Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
gunes=leke=kirisiklik :KK70:bosverin gunesi :)guneste yaninca lekeler gitti sanirsin kisa giripte rengin acilmaya basladimi hepsi geri doner.bide gunes siyah nokta gibi leke yapar burun ustunde.siyah noktalar cil olmaya baslar ..

haftada 2 gunle basla sen bisi olmaz.ben hayatim boyunca kullancam zaten haftada 2 gun.doktorumda haftada 2 3 gun tretin suruyomus kirisikliga onlem olarak.acnelyse tretinden daha konsantre bi krem tabi.

of ya insan basina gelmedimi bilemez meger ne buyuk dertmis bunlar.sivilce sorunu yasamis herkesin en kisa zamanda hic sivilce sorunu yasamamislardan da puruzsuz ,lekesiz bi cildi olmasini diliyorum: )))

Benim yüzümde leke filan kalmasın , ben razıyım bu sene de güneşsiz kalmaya :eek:)) Zaten 3 çocukla güneşlenmek benim neyime :roflol:. Bugün çarşıya gidiyorum, Acnelyse almaya , haftada 2 günle başlayım bakalım . Az az sürmem gerekiyor değil mi ? Sadece lekelerin üzerine mi sürmeliyim yoksa ince bir tabaka halinde bütün sivilce bölgesine mi ? Benim çene bölgemde var sadece , ondan sordum. Sen haftada 2 gün kullanıcam demişsin kırışıklık için , bütün yüzüne mi süreceksin ? Şimdiden teşekkürler cevapların için :eek: Öpüyorum...

arkadaşlar başıma geleni anlatayım 20 gündür bu ilacı kullanıyorum ve kullanmaya da devam ediyorum ama dün bıyıklarımı sir ağda ile aldırdım ve başıma gelen şimdi bıyık bölgemde yara oldu kocaman ve ben dışarıya bile çıkamıyorum.bu ilacı kullanırken olabilirmiş cild hassas olduğu için aman ben bilmiyordum başıma geldi siz dikkat edinnnn

slm arkadaslar ben kullanalı tam 35 gün oluyor gercektende gık deseler aglıcak durumlar yasadım ama yine idare ediyorum. ben bişi sorucam ilacı kullanırken saçını boyayan var mı? yani bi sakıncası olur mu acaba
bide yüzüne kayısı yağı yada buna benzer yağ kullanan var mı?
inşallah hepimiz için her şey çooook güzel olucak:1hug:

arkadaslar bundan 6sene önce kullandım... bi sürü tedavi yapıldı fakat snuç alınmayınca bu yolu denemek zorunda kladı doktorum.. beni ilaca baslamadn sıkı sıkı uyardı ilaçla beraber olacaklardan bahsetti. ilaça basladık 9 ay kullandım sonuç harika idi:) ilacı kullanırken canım çok acıdı ama günes e çıkamıyordum. seba med in 45koruma faktörlü kremini kullandım dudakalrım burnum kulak memem çatladı vucudumda yağ kalmadı kupkuru oldum kızardım derim soyuldu catladı ama dediğim gibi sonuç harika her ay karaciğer emzimlerime baktırdım ama bişi daha söleyim 6 sene sonras ivilceler tekrar çıkmaya başladı:KK43:

slm arkadaslar ben kullanalı tam 35 gün oluyor gercektende gık deseler aglıcak durumlar yasadım ama yine idare ediyorum. ben bişi sorucam ilacı kullanırken saçını boyayan var mı? yani bi sakıncası olur mu acaba
ben 8 ocaktan beri kullanıyorum canım rofleli saclarımda.roflemi yine yaptırdım,hicbir problem yok,merak etme

Kız yüze hiç yağ sürülür mü? Sürme yüzüne bişey,bitkisel reçeler vs yide geç.Doktorun vcverdiklerini kullan. Yaza kadar geçer yüzün.

Benim yüzümde leke filan kalmasın , ben razıyım bu sene de güneşsiz kalmaya :eek:)) Zaten 3 çocukla güneşlenmek benim neyime :roflol:. Bugün çarşıya gidiyorum, Acnelyse almaya , haftada 2 günle başlayım bakalım . Az az sürmem gerekiyor değil mi ? Sadece lekelerin üzerine mi sürmeliyim yoksa ince bir tabaka halinde bütün sivilce bölgesine mi ? Benim çene bölgemde var sadece , ondan sordum. Sen haftada 2 gün kullanıcam demişsin kırışıklık için , bütün yüzüne mi süreceksin ? Şimdiden teşekkürler cevapların için :eek: Öpüyorum...

