- 25 Ekim 2012
- 324
- 20
- 318
mor_yel nerelerdesin nasıl gidiyor tedavi????
ya kızlar. benim sivilce izlerim geçmeyecek gibi gelmeye başladı artık bana. sabah kalktığımda gayet soluk. gün ilerledikçe iyice kırmızılaşıyor. hadi onu geçtim çukurluklar da oluşmaya başladı sanki. çukur kalan var mı hiç. doktora söyledim bugün. eğer geçmezse tedaviden sonra gerekirse plastik cerrahiye yollarız soyulması için dedi. anlamadım ben. kafam karıştı.
var mı böyle bir şey yaşayan aranızda? yani tedavi bitmesine rağmen sivilce izleri kalan, çukurları olan.
bu arada bugün 4. ayıma başladım.
kızlar haziran 13te başladım 5. ayıma giricemm bikaç gün içinde :)) size bi sorum oacaktıı bepantheni tüm yüzüne süren war mı duştan sonra??
Ben yüzümün kuruyan yerlerine sürüyorum,dustan sonra kuruyosa cildin sürmende sakınca yok bence,ama kurumuyosan gerek yoktur..Sivilce artısı yapabilir
zifiri cani öncelikle iyi çalışmalar, o kpss dönemlerini bilirim.İnş istedigin sonuca ulasırsın. Bende de kuruma ve soyulma yok aynen :) bizim her seyimiz aynı olmak zorunda mı ki bu tedavide :) evet ,zaman ne de cabuk gecmiş canım ,inş cukursuz lekesiz bitiririz tedaviyi.
dua ederim tabi ki canım inşş güzel sonuclarını da duyarız burda. tatlım benim sanki yüzüm kurumaya basladı ya arada hafif kabuklanma da görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?