olmadı.. bekarım başka bir durumda yok... acaba böyle olan varmı, ilacın etkisi falan mı yapıyor??

arkadaşlar 2 ayım bitti.. roaccutanede şu anda 3. aya başladım... ama aylardır düzenli adet oluyordum. bu ay gününü 1 hafta geçmesine ragmen hala olmadı.. bekarım başka bir durumda yok... acaba böyle olan varmı, ilacın etkisi falan mı yapıyor??

güneş kremini sende suratına vurursun bildiğim kadarıyla yeterince koruyor.(ama doktorundan iyice bir öğren derim)
kızlar birde dudak çatlaması için arkadaşım neutrogena lip mouisturizer önerdi kullanan var mı?

o dudak nemlendırıcısını ben kullandım bı ıse yaramıyo yaglı hıssı bırakıyo ama bepanten kadarr ıı deıl 8ytl verdıgınle kalıyosun yanı

arkadaşlar 2 ayım bitti.. roaccutanede şu anda 3. aya başladım... ama aylardır düzenli adet oluyordum. bu ay gününü 1 hafta geçmesine ragmen hala olmadı.. bekarım başka bir durumda yok... acaba böyle olan varmı, ilacın etkisi falan mı yapıyor??

Kötü Kazen Kötü Kazen

Kötü Kazen Kötü Kazen

ılacla bı ılgısı oldugunu sanmıyorum ama yınede bı doktoruna danıs derım

zaten birkaç gün daha bekleyecegim olmazsa doktora gidecegim.. bir kere daha böyle olmuştu aylar önce, 15 gün geçmişti gününü, sonunda olmuştu? ama yinede güzel bir durumd egil canımı sıkıyor..

:1no2: :1no2: :1no2:

zaten birkaç gün daha bekleyecegim olmazsa doktora gidecegim.. bir kere daha böyle olmuştu aylar önce, 15 gün geçmişti gününü, sonunda olmuştu? ama yinede güzel bir durumd egil canımı sıkıyor..

:1no2: :1no2: :1no2:

Bana da oluyor mevsimlerdendir

merhaba arkadaşlar benim 4 ayımın bitmesine 7 gün kaldı yalnız beim yüzüm çok acıyor yanıyor zaten yüzüm çok hassas ve ince cilde sahibim.bu ayda kalbim çok çarpmaya başladı ve çarpındı arttı.cildiminde rengi çok kötü oldu canım çok yanıyo nasıl dayanacam ya yoruldum ilaçtan yüzüme isoderm diye nemlendirici verdi ve bepanthen dudak nemlendiricsi verdi doktor.

Kalp kapakçıklarında sorun mu var? Kalp hastalığı veya çarpıntısı olan hastalar bu tür ilaçlar kullanamazlar çünkü çarpıntıları arttırır

tşk ederim cnm sen ikinci ayını hatırlıyomusun nasıldı sivilceler çıkmaya devam ediyomuydu benim azaldı ama yine de tek tük çıkıyo sen kaç mg.kullandın benim çok yok ama baya inatcılar:KK43:hayırlısı artık darısı başımıza byeee

mrb canım.şimdiye kadar girememiştim cevap yazamadım.benim sivilcelerim biraz geç başladı düzelmeye kullandığım dozdan olsa gerek.ilk iki ay biri geçti, yerine hemen 2-3tane yenisi geldi.3. aydan sonra yavaş yavaş düzelmeye başladı.bu tedavi baya sabrımı ölçtü.son aydayım 8. ay artık sivilcem yok.:nazar:baştan beri 30 mg kullandım.:teytey:

merhabalar şadiye

sanırım tedavin bitti,sana birşey soracağım....tedavimin bitmesine yaklaşık 2 ay kaldı(toplam 7 ay ilk iki ay 20 mg kullandım ,sonra 40 mg la devm ediyorum) ,nisan sonu gibi bitecek...4.ayım çok rahat geçti,geçen hafta bir iki küçük çıkmıştı ,onlar söndü ,ama bu hafta bir tane daha büyük çıktı...adetim yakın belki ondandır ...sen de son aylarda hiç çıkıyor muydu??? bana doktorum son ayda bile çıkabilir dedi ama ben yaşayan birisinden duymak istiyorum...
mutlu günler cnm

merhaba canım.tedavimin bitmesine 5-6 gün kaldı.8 ay kullanmış olacağım,baştan beri 30 mg kullandım.yaklaşık 1,5aydır çıkmıo sivilcem:nazar:adet günlerimde de. ama herkeste aynı olmayabilir.tedavi bittikten sonra,adet zamanlarında çıkan duymuştum. mutlu günler:nazar:

mrb ebrarr sen kaç mg kullanıyorsunda 9 ay kullanmak gerekmiş öyleya ben 1. 75 boyunda 67 kilodayım ilk ay 40 mg kullandım sonraki aylar 50 ile devam ettim... şu an 4. ayım bitti ve doktorum 2 daha kullanmam gerektiğini söyledi yani toplam 6 ay kullanmış olacam...

Canım ben ilk başladığım aydan beri hep günde 40mg kullandım.Normalda 6 en fazla 7 ay sürer diye duydum ama doktor bana 9 ay dıyınce delirecektım:1no2:umarım 9 ay sürmez

X