haftada 2 gunle basla evet.1- 2 ay sonra her aksama gecersin lekeli bolgelerde.cok cok az sur :KK70:simdilik sadece lekeli bolgeye degdirme usuluyle sur .
kirisiklik icin haftada 2- 3 kere tum yuze.ama ilacin bitmesinden 2 ay sonra.kremi kullaninca anlicaksin ne kadar etkili oldugunu,cok hassas bi cildin varsa tretin kullanabilirsin tum yuz icin.soyulma olunca telas yapma cunku soya soya lekeleri ve ince cizgileri yok ediyo.onemli olan cok kizarmamasi.bi kac kullaninca sabah kalkinca hicbisi yokmus gibi gelebilir sonradan bikac gun geciyo bi anda soyulmalar basliyo.o yuzden yanilip kremi daha yogun surme.ben ole yaptim yuzum mahvoldu.ama 1 haftada geciyo.gerginlik olcak yuzunde.cok gerginlik yasarsan yine kes bikac gun.sen nasil rahat ediyosan o sekilde ayarla kullanim miktarini.bende aradan bi ay daha gecsin tum yuze ve her aksam surmeye baslicam.simdilik haftada 2 kez korka korka suruyorum 2 gun ustuste surme :KK70:bole cok guvenli hic sorun yasamiyorum .a.s

arkadaşlar başıma geleni anlatayım 20 gündür bu ilacı kullanıyorum ve kullanmaya da devam ediyorum ama dün bıyıklarımı sir ağda ile aldırdım ve başıma gelen şimdi bıyık bölgemde yara oldu kocaman ve ben dışarıya bile çıkamıyorum.bu ilacı kullanırken olabilirmiş cild hassas olduğu için aman ben bilmiyordum başıma geldi siz dikkat edinnnn

nasil doktorun uyarmaz pes dogrusu.cok gecmis olsun.yaranin iyilesmesi icin prednol krem kullanabilirsiniz steroidli bi kremdir cok ince surmeniz gerek.4 gun yeterli olcaktir.ciddi bi kizariklik varsa sabah aksam kullanin.hemen toparlanmasini saglar.ama dikkatli kullanin cunku deri inceltme ozelligi vardir.

nasil doktorun uyarmaz pes dogrusu.cok gecmis olsun.yaranin iyilesmesi icin prednol krem kullanabilirsiniz steroidli bi kremdir cok ince surmeniz gerek.4 gun yeterli olcaktir.ciddi bi kizariklik varsa sabah aksam kullanin.hemen toparlanmasini saglar.ama dikkatli kullanin cunku deri inceltme ozelligi vardir.

şimdi yara oldu çok kötüyüm ya okula bile gitmedim dün gidemedim.advantan krem kullanıyorum sizce olur mu off bilmiyorum moralim çok bozuk ya ben ne yapacağım:a015:

selam kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun yazılarınızı takip ediyorum benim tedavim yaklaşık 4 ay önce bitti sivilce allah,a şükür çıkmıyo tek sorunum lekeler dr bana tretin adında bi kırem verdi ama ben onu sadece iki hafta düzenli kullandım çünkü yüzümü soyuyo ve çok acı çekiyodum.şimdi hiç bişey kullanmıyorum temizleme jeli almak istiyorum ne tavsiye edersiniz görüşmek üzere hoşcakalın

şimdi yara oldu çok kötüyüm ya okula bile gitmedim dün gidemedim.advantan krem kullanıyorum sizce olur mu off bilmiyorum moralim çok bozuk ya ben ne yapacağım:a015:

hayir canim o kremi kes dedigimi yap simdi 4 gunde gecer en fazla.benim yuzumun derisi resmen yuzulmus gibiydi kipkirmizi sonra yilan derisi gibi pulpul kalin bi sekilde kurumalar oldu ust deriye baya derin bi peeling oldu yani anlican :)o yuzden diyorum sana prednol krem al.doktor tavsiyesidir bu yani duydugumu solemiyorum.2 doktorumda bu tarz tahrisler de steroidli krem kullanmayi uygun gordu,sen simdi eczaneden basis krem al tahrisin icin alerjik olmayan iyi bi nemlendirici.prednolu cok ince bi tabaka halinde tahrisli bolgeye sur o emilince ustune basis kremini sur.hic merak etme bu cok sik karsilasilan bi durum iz falan kalmaz gecer bikac gune.bende telas yapmistim bide bunun mu izi kalcak diye hic gecmicek gibiydi:)durum duzelene kadar soyucu bi islem yapma tamamen gectikten sonra kullanim miktarini ve suresini azaltarak devam edebilirsin .cok gecmis olsun.

