Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
jezebel izler için yazdıklarını okudum.Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.5. ayıma girdim artık pek sivilce çıkmıyor nadir 1-2 tane sivilcem oluyor.doktorum dozu düşürdü.BU ilac beni acaip kabız yaptı 3.5 aydır neler çekiyorum bir allah bilir.Sana bu tarz bir yan etki yapmışmıydı? Benim en buyuk problemim izler aslında.Yuzumde çok derin olmamakla birlikte çukur izler ve kırmızılıklar var.Yazdıklarını daha once okumustum.bugun doktora gittim Acnelys krem kullanabilirmiyim diye sordum oda bana yuzumun şuan çok kuru oldugunu ve kullanırsam yuzumu mahvedecegını soyledi belki ekimde kimyasal peeling yaparız sonra hafifletilmiş olarak acnelys kullanabilirsin dedi.Bana Benzamincin diye bir ilac verdi izlere ve sivilcelere iyi gelir her aksam yatmadan sür dedi.senin bu ilacın etkisiyle ilgili bir bilgin varmı faydasını gorurmuyum acaba? bilgi verirseniz çok sevinirm.Şimdiden teşekkürler sağlıklı günler arkadaşlar.

spell dikkat et benzamincin i kullandıktan sonra sabah mutlaka yüzünü yıka arkadaşım yıkamayı unuttu ve güneşe çıkmış ve yüzü kızarıklıklar dolmuştu

evet benzamycin i güneşte asla kullanmamak gerekiyor leke yapıyor.

bende hiç doymamaya başladım gözüm dönüyor yemeklere ama kötü olan ben kil da alıyorum

slm arkadaşlar, bende şu an 5. aydayım, arkadaşlar 5. ayda olmama rağmen hala yüzümde bir iki tane büyük sivilce çıkıyor, tam bitti diyorum yüzümde hiçbir şey çıkmıyorken bir de bakıyorum aradan birkaç gün geçtikten sonra iki üç tane çıkıyor(büyük). Bazen düşünüyorum acaba boşuna mı bu ilacı kullanıyorum hiç etkisi olmayacakmış gibi geliyor senağlama ne yapacağımı bilmiyorum... üstelik doktora gittim doktor cildimin çok hassas olduğunu söyledi ve güneş kremi verdi, okuduğum için sürekli güneşin altındayım güneş kremi de kullanıyorum ama hala hiçbir etkisini göremiyorum ilacın, ne yapacağımı bilmiyorum senağlama :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Yalnız olmadığımı bilmek güzel:1hug: ama kilo almaktan korkuyorum

kabizlik sorunu yasadim ,aci oluyodu .geciyo tekrar ediyodu.dayanilmicak bi boyutta degildi sabrettim.ama seninki cok ilerlemisse doktorun bi ilac versin.lifli gidalar tuketmeye calis.yulaf,cavdar yesil sebze gibi.

ilac bitmeden sivilceler gecmeden herhangi bi soydurucu isleme baslamamani tavsiye ederim bende.kimyasal peeling yada acnelyse acikcasi ciddi bi fark falan yok.farki fiyati.tedavin bittikten sonra acnelyse kullanmani tavsiye ederim.benzamincin kullanmadim.ilaci kullanirken bana kalirsa hic baslama bu tur biseye.tedavin bitsin bi.sonra daha buyuk aci cekebilirsin.benim yuzumde cukurluk yoktu.bikac leke icin gittim doktora ve bana bunlarin akne oldugunu soyledi.bombe seklindeydi ama belli olmuyodu.neyse bu ilaca basladik baska tedavisi yok zaten digerleri gecirir tekrar cikar.ve ben bu ilacin cikardigi sayisiz iltihapli sivilce yuzunden cukur sorunu yasiyorum su an.oysa doktora bi tane bile nokta istemiyorum diye gitmistim.kirmizilik sorun deil zaten yaklasik 1 senede gecer.kalici deil onlar.urun kullanmasanda geccek kendiliginden.cukurlar problem asil.eger cok derin deilse zamanla toparlar kendini.ama derin olanlar icin veya orta halli.tek bi cozum var fraxel laser ortalama 4 seans girmek gerekir.farki zaten 3. seansta anliyosun.ama bunun disinda para tuzagina dusme.cukurluk dermabrazyon veya kimyasal peelingle falan gecmez.anca cildinizi taze yapar canli yapar.

merak etme geccek hepsi.bu ilacin geciremeyecegi sivilce yok.son aylarda hala sivilcesi cikan cok insan var.bir anda cikmayi kesecek.ama doktorun sana israrla tekrar eden sivilcelerin icin bi antibiyotik yazabilir ayrica topikal bi kremde kullanabilirsin.bende 2. ayda hala cikiyo diye bile verilmisti .3.ayda sivilce cikmasi kesilmisti.

ilaci kullanirken hic istahim artmadi.hatta ilac bittikten sonra su aralar baya istahliyim diyebilirim

belkide ilac serotonin seviyenizi dusurdugu icin mutlu olmak adina yemek yiyorsunuzdur.ben uzuntuluyken istahim kesilir.kimisi yemek yer mutlu olmak icin.

