Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
tedavide 2. haftadayım ama belimde inanılmaz bir ağrı var eğilip kalkamıyorum acaba ilaçtan mıdır?yoksa ilaç bu kadar çabuk etki etmez mi?

cnm bak şimdi roaccutane kullanırken a vitamini olan besinlerden fazla almaman gerekiyor.Zaten ilaçta vücudun ihtiyacı olan a vitamini fazlasıyla var die biliyorum.Şunu bilmeni isterim ki cnm a vitaminin fazlalığı karaciğerde depolandığı için Mide bulantısı, kusma, ishal, baş dönmesi, bulanık görme, saç dökülmesi, kaşıntı, cilt kuruluğu, sakat doğum ve nedensiz kemik ağrılarına neden olabilir.Bilginize arkadaşlar....

sağol cnm evet buğün gittim sonuçlar belli oldu ilk sonuçlar temiz dedi dr sonra bir eko yapalım dedi yapıldı orda kalp kapakçığında daralma ve kasıl ma olduğu için hızlı kalp atışı ve çarpıntı oluyormuş ilaç verdi onu sürekli kullanmamı söyledi yoksa ilerde kalp te daha büyük sorunlar yaşıyabilirmişim (ayrıca kalp dr muayene olmak tam bir rezillik çok utandım ve dr çok genç ve bekarsenağlamakendimi tuhaf hissettim be gögsümü hepsini açtı utandımsenağlama)ayrıca cildiye dr uma gittim ona söyledim roaccunataneden böyle bir sorun olurmu diye hayır asla etkisi yok dedi. bilginize arkadşalrsenağlama

bloc zok verdi dimi :) bernde çok utanmıştım allahtan dr yaşlıydı :)
Geçmiş olsun canım ilaçlarını aksatma ve sabırlı ol yüzün için

A vitamini ve beta karotenden zengin besinler şunlardır;

Yumurta sarısı
Karaciğer
Süt
Ispanak
Havuç
Yeşil biber
Kayısı
Yeşil sebzeler
Domates
Portakal, greyfurt
Bunları yemezseniz çok ağır yan etkilerini görmezsiniz

arkadaşlar 2 kutumun bitmesine 3 kapsül kaldı fakat kendimi çok çok rahatsız hissedinc günde 1 tane alıyorum birde arkadaşlar ben çok kötü kabız oldum sizlerde bu sorunla karşılaştınızmı karşılaştıysanız ne yaptınız bana yardımcı olun

ARKADAŞLAR bana yardım edin lütfen 4.ayım bitmek üzere ve hala sivilcelerim çıkıyorum izler dahada kırmızılaştı.doktor kılomdan dolayı bana 9 ay kullanacaksın dedı şok oldum(KİLOM 65)aranızda bu kıloda olupta 9 ay kullanan varmı ben kendımı 6 aya zor alıştım fazladan 3 aya nasıl katlanacam:1no2::a015::çok üzgünüm:

9 ay mııkafamçokkarıştı bende 65 kıloyum benımde 4. ayım ama 13 ay ne demekkafamçokkarıştı bence baska bı doktoora daha gorun doctordan doktora fark edıyo arkadasım gecmıs olsunn

9 ay mııkafamçokkarıştı bende 65 kıloyum benımde 4. ayım ama 13 ay ne demekkafamçokkarıştı bence baska bı doktoora daha gorun doctordan doktora fark edıyo arkadasım gecmıs olsunn

Sağol canım.bugün 4.ayım bitti ve doktora gittim.bu ilaç bünyeden bünyeyede değişiyormuş.12 ay bıle kullananlar varmış.bana 9 ay dedı ama bakalım belkıde erken biter.doktor senin güzelliğini ortaya iyice çıkarmadan tedaviyi bitirmeyecem dedi:eek::dance:

bloc zok verdi dimi :) bernde çok utanmıştım allahtan dr yaşlıydı :)
Geçmiş olsun canım ilaçlarını aksatma ve sabırlı ol yüzün için

