- 21 Temmuz 2011
- 67
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok tatlım kg mu falan sormadı direkt 20 mg verdi.2 ay sonra gideceğim kontrolede 1 ay sonrasına çağırmadı :44:
Merhaba arkadaşlar, ben de yaklaşık 3 haftadır aknetrent kullanıyorum. Bu ilacı kullanırken iple kaş veya bıyık aldırmam da bir sorun olmaz değil mi? Doktorum ilacla ilgili çok fazla bilgi vermediği için sizlere sormak istedim.
yüzümde kuruma ve soyulma yok yalnız gözlerim çok sulanıyor benim cok hassaslastı en ufak rüzgarda yaaşrıyor
canm bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum iple herhangi bir sorun olmadı bana ama cildim fazla soyulmuyor kurumuyor o yüzden sorun olmadı sanırım.
yüzümde kuruma ve soyulma yok yalnız gözlerim çok sulanıyor benim cok hassaslastı en ufak rüzgarda yaaşrıyor
ayrıca ellerimin üstü pütür pütür
başım dönüyor elim ayağım kesiliyor.otururken pek birşey yokta ayaktayken pek iyi hissetmiyorum.bunları yaşayan varmı?ilk günlerin etkisimidir?bunları yaşayan varmı?
Belki ilacın vücuda adapte olma aşamasıdır belki de sen biraz psikolojik olarak öyle hissediyor olabilirsin eğer çok tedirgin olarak başladıysan
sen gibi benimde ellerim pütür pütürdü kırmızı noktalar şeklinde ama 2 gün önce dr göründüm bana cok fazla kuruluktan ekzama olmuşsun dedi krem verdi şimdi hiç bişii yokayrıca ellerimin üstü pütür pütür
doktor yüzüme hametan vermişti ama o cok da iyi gelmedi bana..siz yüzünüze ne sürüyorsunuz krem olarak ?? ben güneş kremi kullanıyorum ama o nemlendirmiyor okadar,sağlam bi nemlendiriciye ıhtıyac var..