tedavi sürecini ve sonrasını buraya yazıyım öyleyse ben :)
ilk önce sivilce basıyor resmn bu sakın moralinizi bozmasın önce çıkabilcek sivilceleri çıkartıyor daha sonra kurtmaya başlıyr en önemli özeliği bu içten kurtması zaten sivilceyi oluşturan yağ kuruluk oluyor hatta ciddi bir boyuta ağız ve çevresinde oluyor burun deliklerindede aynı derecede kuruma oluyor ağız ve burun çevresinde. ama sakın panik yapmayın bir ay içerisende geçiyor(norml kurluğun dışında dökülme gibi ağır bir kuruluk)
zaten tedavinin sonana doğru bu oluyor
(yanınzda nemlendirici bulunurn mutlaka)
iyi bir nemlendirci kulanırsanız en aza indirebilrsnz
cildindeki kızarıklarda güneşten kaynklanıyor ben bunu sorduğumda doktorun cvbı bu olmuştu.güneş kremi kullanmadım ben onun yerine güneştn kaçtım
tedavinin sonlarına doğru yani son 1 2 ay sivilcesiz bir dönem geçiyor buda iyi bir moral oluyor okadar şeyi boşa yaşamdığınzı anlıyorsunz :)
tedavi sonrasındada ağır yağlı beslenirseniz svilce çıkar tabi eskisi gibi değil tek tük.
bide adet dönemnde çıkan sivilceler oluyor tabi.
tedavi sonrasında tüm samimiyetimle söylüyorum cildinz tertemiz oluyor ama iş bitmiyor tabi yağlı bi cildimiz olduğu için sivilce çıkıyor bu yüzden günlük temizliğe önem verilmeli onun dışında şuan dediğim gibi cildim bebek cildi gibi arada ufk tefek çıkıyor ama oda çok nrml...t bölgesinde bir yağlılık tedavi sonrasında başlıyor ama oda çok norml...
sivilceli olduğum dönemde bazı arkadşlarımn ciltlerine hep özenmiştim şuan nerdeyse hepsinden iyi bir cilde sahibim tabi cildim bnm için bi takıntı oldu çok iyi bakıyorum ama roa. kullanan diğer arklarımdanda bi şikayet duymadım...
ama sakın moralinzi bozmayın herşeyin bi tedavisi var psikolojiyi bozuyormuş diyip girmemek lazm olaya baştn ipleri kopartmayın sivilceliyseniz ve tabiki bundn rahtsızsanz mutlaka kullanın üzüldüğünze hiç değmez inanın kendinize güvenip moralinizi iyi tutarsanız hiç bi psikolojik sorunla karşılşmasınz!