ben de havuza girmeyi düşünüyordum, bu tavsiyeniz için teşekkür ederim, 2.aydayım ben bu arada deniz de öyle yapar mı
Rica ederim.. Denize girdim zarar vermedi bana bsey olmuyo ama havuz asla yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de havuza girmeyi düşünüyordum, bu tavsiyeniz için teşekkür ederim, 2.aydayım ben bu arada deniz de öyle yapar mı
Merhaba arkadaşlar nasıl gidiyor tedaviniz?
Benim bir sorum olacaktı sizlere.15 temmuzda tedavimin 1. ayı dolmuş olacak ve kontrole gitmem lazım bu tarihte.Fakat baska bir sehirdeyim tatil dolayısıyla şimdi bilmediğim bir doktora gitmek durumundayım .Yeniden kan kolesterol değerlerime falan bakacak doktor değil mi? Acaba özele gitsem çok mu maliyetli olur benim için?
kızlaaar acil yardııım lütfeen güneş kremini hergün mü kullanıyorsunuzzz??? benim bu ayın 13ünde 1. ayım doluyo yüzümde 1 tane siwilce çıktı sadece çok şükür Allah'ımA MAŞALLAH DİYİN KIZLAR :) kuruluk aşırı olmasada dewam ediyo tabiii onun dışında şikayetim yok kullanmak isteyen arkadaşlar hiç düşünmeden bismillah deyip başlasınlar ben çok tereddüt etmiştim ilacımı aldıktan sonra içmedim uzun bi süre bekledim korktugum için.tedawim bitsin ilk aydan son aya kadar gelişmeleri yazacam yardımım dokunsun kullanmak isteyen arkadaşlara
arkadaşlar aklıma takılan birşey var.. bu ilacı kullanıyoruzda herşey yasak cımbız falan kullansak yüz için zararlı olur mu bilen var mı
arkadaşlar aklıma takılan birşey var.. bu ilacı kullanıyoruzda herşey yasak cımbız falan kullansak yüz için zararlı olur mu bilen var mı
ben cımbızla alıyorum hiçbir sorun olmuyor onun dışında ağdaydı vs şeyler kesinlikle hayır.
arkadaşlar ilacı kullanalı 2.ayımın 2. haftasına girdim 3 gün önce ve hala 30 mg kullanıyorum cildim kurumaya başladı ama çook değil sizce normal mi yada tam anlamıyla ne zaman ciddi anlamda kuruyucak yüzüm.. lütfen yorumsuz kalmayın cevabınızı bekliyorum ayrıca çene bölgemdeki sivilceleri yok edeyim derken bu ilacı kullandıktan sonra sağ yanağımdada 3 4 sivilce çıktı çook üzgünüm geçer bu izler değil mi arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Ben makyaj yapıyorum yapmadan dısarı cıkamıyorum malesef Ama güneş koruyucu mutlaka kullanıyorum zemine (darphin 50+ faktör) makyaj malzemelerim de estee lauder ,shiseido,jane iredale yani dermokozmetik ürünler ama yüzüm düzeldikten sonra fondoten pudra vs kullanmayı düşünmüyorum.Eve geldiğimde de hemn temizliyorum la roche ya da diadermine argan yaglı temizleme sütü ile ve bol su ile yıkıyorum.Yıkama jeli kullanmamamı söyledi doktor.
kızlar ilk ay siwilce çıkmadı yüzümde 2. we 3. ayda çıkar mı sizce
arkadaşlar benim bir sorum olacak ama saçma bir soruysa kusuruma bakmayın
bu ilacı aile hekimlerine yazdırabiliyor muyuz? ben direk roaccutane tedavisine başlamak istiyorum diyerek sağlık ocağına gitmek istiyorum da. yapabilir miyim böyle bir şey?
sivilce çıkması normal ilk aylarda çoğalma oluyormuş sonra geçermiş
teşekkür ederim ayrıca gözlerim ağrıyo özellikle sol gözüm acaba yan etkimi yoksa normal mi?