- 22 Nisan 2012
- 1.604
- 170
Muhtemelen belki daha önce bu başlıkta yine bu ilacın yan etkilerinden ötürü canımın çok sıkıldığı bir anda dayanamayıp yazmış olduğumu hatırlıyorum ancak bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Propolis. Adı gibi propolis. Yani dünyanın en iyi koruması. Sivilce ve akne dahil bir çok hususta oldukça iyi bir destek, yan etkisiz iyi sonuç alınabilecek ve eğer arı kovan ürünlerine yani bal alerjiniz gibi bir durumunuz yoksa, bırakın küçücük bir zararı olmasını aksine bir çok faydaları da olan dünyanın en özel maddesi.
Sayfalarca sürecek özelliklerini ise dileyen herkes istediği an her yerden araştırıp okuyabilir ve öğreneilir zaten.
Bir de sadece adı mı öyle yoksa kendi de mi gerçekten öyle, eğer kullanacaksanız mutlaka bu konuyu iyi tetkik edin derim. Ben kendim hem tabletini hem de kremini çok uzun zamandır pek çok bölgesel uygulamada kullanıyorum.
Tekrar hepinize, her şey her daim gönlünüzce olsun diyorum. Sevgimle
Sayfalarca sürecek özelliklerini ise dileyen herkes istediği an her yerden araştırıp okuyabilir ve öğreneilir zaten.
Bir de sadece adı mı öyle yoksa kendi de mi gerçekten öyle, eğer kullanacaksanız mutlaka bu konuyu iyi tetkik edin derim. Ben kendim hem tabletini hem de kremini çok uzun zamandır pek çok bölgesel uygulamada kullanıyorum.
Tekrar hepinize, her şey her daim gönlünüzce olsun diyorum. Sevgimle