- 21 Nisan 2007
- 31
- 0
- 50
gunes=leke=kirisiklik bosverin gunesi :)guneste yaninca lekeler gitti sanirsin kisa giripte rengin acilmaya basladimi hepsi geri doner.bide gunes siyah nokta gibi leke yapar burun ustunde.siyah noktalar cil olmaya baslar ..
haftada 2 gunle basla sen bisi olmaz.ben hayatim boyunca kullancam zaten haftada 2 gun.doktorumda haftada 2 3 gun tretin suruyomus kirisikliga onlem olarak.acnelyse tretinden daha konsantre bi krem tabi.
of ya insan basina gelmedimi bilemez meger ne buyuk dertmis bunlar.sivilce sorunu yasamis herkesin en kisa zamanda hic sivilce sorunu yasamamislardan da puruzsuz ,lekesiz bi cildi olmasini diliyorum: )))
Benim yüzümde leke filan kalmasın , ben razıyım bu sene de güneşsiz kalmaya )) Zaten 3 çocukla güneşlenmek benim neyime :roflol:. Bugün çarşıya gidiyorum, Acnelyse almaya , haftada 2 günle başlayım bakalım . Az az sürmem gerekiyor değil mi ? Sadece lekelerin üzerine mi sürmeliyim yoksa ince bir tabaka halinde bütün sivilce bölgesine mi ? Benim çene bölgemde var sadece , ondan sordum. Sen haftada 2 gün kullanıcam demişsin kırışıklık için , bütün yüzüne mi süreceksin ? Şimdiden teşekkürler cevapların için Öpüyorum...