Canım rica ederim ne demek :) evet dediğim gibi yanında hep bi bardak ya da şaşal filan bulundur ben ancak günde 1buçuk 2lt içebiliyorum. Göğüs kafesim ağrıdı 1 hafta şuan ara ara ağrıyor. iki günde bir yoğurt yiyorum filan. sende böyle yap. ama suyun gerçekten çook faydası var, vücut çok ama çok yoruluyor çünkü. bende sivilce çıkacak yer kalmadı canım artık inanki. yanak bölgem full sivilce,kızarık..kötü bir durumdayın yani...
2 ay bitiyor pek aktif sivilce yok ama lekeler duruyor hala makyaj yapmak zorundayım(( bir geçsin artık gercekten cok bunalıyorum bazen
Benim gibi 3. aya girecek olanlar lekeleriniz ne durumda?
4. ya da 5. 6. aydaki arkadaslar sizlerin lekeleri ne durumda?
1 2 yıllık lekeler var yanaklarımda cok koyu değil ama fondoten pudra kullanmam gerekiyor artık gecsinler istiyorum
önce dualarla sonra aradığımız çarelerle en kısa zamanda en az hasarla geçeriz inş. bu evreyi. Bnemde göğüs kafesm ağrıyordu son günlerde ahh ilaç ahhh:)
3 yıl önce bitiridm bu ilacı, benim yüzümde acayip değişimler oldu arkadaşlar. yer yer çökktü resmen çökük yerler de koyu gölgeli görünyor. başlamamış olanlar bence başlamasınlar. hatta beni biri uyarsaydı bırakrıdım ben. şu an kendimden nefret ediyorum insanlar heo noldu sana böyle diyor, kilo alsam da gitmiyor o görüntüler. göz altarım çöktü alnım çökük çökük oldu. şu şilaç dava edilmeli bence! çok kızgınım çok!
27 yaşındayım. off bilmiorm başka bir seçeneğiniz varsa roaccuttane dışında önce onları deneyin bence. ben yandım başkaları yanmasın. hayata küstüm resmen Allahın verdiği güzelim yüzüm çöküyor günden güne.
sivilce iziyle alakasi yok zayiflil vecokmeden olusan golgler. cevremde de var ornekler. ya neyse bunu demem ne kadardogru bilmiorm. uyarmak istedim sizi. neyse bu konuda soyleyecgim bunlar cevrenizdekilere kullananlara sorun bence. herkese saglikli gunler dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?