3. aya girerken 3 4 gün önce 2 3 yeni sivilce cıktı ve kocaman .Sağ yanagımda hiç cıkmıyor 1 aydır solda bir türlü bitmedi sinir oluyorum artık bu duruma.
hiç sorma mor_yel benmde sağda yok ama solda bitmiyor bi türlü (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. aya girerken 3 4 gün önce 2 3 yeni sivilce cıktı ve kocaman .Sağ yanagımda hiç cıkmıyor 1 aydır solda bir türlü bitmedi sinir oluyorum artık bu duruma.
sonunda dün akşam başlayabildim ilaca..umarım her birimiz çabucak iyileşir sağlıkla kurtuluruz
cnm öncelikle geçmiş olsun. bünyem zayif demişin onu zaten doktor göz önünde bulundurarak ilacın mg ayarlıyor bence sıkıntı yapma o kadar derim. makyaja gelince ben fondoten pudra bunları kesnlkle kullanmam ama kullanan kişiler yanlışım varsa düzeltsin ilaç zamanla yüzünü kuruttuğu için özellikle pudra pütür pütür duruyormuş hem sivilcelerden kurtulmak var sonunda bence pudra ve fondoten kullanamamak seni kasmasın ama makyaj yapabiliyorum diyen kişilede var yani. bende 2. ayımdayım henüz sivilcelern çıkma evresi ama inanıyorum herşey güzel olacak tekrar geçmiş olsun :)
çok teşekkür ederim peki bir sorum daha olucaktı hastane olarak nereleri tercih ettiniz ben çalışıyorum hafta sonu müsait olabiliyorum :/ nereyi tavsiye edebilirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
zifiri her seyimiz aynı canım :) kolalrdaki kuruma epey azaldı fucicort krem ve exhipial hydro ile
canım ben özel hastaneye gidiyorum kendi şehrimde ama okuduğum için gidiş geliş yapıyorm hafta içi okul olduğu için ve doktorum iyi olduğu için özeli tercih ettm
teşekkür ederim umarım bütün bu sıkıntılar geçer :) Bütün yan etkilerine hatta bende sonradan bırakabileceği etkilerine rağmen başka bir şansım olduğunu düşünmuyorum kendımı hiç mutlu hissetmıyorm inşallah bu süreci kolay atlatırım burda beni anlayan insanları görebilmek iyi geliyor maalesef ailem anlamıyo çok abarttığımı düşünüyolar insan böyle de yaşar bu büyük bi dert değil diyolar benım cesarete ihtiyacım var
kızlarrr elim eczama oldu bu ilaçtan napıcam ? ilacı kesince geçermii son 40-50 günüm
kızlar bu ilacı ben de kullanmak istiyorum..ama buraya yazmışsınız yan etkilerini korktum baya..doktorla görüşücem ilk tabi..ama bu yüzümdekilerden o kadar bıktım ki anlatamam..ama ben 4 ay da bitsin falan istiyorum..bazılarının tedavisi 1 buçuk ayda bile bitebiliyormuş..bide ben hep makyaj yapıyorum suratımdaki lekelri falan kapamak için yapmadan asla cıkamam bu ilacı kullanırken makyaj yapamama gibi bi problem olur mu..birde benim yüzüm falan çok yağlıdır ama yağlı ciltler geç yaşlanırmış..bu ilaç bittikten sonra da cildin hep kuru olduğunu yazanlar vardı eski haline geri dönmyüor mu?? off çok endişeliyim..hem başka çarem yok hem de korkuyorum ..
bu ilacı bende kullandım ara sıra burnum kanadı dudaklarım çatladı elimde egzama cıktı ama doktor kremler verdı sorun olmadıı duzenlı olarak kontrolde yapıyolar 5 ay kullandım ve cıldım bebek gıbı oldu tamamen pürüzsüzdü aradan 3 yıl gectı ve yenıden tekrarladı doktora tekrar gıtcem bu ılacı yıne versın yıne kullanırım yanı bence abartıldıgı gıbı yan etkileri yok basit şeyler
kızlar bu ilacı ben de kullanmak istiyorum..ama buraya yazmışsınız yan etkilerini korktum baya..doktorla görüşücem ilk tabi..ama bu yüzümdekilerden o kadar bıktım ki anlatamam..ama ben 4 ay da bitsin falan istiyorum..bazılarının tedavisi 1 buçuk ayda bile bitebiliyormuş..bide ben hep makyaj yapıyorum suratımdaki lekelri falan kapamak için yapmadan asla cıkamam bu ilacı kullanırken makyaj yapamama gibi bi problem olur mu..birde benim yüzüm falan çok yağlıdır ama yağlı ciltler geç yaşlanırmış..bu ilaç bittikten sonra da cildin hep kuru olduğunu yazanlar vardı eski haline geri dönmyüor mu?? off çok endişeliyim..hem başka çarem yok hem de korkuyorum ..