hayır cnm concor diye bir ilaç verdi.kalbin hızını azaltmak için kullanmam gerekiyor ayrıca kalbimin kasları daraldığı için kalp damarları kanı pompalamadığı söyledi onun için hızlı çarpmalar oluyormuş ve doğuştan kalp darlığı varmış(muayenede hiç aklımdan çıkmıyor keşke hiç gitmeseydim muayeneye dr aklıma geldikçe kendimi çok kötü hissediyorum) senağlamaroaccutane ilacınada dr um bu ay son verebilriz dedi:teytey:darısı tüm kullanan arkadaşlara

arkadaşlar,uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum.yaklaşık 5 yıldır sivilce sorunum var.ve ben onları yoldulça bi sürü leke kaldı.imex,benzamycin,monodoks,isotrexin,acnilox vb. bi sürü ilaç kullandım.fakat bunlar geçici çözümdü.bıraktığımda tekrar geri cıktılar.en son olarak roaccutane'e başladım.62 gün oldu başlayalı.fakat cildim kıpkırmızı oldu.sivilcelerimde cok az bi değişiklik oldu.yine sivilcelerim var yüzümde.doktor 30 mg verdi.ve moralim acayip bozuluyor.yüzüm cok kızarıyor.umarım lekeler de geçer.işallah 6 ay sonunda pürüzsüz beyaz bi cilde kavuşurum.bu ilacı kullanıp da yüzü kızaran var mı acaba.cevaplarınızı bekliyorum.

oooo hem de nasıl. bu kızarıklık bazen başıma bela bile oluyor. sabah kalktıgımda bembeyaz bir cildim oluyor ama su veya kremle temas ettiğinde kıpkırmızı oluyor.dudağımda kiraz gibi bir de kocaman oldu çatlamadan dolayı.surat saunadan çıkmısa dönüyor.bazen de hiç olmadık yerde mesela hiçbir şey yokken müdürle sakin sakin konusurken bir anda kan beynime sıçramış gibi kıpkırmızı pancar oluyorum müdür de utanacak bişey dedim sanıyor suratıma bakıyor tip tip.oysaki utangaç biri olmadıgımı bilir

yaa benim de öyle.kıpkırmızı bi surat.bu yüzden dışarı cıkmak istemiyorum yaa.peki niye kızarıyormuş ki.deri cok hassaslaştığı için mi.bir de doktor bana yüzüm kızardığı için bepantene'in kreminden verdi yüzüme sürmem için.peki 6 ay sonunda bu kızarıklık da geçio mu?

arkadaşlar 2 kutumun bitmesine 3 kapsül kaldı fakat kendimi çok çok rahatsız hissedinc günde 1 tane alıyorum birde arkadaşlar ben çok kötü kabız oldum sizlerde bu sorunla karşılaştınızmı karşılaştıysanız ne yaptınız bana yardımcı olun

bende aynı durumdayım gulengozler 5. ayımdayım ve aylardır kabızım.Bu ilac barsak fonksiyonlarını geçici olarak bozuyormuş doktor soyledi.Ben bekunis diye bir ilac kullanıyorum kabız için her akşam yatmadan bir tane alıyorum karın ağrısı yapıyor bazende ishal ama katlanıcaksın artık bende aynı durumdayım yapıcak bir şey yok...

kızlar yarın 2 ayım bitiyor. Ve pazartesi günü doktora gideceğim. Yüzümde kızarıklıklar var ve arada bir kocaman içli bir sivilce çıkıyor. Benim dert ettiğim yüzümde sivilce olmasa bile bol kızarmış sivilce izleri var. Ama yüzümde çok siyah nokta vardı. Siyah noktalar gitti, buna arkadaşlarım da şaşırdı fakat bu izleri ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresizim. Doktorun söyleyeceklerini merak ediyorum. Hadi kolay gelsin herkese, sabırlar diliyorum.

kızlar yarın 2 ayım bitiyor. Ve pazartesi günü doktora gideceğim. Yüzümde kızarıklıklar var ve arada bir kocaman içli bir sivilce çıkıyor. Benim dert ettiğim yüzümde sivilce olmasa bile bol kızarmış sivilce izleri var. Ama yüzümde çok siyah nokta vardı. Siyah noktalar gitti, buna arkadaşlarım da şaşırdı fakat bu izleri ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresizim. Doktorun söyleyeceklerini merak ediyorum. Hadi kolay gelsin herkese, sabırlar diliyorum.

