Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mor_yel34 Katılıyorum sana ben sebamed 50+ kullandım yuzumude sapkayla korudum hic bsey olmadı..
ama aman diyim havuza girme klorlu oldugundan herhalde benim yüzüm yara bere icinde kalmıstı
arkadaşlar ben 2. ayıma girdim ve yüzüm berbat gözüküyor.. kuruyan derilerin iz gibi duruyor sanki kirli gibi nasıl temizlenir bilmiyorum da. ayrıca ruhsal olarak çok kötü haldeyim herkese çatıyorum ağlama krizlerim oluyor.
20 mg kullanıyorum
2o mg ayrı 10 mg ayrı kutu vermedi mi doktorunuz size yani toplamda 30mg olması lazım ayrıca sıkıntı yapmayın cildin kabuklanması iyi sonuç verceğinin göstergesi her banyo edeceğin sira elinle yüzünü iyi ovala ayrıca yüzüne sıcak duşu tut cildinin temizlenmesi kolay olur öyle kirler siyah noktalar yavaş yavaş dökülecek ama sakın sivlce üzernde ki kabukları kaldırma kaldırma ki leke kalmasın sivilce geçince zaten 3.aydan sonra iyicene cildi rahatça temizleyebilirsin ben de daha yniyim 2 ayıma girdim ama iş yerimdeki arkadaş kullanıyo ve 5nci ayına sivilce ne kalmamış baya fark var ama cilt kurumması devam ediyor..
yok vermedi kiloma göre olduğu için zayıfım. duştan sonra baya kalkıyor ama elleyemiyorum.riskli bi ilaç biraz panik yapıyorum. Fakat önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim
aslında bu ilacı yazın kullanmak çok tehlikeli, benim bu ay 40 mg kullanmam gerekiyordu ama doktor 30 mg verdi güneş ışınları tehlikeli olduğu için, tedavim 6 aydan uzun olacak yani.. en iyisi kışın başlamak
valla ben iple alıyorum dudağımı kaşlarımıda cımbızla zaten çok kaşım yok dudağım kıpkırmızı oluyor ama yarım saate geçiyor cımbızla alamıyacağım kadar çok malesefarkadaşlar aklıma takılan birşey var.. bu ilacı kullanıyoruzda herşey yasak cımbız falan kullansak yüz için zararlı olur mu bilen var mı