Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
mrb arkadaşlar uzun zamandır bende girmiyodum bende roaccutane tedavisi gördüm 6 ay.yalnız ben çok fazla yüksek dozda görmedim en yüksek son iki ay 40 idi.ama allaha şükür faydasını gördüm.bööle derken nazar değmesinden bile korkuyorum.inanın artık adet dönemlerimde bile çıkmıyo.tedavi biteli 2 ay oldu hiç sivilcem çıkmadı.yüzüm pürüzsüzleştio sivilceli halimden eser yok.ama ben yüz temizliğime dikkat ediyorum.her akşam kesin yüz temizleme jeli ile yüzümü yıkarım bide aktarlardan aldığım nemlendirici var kayısı özlü ben faydayı onda gördüm sabah akşam onu sürüyorum inanın çok ii geldi.bendede hafif izler kaldı ama ilaç kullanmıcam zamanla kendiliğinden geçeceğini düşünüyorum ve geçiyoda.bende bu ialaca iyiki başladım diyenlerdenim umarın bu hep böyle devam eder.inşallah herkes ben gibi istediği sonucu alır.kendinize ve yüzünüze iyi bakın

Kalp kapakçıklarında sorun mu var? Kalp hastalığı veya çarpıntısı olan hastalar bu tür ilaçlar kullanamazlar çünkü çarpıntıları arttırır[/

canım hiç bilmiyorum kalbimde bir sorun olup olmadığından korktum şimdi bu ilacı kullananlarda kalp çarpıntısı oluyormu veya çarpıntı yapıyormu bilgi verirseniz sevinirim

herkese meraba arkadaşlar artık bende bugünden itibaren roaccutane kullanmaya başladım.Başka çarem kalmamıştı çünkü denemediğim yöntem kalmadı :uhm: ne yapim aslında yan etkilerinden dolayı kullanmayı sürekli erteliyordum :eek: herneyse bakalım hayırlısı olsun artık inşallah düzelir artık dr bu arada 50 mg ile başlattı sanki fazl gibi geldi ama ne yapalım

Jezebel kabızlık bende de bazen cok artıyor bazen geçiyor gibi oluyo yine tekrar ediyoru bekuniz diye bir ilac alıyorum oda karın ağrısı yapıyor.Doktorda senin dedigini soyledi ilac bitmeden soyma işlemi olmaz cildin cok kuru mahveder dedi.Fraxel lazer nedir biraz anlatırmısın ortalam fiyatı nedir ? doktor bana kırmızı lazer yaptırma sakın iz bırakır yuzunde demişti bu herhalde farklı bir tedavi türü ilk kez duyuyorum.Bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşk...

Kalp kapakçıklarında sorun mu var? Kalp hastalığı veya çarpıntısı olan hastalar bu tür ilaçlar kullanamazlar çünkü çarpıntıları arttırır[/

canım hiç bilmiyorum kalbimde bir sorun olup olmadığından korktum şimdi bu ilacı kullananlarda kalp çarpıntısı oluyormu veya çarpıntı yapıyormu bilgi verirseniz sevinirim

mrb cnm,
4.ayımda bende de olmuştu biraz,dr uma sordum bu ilaç yükselttiği için belki kolestrol değerleri ile ilgili olabilir demişti,...bazen de sadece duyduğumuz heyecandan oluyor,o kadar merak ediyoruz,korkuyoruz ,bir sürü şey söyleniyor falan ..belki biraz panikliyoruz...
ayrıca kahve ,sigara,alkol,uykusuzluk da tetikler tabi..çok rahatsız ettiyse doktora sormanda fayda var arkadaşım..
mutlu günler :)

Bence bir kardiyoloğa gözük.Benimde çarpıntılarımı heyecandan,panik ataktan zannediyorlardı ama dra gittiğimde kalp kapakçığımda sorun olduğunu öğrendim.Ben kalp ilacımı içmeme rağmen çarpıntı yapıyor hafif hafif...
Kalbinde sorun varsa da korkacak bişey yok.En büyük kalp sorunu aşktır ,onun tedavisi de O'nun geri gelmesidir:)

herkese meraba arkadaşlar artık bende bugünden itibaren roaccutane kullanmaya başladım.Başka çarem kalmamıştı çünkü denemediğim yöntem kalmadı :uhm: ne yapim aslında yan etkilerinden dolayı kullanmayı sürekli erteliyordum :eek: herneyse bakalım hayırlısı olsun artık inşallah düzelir artık dr bu arada 50 mg ile başlattı sanki fazl gibi geldi ama ne yapalım

irem hoşgeldin aramıza şekerim biraz karar vermek zor oldu sanırım senin için doğru bi karar olduğunu düşünüyorum son çare olaraktan haksızmıyım , iyi yaptınn hadi bakalım umarım senin ve bizim içinde iiolur canımm..görüşrüzz hoşçakal