çok teşekür ederim iyiki varsın

yardımın için teşekkür ederim, bilmiyorum sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor:çok üzgünüm: doktoruma sormuştum geçer merak etme demişti ama bilmiyorum 5. ayda olunca artık umudumu kemeye başladım. topikal bir ürün derken, isim verebilir misin???

arkadaşlar slm ben ilaca başlama günümü unuttum önce günde 1 ve 20 mg başladım 2 hafta öle kullandım şimdi günde 40 mg alıyorum ama dr sinir olunca hemen 1 e indir dedi bende daha çok faydası olur diye indirmiyyom ve 2.kutunun son 10 tane kaldı zannedersem 1 buçuk ay oldu ama artık arkadaşlar arasında adım sivilceli kız oldu yüzüm acaip kuruyo ama hala kocaman sivilce boyutunu aşan yaralar çıkıyo içi akneli kendiliğinden patlıyo ve kanıyo dr bana tremcin in merhemini verdi ama çok yağlı bende onu yanlızca dudaklarım için kullanıyyorum yüzüm içinde nivea nın nemlendiricisini kullanıyorum çok sızlıyo ama beni asıl korkutan yaz aayları nasıl kullanacam bu ilacı güneşe çıkmamam imkansız her çıkarken şemsiye kullansam olmuyo güneş kremi şimdiye kadar hiç kullanmadım nerden alınır onu bile bilmiyom dr ilacı keserse çünkü keselim ekimde başlayalım yaza kadar kullan demişti cvp yazarsanız sevinirim

güneş kremi güzel bir markanın (roc,vichy.la roche-posay yada ambre solaire...gibi) spf 50+ vücut için ve spf 50+ yüz için olanını kullan birde mutlaka şapka kullan bunları yaparsan güneşten korkmana gerek kalmaz.ayrıca tavsiyem doktoruna uyman yönünde.

Son düzenleyen: Moderatör:

aknilox kullanmistim ben .biran once sivilceyi durdurmak istiyoduk ilac cok cikarmisti ve israrla cikmaya devam ediyodu.sabah aksam aknilox surdum.benim cildime kremin her hangi bi turu yaramiyo rahatsiz oluyorum sivilce cikcak hissi veriyo ve cikiyo.bu krem deil jel.acisini kirmiziligini aliyo ve kurutuyo.birde bi cocuk antibiyotigi vermisti surup.pembe bisidi.iltihapli olanlar icin vermisti.ole veya bole geccek inan.insan hayal edemiyo bigun duracagini ama bi anda kesiliyo.

Son düzenleme:

ne kadr zaman kullandigin onemli deil.onemli olan kac mg kullandigin.o yuzden hesaplama isini kac mg dan kac kutu bitirdigine gore yap.kilon x120=toplam alman gereken doz.

az mg kullanirsan tedavin uzar.sinir yapti diye azaltmanin alemi yok.ben hergun ziril ziril agliyodum.ama acikcasi kisa sure aci cekmeyi tercih ederim.uzun donem sole bole iyi olmaktansa
yuzun icin eczaneden basis krem al.nivea urunleri senin cildin icin su anda uygun deil.derin kuru ve yeterince inceldi.tahris onleme amacli basis krem kullan.bu krem ciddi tahrislerdede nemlendirme ozelligi oldugu icin yanmadan rahat rahat kullanirsin.1.5 ayda benim de yuzum berbatti.ki hayatimda ilk defa bole bi yuzum oldu.artik tamam demistim belli gecmicek .tam geciyo dedigim an bi tane daha cikiyodu.saka gibi yani.bole oldu bi sure.sonra dedim bugun yine cikar bi tane daha baktim cikmadi.1 hafta oldu 2 hafta oldu cikmadi sonunda bitmis yani.3 ayi gozden cikar.benim cildim zaten iyidi 3 4 tane deri altinda sivilce vardi buna ragmen 3 ay surdu cikmasi.zaten 3 -4 aydan once sonuc alinmiyor.

gunese cikmamani oneririm elinden geldigi kadar.gunes sutu olarakta seba med oneririm digerleri sivilce cikartabiliyo bazi kisilerde.tedaviyi kessende gunese cikman dogru deil cunku sivilce izlerini kalici yapacaksin.gunes leke yapar hepsini bence gunese cikma bu sene tatili unut ve tedavini bitir.bak benim tedavim bitti ama gunese cikmicam bu yaz yinede.cunku bu kirmiziklarin kalici olmasini istemem

doktora uyarsam hem tedavi gecikecek hemde aynı sorunları gene yaşayacam ben ilaca devam etmeyi düşünüyorum türbanlı olduğum için şapka kullanamam yolda arabaya binmeden yürümelerim çok oluyo bu yüzden güneş kremi kullanayım diyorum tatil yok biliyorum ama arkadaşlarla toplantılarımız genelde güneş altında olur

güneş kremini sende suratına vurursun bildiğim kadarıyla yeterince koruyor.(ama doktorundan iyice bir öğren derim)
kızlar birde dudak çatlaması için arkadaşım neutrogena lip mouisturizer önerdi kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…