doktorun dozu artırmakta sakınca görmüyosa artırsın. çabuk biter ne güzel. daha çabuk geçmeye başlar sivilcelerin. ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki, kimsenin suratına bakamamanı. benim yüzüm çok kötü durumdaydı, yani çok kötüydü, aynaya bakmıyodum, yüzümü bile yıkamıyodum, çünkü kendi yüzümden iğreniyodum. ben ağlıyodum hep eve gelince.. seni en iyi ben ve roac kullanıcıları anlar. sivilcelerim okulun sonuna doğru büyük ölçüde kurumuştu geçen yıl. 3 aylık tatile girdik. 3 ay sonra okula bi gittim, işte o gün duyduklarım sadece bunlardı : " sende bi güzellik var, yüzünde sivilce falan kalmamış, çok güzel olmuşsun, sen bu kadar güzel miydin? " ama onlar bunları söylerken bile gözlerim doldu, çünkü ne yaşadığımı, neler hissettiğimi bir ben bilirim.. hala geçen yılki resimlerime baktıkça gözlerim dolar
şimdi ben sana ne kadar hepsi geçiyo desem de, sonuçta sen şu an bunları yaşıyosun. ama geçiceğine emin ol.. sadece bunu söyliyebilirim. ve biri sana laf falan söylerse, darılma bile, çünkü o senin darılmanı bile haketmiyodur. sivilcesiz günler diliyorum..