Jezebel kabızlık bende de bazen cok artıyor bazen geçiyor gibi oluyo yine tekrar ediyoru bekuniz diye bir ilac alıyorum oda karın ağrısı yapıyor.Doktorda senin dedigini soyledi ilac bitmeden soyma işlemi olmaz cildin cok kuru mahveder dedi.Fraxel lazer nedir biraz anlatırmısın ortalam fiyatı nedir ? doktor bana kırmızı lazer yaptırma sakın iz bırakır yuzunde demişti bu herhalde farklı bir tedavi türü ilk kez duyuyorum.Bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşk...

slm speel valla aynı problemleri bende yaşıyorum bu ay kabızlık problemi beni sıktı artıkk ne yapacağı mı bende bilmiyorum doktora söledim ama suyu az içtiğimi sölüyor bence alakası yokk hayatımda hiç bu kadar çok su içtiğimi hatırlamıyorum valla .. napacam bilmiyorum ..bi fikrin varsa beni aydınlatırsan sevinirim...

mrb cnm,
4.ayımda bende de olmuştu biraz,dr uma sordum bu ilaç yükselttiği için belki kolestrol değerleri ile ilgili olabilir demişti,...bazen de sadece duyduğumuz heyecandan oluyor,o kadar merak ediyoruz,korkuyoruz ,bir sürü şey söyleniyor falan ..belki biraz panikliyoruz...
ayrıca kahve ,sigara,alkol,uykusuzluk da tetikler tabi..çok rahatsız ettiyse doktora sormanda fayda var arkadaşım..
mutlu günler :)

tşkr ederim cnmben bu ilacı kullanmadan da oluyordu benim böyle çarpıntılar hızlı kalp atmaları oluyordu bu derece değildi ama bu ay çok arttı korkmaya başladım kalbimde bir sorun olduğunu hiç tahmin etmiyordum eğer varsada bu ilaç vesilesiyle öğrenmiş olucam yarın kardiyoloğa gidcem işalah bir sorun çıkmaz inanın sizlerin olması bana daha çok cesaret verdi çok tşkr ederim

Bence bir kardiyoloğa gözük.Benimde çarpıntılarımı heyecandan,panik ataktan zannediyorlardı ama dra gittiğimde kalp kapakçığımda sorun olduğunu öğrendim.Ben kalp ilacımı içmeme rağmen çarpıntı yapıyor hafif hafif...
Kalbinde sorun varsa da korkacak bişey yok.En büyük kalp sorunu aşktır ,onun tedavisi de O'nun geri gelmesidir:)

tşkr ederim cnm yarın dr a gidecem bakalım sonuç ne olacak.en büyük kalp sorunu aşktır onun tedavisi onun geri gelmesidir demişsin keşke öyle bir kalp ağrısı olsaydı:eek:ama yok böyle birisenağlama

Yaa cidden artık iyice uudumu kaybettim ben :KK43:

3 bucuk ay oldu hala sürekli cıkıyor sivilcelerim,cildimde hiç bir değişme yok dahada kötüleşti en azından başlamadan önce bu kadar sivilcem yoktu :KK43: 4. aya giricem nerdeyse neden böyle bu cildim anlamadım gitti :KK43: bırakayım diyorum kullanmayayım nede olsa kullansamda aynı kullanmasamda :KK43: off çok takıyorum kafama :KK43:(

irem hoşgeldin aramıza şekerim biraz karar vermek zor oldu sanırım senin için doğru bi karar olduğunu düşünüyorum son çare olaraktan haksızmıyım , iyi yaptınn hadi bakalım umarım senin ve bizim içinde iiolur canımm..görüşrüzz hoşçakal

aranızda bulunmaktan cok mutluyum cnm :içelim: 3 gündeyim bakalım neler olucak cok merak ediom aynurcum benneyaptımki

3 bucuk ay oldu hala sürekli cıkıyor sivilcelerim,cildimde hiç bir değişme yok dahada kötüleşti en azından başlamadan önce bu kadar sivilcem yoktu :KK43: 4. aya giricem nerdeyse neden böyle bu cildim anlamadım gitti :KK43: bırakayım diyorum kullanmayayım nede olsa kullansamda aynı kullanmasamda :KK43: off çok takıyorum kafama :KK43:(

canım merhaba karamsar olma güzelim bence ben de öyleydim elime hiç bişey geçmedi:KK43:kaç mg kullanıyosun sen dediğin gibi daha kötüyse eğer durum doktoruna danış derim ben. benim de 2 ayım yeni bitti hala çıkıyor beklemekten ve ilacı kullanmaktan başka çaremiz yok ayrıca bu sitede tedavisi tamamlanmış olan pek çok insanın yazdıklarını okumak morlini yükseltecektir.çok kötü durumda olanlar kurtulmuş inşallah bizde kurtuluruz moralini bozma mutlu günlerr...

