Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim cevabın için peki siz kaçıncı ayınızdasını?
Tedavi bitince izlerin kalmasından korkuyorum ben de bu durumd aolan var mı acaba?
sınav dönemimde kullanmaya baslarsan da canım düşük mg istersin doktorundan .Evet malesef benim de psikolojimi bozmaya baslamıstı makyajsız dısarı cıkamıyordum hatta evde bile yapıyordum artık cok sıkılmıstım.1.5 ayda bile eskiye göre iyi.
canım önceden de izlerim vardı tedavi sırasında da olustu biraz
inş kalmaz bende bunu çok istiyorum
zifiriii sağol canım gayet iyi şu sıralar sadece 1 2 tane aktif sivilce vardı onlar da söndü uzun zamandır da çıkmıyordu zaten.30unda gitcem kontorle ilaç yazdırmak için yine 30 mg la devam et diyecek sanırım ama inatla tahlil isteyecegim :)o eski kabarık kırmızı sivilceler yok artık o yüzden mutluyum :)ama izler var işte kırmızı kahverengi falan bakalım onlar ne olacak daha 1.5 ay olacak gerçi bunlaro sorgulamak için erken sanırım :) senin nasıl gidiyor tatlımm ??
sağol canım inş senin de yüzün hızla düzelir.Ben hiç duymadım öyle bir marka. Ayrıca güneş kremi vermesi şart beni özellikle uyardı her gün kullanacaksın diye daylong verecekti benim darphin vardı gerek yok o zaman dedi bitince de roche kullanırım sanırım. Bence sen kendine bir güneş kremi al canım kışın bile gerekirken yazın vermemesi çok anormal.Zaten forumda da herkes kullanıyor.[/QU
güneşten bahsetmedi bile yan etkilerini ben söyledm ilaçtan haberdarım diye dudak kremi yazdım dedi ama eczacı cilt kremi bu dedi bende anlamadım ayrıca ilacı bugün içtim dudak ve güneş kremi her ikisini de ilaça başladığım gün sürmeye başlayacağım mı cnm ya.
ben hep dudak kremi blisteks ve bepanten sürdüm basladıgım günden beri korkudan sürüyordum cok da bir kuruluk da yaşamadım aşırı rahatsız edici.bir de burun için vermişti onu da günde bir defa sürüyorum.yüz için verdiği kremi ben anlamadım canım güneş kremi olması şart.
aynen öyle canım tuhaflar gerçekten en iyisi bir sor sen .
tekrar doktorla irtibata geçim cnm ya bu doktorları da anlamıyorum ki o kdar riskli bi ilaç hala dikkatsiz davranıyorlar.