benim de su an 62. günüm fakat o kadar kızarık ki suratım domates gibi yani.ve de kırmızı sivilce izleri var.doktoruma sordum geçer mi izler de diye o da geçmeyebilir geçmezse peeling yaptıracaksın dedi.umarım peeling yaptırmama gerek kalmaz.ayrıca doktor kızarıklar için bana bepantene'nin kremini verdi.umarım kızarıklıklarım da geçer bi an önce.:a015:

arkadaşlar benim de 2.kutum bitiyor ama bende öle değişiklikler olmadı yaaaaa sadece dudaklarım kurudu 1 kere de cildim soyulur gibi oldu o kadar ama sivilceler dahalen duruyor bende çok yok ama olanların da geçmemesi sinirlerimi bozmaya başladı :KK43:

arkadaşlar benim de 2.kutum bitiyor ama bende öle değişiklikler olmadı yaaaaa sadece dudaklarım kurudu 1 kere de cildim soyulur gibi oldu o kadar ama sivilceler dahalen duruyor bende çok yok ama olanların da geçmemesi sinirlerimi bozmaya başladı :KK43:

hemen geçmio zaten tam olarak etkisini 5-6 ayda gösteriomuş.sabır sabırkafamçokkarıştı

bende aylardır kabızım gulengozler bekunis diye bir ilac verdi doktor gece yatmdan 1 tane alıyorsun ancak oyle tuvalete cıkabılıyorum bende.5 ayımdayım dayanıcam artık yapıcak bir şey yok.ilac biraz karın ağrısı yapıyor bazende ishal ama yapıcak bir şey yok tek çozum bu

Sağol canım.bugün 4.ayım bitti ve doktora gittim.bu ilaç bünyeden bünyeyede değişiyormuş.12 ay bıle kullananlar varmış.bana 9 ay dedı ama bakalım belkıde erken biter.doktor senin güzelliğini ortaya iyice çıkarmadan tedaviyi bitirmeyecem dedi:eek::dance:

ıns canım bır an once bıter bu dert gecmıs olsun

arkadaşlar ben 7 ay kullandım beyaz tenlı oldgm ıcın yuzumde en ufak bı ız bellı oluyo 7 ayın sonunda bıttı o donem calısdgm ıcın ucretı benı etkılemıyodu ve gunde3 tane alıyodum bu ılacdan fakat aradan 1 sene gectı ve yıne cıkmaya başladı napıcam bılmıyom..ılacıda alamıyom pahalı valla sıgortamda yok acaba sızdede gerı sıvılce cıkan oldumu ılac süper bısı yuzu bebek gıbı yapıyo o kadarda ılacı takmayın bece herşeyın yan etkısı vardır..sonuca bakın derım muthış..bende hemen etkısını gosterdı hemen bıttı sıvılcelerım..ama gene gerı dondu kabusum..

bnm şuan 2 buçuk ay oldu düzelmee warr tabii fakat 2. ay resmen yüzümdekii tümm sivilcelerr çıktıı diyebilirm bi ara saydım 20 tane olmuşlardı http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/1shok.gifhepside yanaklarımda yenii söndülerr o sıraa kafayıı sıyırıodumm ama şmdii geçtiğinii görmekk benii motive ediyohttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/teytey.gifr umarımm bi dahaa öle bii kabuss yaşamam tek sorunumm iştee izleri war onlar da zamanla geçer die umuyorum ama okula giderken patakremm kullanmakk zorundaa kalıyorumm patakreminn altınaa ımexi sürüüyorum sivilce üzerine ama napayımm kızarıkk suratlaa gtmkk istemiyorum sizz nasıll yapıosunuzz??mesela dışarıı çıkarkenn ??bi de güneş koruyucu sürüyorumm fakatt bnii çokk rahatsızz edioosankii yağlandırıoo gbii gelioo
gerçi sebamed ama yinedee sewmiyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/uhm.gifhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/a015.gif

X