selam kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun yazılarınızı takip ediyorum benim tedavim yaklaşık 4 ay önce bitti sivilce allah,a şükür çıkmıyo tek sorunum lekeler dr bana tretin adında bi kırem verdi ama ben onu sadece iki hafta düzenli kullandım çünkü yüzümü soyuyo ve çok acı çekiyodum.şimdi hiç bişey kullanmıyorum temizleme jeli almak istiyorum ne tavsiye edersiniz görüşmek üzere hoşcakalın

sanirim ciddi izleriniz yok.kirmiziliklariniz var.tretin kontrollu bi soyucu.acnelyse gibi derin soyulmalar yasanmasina sebep olmayan bi krem .buna ragmen aci cektigni yazmissiniz o zaman sureyi kisitlayin her aksam surmeyin haftada 3 kere surun.ben kullanmanizi tavsiye ederim hemde hayat boyu.cunku cildi yipratmadan evde uygulayabilceginiz guzel bi soyucudur.hem olabilcek kirisikliklar hemde kirmizi lekeleriniz icin.kullanim miktarini azaltinca sorunlrinizdan kurtulcaginizi dusunuyorum.temizleme olarak da la rosche possey efeclar krem oneririm.hassas cildiniz icin krem forumunda ama gozenekleri derinlemesine temizleyen guzel bi temizleme urunudur.elinizde kopuk olana kadar kopurtup yuzunuze surun kurularken havlu yerine selpak tarzi bi peceteyi kullanmanizi oneririm.havlu ssurekli islanip kurudugu icin bakteri barindirir bir de yuzunuzu tahris edebilir.

kızlar bu üçüncü günüm fakat suratımda değişik bir kırmızılık var sizce normal mi sizinde başınıza geldimi?

kızlar bu üçüncü günüm fakat suratımda değişik bir kırmızılık var sizce normal mi sizinde başınıza geldimi?

kac kilosun ?gunde kac mg kullaniyosun?kirmizilik normal ama 3. gun sanki biraz cabuk gibi geldi.en dogrusu doktoruna danisman cunku en iyi o biliyodur cilt yapini.belkide cabuk iyilesenlerden olursun etkileri cabuk gordugune gore :1closedeyes:

ilaci korka korka kullanmamani surekli kendinde bi kusur aramamani tavsiye ederim.bu ilaci 12 milyon insan kullanmis dunyada ve en uzun sure yan etkileri izlenen ilac da bu.o yuzden her okudugunuza duydugunuza inanip bi sorun olcak diye beklemek ancak sivilcelerinizin artmasina ve iyilesme surecinizin uzamasina neden olur.psikolojin ne kadar iyi olursa tedavinde o kadar hizli ve basarili olur.yalniz olmadigini bil hepimiz gectik bu yollardan a.s

ben 60 kg ım günde 40 mg alıyorum normal mi?

60 kg icin 30dan 60 a kadar normal.bence en uygun dozu vermis doktorun.ben sormustum ozellikle 43 kiloyum 40 kullaniyorum bakiyorum 60 kilo erkekler de 40 kullaniyo diye, bana 40 mg in cok iyi tolere edildigini cogu zaman 40in uzerine cikmanin gereksiz oldugunu soylemisti.en fazla 2 3 ay sikintisini cekersin o da aknelerde artma falan olursa.insan nedense hic gecmicek saniyo giderek artmisti benim sivilceler cunku cok direncli bi bunyem varmis zor etki etti.4 aya yakin kullandim 3. ayda bi anda cikmamaya basladi .bitiyo yani sonucta :)kurtulucaksin sabirsizlanma cok gecmis olsun

acikcasi bendeki tek yan etki aglamakti :çok üzgünüm: gunde kac defa durduk yere agladigimi hatirlamiyorum.normalde zor aglayan biri deilim ama abartmistim bu ilaci kullanirken.kendimi hep sole motive etmeye calistim''aglancak bi durum yok bu sadece ilacin bi yan etkisi,ilaci kullanmasaydim su anda agliyo olmicaktim''falan filan iste :)baya hassaslastiriyo,mantikli dusunemiyodum .3 hafta olcak birakali simdi iyiyim ..daha az agliyorum :roflol:

sacinin rengini actirmani tavsiye etmem cunku bu ilac a vitamini deposu oldugu icin karacigeri yoruyor ve saclarini inceltiyo bu donemde saclarin daha fazla dokuleblir.ama rengini actirmicaksan oryal falan kullanilmicaksa tabiki boyatabilirsin hatta besler sac tellerini kalinlastirir.

ilaci kullanirken yuzune nemlendirici veya doktorunun verdigi kremler disinda hic bi urun kullanma.kayisi yagi iyidir ama tedavi sonrasinda dusunursun ihtiyacin olursa.

bu arada doktorum bana sakinlestirici kullanmami onermisti,uyku bozukluklari da yapabiliyo cunku.basta kullanmak istemedim ama kendini bosuna zorlama dedi bencede gerek yoktu o derece mutsuzluga cunku herseyden onemlisi psikolojinin iyi olmasi o yuzden ben dayanamayip tedavimin son ayi hafif bi sakinlestirici kullandim.

X