mrb arkadaşlar.Son 6 aydır sivilce problemim var antibiotkler kremler falan kullandım ama pek sonuç alamadım.Son gittiğim doktor krem falan vermşti bu işe yaramazsa zoretanin kullanmaya başlıcaz demişti ilac hakkında bilgi sahibi olmak için ktapçık vermişti. Annemle birlikte okuduk ve oldukça yan etkisi olduğunu gördük ve gözümüz korktu verdiği ilaçlar inş. geçirirde buna ihtiyaç duymayız demiştik ama öyle olmadı kremler olumlu sonuç vermedi ve şimdi ne olursa olsun bu ilacı kullanmak istiyorum ama annem izin vermiyor. Sayfaya yeni üye oldum ve güzel şeyler okudum açıkçası ümitlndm ve yan etkilerinden eskisi kadar korkmamaya başladım. Bu ilacı kullanıp asla ama asla kullanmayın diye söyleyen herhangi bi kişi görmedm sitede. bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar sizce orkmadan başlayabilir miyim son sınıf kpss öğrencisiyim sınava hazrlanırken herhangi bi sıkıntı yaratırmı bu ilaç şimdiden tşk. edrm. Rabbim tez zamanda şifa versin hepimize inş.[/QUO
Cnm benm 1 ay oldu kullanalı abarttıkları gbi yan etkisi yok her okuduğuna inanma gözün korkmasın.dudak kuruluğu yapıyor o kadar o da sıkı bi nemlendiriiciyle pamuk gbi oluyor.İnan daha ilk ayımdayım sivlcelermn %80 i gittti bile