canım sabret biraz daha asla umudunu kaybetme çünkü bu ilaç ne berbat sivilceleri geçirmiştir arkadaşımdan biliyorum suratı kistik aknelerle doluydu tedavi bittikten sonra belki izleri vardı ama çok güzel bi yüzü oldu mutlaka pozitif olmak lazım hep kendinizi motive edin edemiyorsanız arkadaşlarınızdan yardım isteyin sende göreceksinki tedaviden sonra hiçbirşeyin kalmayacak iyi düşün iyi olsun.yerimseniben

cnm moralini bozma sivilcelerin çoğalması bence güzel bir başlangıç neden diyecen çünkü bu ilaç ilk aylarda bazı bünyelerde yüz kusuyor ondan sonra düzelmeler başlıyor kusmasıda bence yüzdeki bütün kötü sivilceleri dışarı atıyorsun.bende kusma olmadı ama aşırı yaglanma olmuştu keşke kussaydı yüzüm diyorum 4 ayımdayım apse gibi sivilceler var halen pes etme yola devam de sağlıklı günleryerimseniben

benimde kalp carpıntım olmaya basladı kızlar.2,5 aydır kullanıyorum.15 gundur 40dan 60a cıkardıgı ıcın dr dozu 60 alıyorum.acaba doz fazla mı geldi.10 gun sonra falan kontrole gidicem.dra soylicem.olmadı bi kardiyologa da gideyim.
yaaw bisi sorucam ben de cok sukur :nazar: yaklasık 20-25 gundur 1 tane bile sivilce cıkmadı.regl donemimde bile.acaba tedvi daha ne kadar surer sizce kızlar?belki dr tedaviyi bitirir diye umutlanıyorum,umutlanmamalı mıyım sizce?bi arkadasım sadece 3 ay kullanmıstı cunku.tedavisi biteli 1 sene falan oluyor regl doneminde 1 tane falan sivilcesi cıkıyormus su an sadece.ben de bundan dolayı umutlandım accuk :emir_bebek:

slm speel valla aynı problemleri bende yaşıyorum bu ay kabızlık problemi beni sıktı artıkk ne yapacağı mı bende bilmiyorum doktora söledim ama suyu az içtiğimi sölüyor bence alakası yokk hayatımda hiç bu kadar çok su içtiğimi hatırlamıyorum valla .. napacam bilmiyorum ..bi fikrin varsa beni aydınlatırsan sevinirim...

bencede su ile alakası yok aaynur bana dahiliye uzmanı barsak fonksiyonlarını geçici olarak bozmuş dedi ilacı bırakınca geçer dedi bekunis diye bir ilac verdi pahallı bir şey değil sigorta veriyor bildiğim kadarıyla.Her aksam yatmadan bu ilaçtan bir tane al sabah tuvalete çıkarsın.Bazen karın ağrısı yapıyor ama katlanıyorum napim.Ben aylardır kabızım başka hiç bir çaresi yok 5. ayımdayım 1 ay daha kullanıp bırakıcm yaz geliyor çunku.sen kaçıncı ayındasın?

Aman olmasın zaten bırak...

Umarım bişey çıkmaz canım ama yinede emin olmak gerek.

sağol cnm evet buğün gittim sonuçlar belli oldu ilk sonuçlar temiz dedi dr sonra bir eko yapalım dedi yapıldı orda kalp kapakçığında daralma ve kasıl ma olduğu için hızlı kalp atışı ve çarpıntı oluyormuş ilaç verdi onu sürekli kullanmamı söyledi yoksa ilerde kalp te daha büyük sorunlar yaşıyabilirmişim (ayrıca kalp dr muayene olmak tam bir rezillik çok utandım ve dr çok genç ve bekarsenağlamakendimi tuhaf hissettim be gögsümü hepsini açtı utandımsenağlama)ayrıca cildiye dr uma gittim ona söyledim roaccunataneden böyle bir sorun olurmu diye hayır asla etkisi yok dedi. bilginize arkadşalrsenağlama

tedavide 2. haftadayım ama belimde inanılmaz bir ağrı var eğilip kalkamıyorum acaba ilaçtan mıdır?yoksa ilaç bu kadar çabuk etki etmez mi?

X