- 13 Temmuz 2008
- 780
- 312
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben doktora sormadım ama bana günde içtiğin su miktarının 2 katını içmem gerektigini söyledi ben günde 3.5 litre kadar su içiyorum şimdi.Ve sanıyorum bundan dolayı dudaklarım pek kurumuyor. Bu yüzden malesef oruç tutamayacagım karaciğeri yormamak lazım su içmenin temel sebebi bu zaten ilacın karacigere yaptıgı zararlı etkileri yok etmek ve ilaçtan ötürü kuruyan cilde nem sağlamak..
Ben tedaviye başlamadan önce de sürekli roaccutane kullananların yorumlarını vs. okudum fakat b12 vitamini veren bir doktor ilk kez gördüm Neden verdi acaba? Ama su içmeyi aksatma sen hiç bir şekilde.Benim kurumamam da bence etkili olan bu.
Hımm doğrudur canım bundan cildiyecinin haberi var sonuçta baska bir doktor vermedi değil mi? Öyleyse sorun yok tabi.
ya kızlar özellikle tedavisi bitenler yada sonlarda olanlara soruyorum. şimdi benim minik minik nokta gibi izlerim var sanki birisi iğne batırmış gibi oyuk yani. onların geçmesi için lazer mi yaptırmak gerek ?? yoksa geçermi kendisi
bu ilacı bırakalı 1 ay oldu arkadaşlar sizce tatile gidebilir miyim ne diyorsunuz
Bisey olmaz ilacı bıraktıktan bi 10-15 gun sonra cilt kendine geliyo zaten. Ben ilacı kullnırken cıktım tatile sorun olmadı yuzumu korudum sadecebu ilacı bırakalı 1 ay oldu arkadaşlar sizce tatile gidebilir miyim ne diyorsunuz
Bisey olmaz ilacı bıraktıktan bi 10-15 gun sonra cilt kendine geliyo zaten. Ben ilacı kullnırken cıktım tatile sorun olmadı yuzumu korudum sadece