Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nsl baktin kndne cnm ne kullndn msl

marka yazmak yasak değil. clinique heralde. doktor mu tavsiye etti fondoteni???

evet evet clinique anti blemish fondöten verdi ama kullanım bittikten 1 hafta sonra basla dedi doktorum.. çok iyi bir doktor tedavi sürecinde de verdiklerinden sasmadım ve gayet memnun kaldım. tedavi biti fondöten hariç de avene ürünlerini verdi yıkama jeli, tonik.

nsl baktin kndne cnm ne kullndn msl

canım öncelikle beyinde bitirerek basladım, psikolojik etkisinden çok korkuyordum ben o yüzden çok mutlu olacagım bitince diye sartladım kendimi fiziksel olarak dudagım kurudu dedigim gibi o da aşırı olmamasına ragmen ben bepanthene merhemi günde 3 kere sürdüm dışarıdayken de normal nivea lipstickleri kullanıyorum. her gece yatmadan burnum için siccnasal adlı mukoza nemlendirici sürdüm. yüzüm içinse her sabah ve gece yıkadıktan sonra neutrogena intensified day mouisture yogun nemlendirici kullandım ve emdikten 10 dakika sonra fondötenimi sürdüm. her gün bunları aksatmadan uyguladım. karaciğerve kolesterol degerim oynamasın diye yaglı yiiyeceklerden uzak durmaya calıstım (diyet degil dikkat ettim) ve enginar yedim (karaciger için) onun dışında da birşey yapmadım, ugrastırıcı seyler degil ama özen göstermeden de olmuyor:) biraz uzun oldu :)) suan dedigim gibi izlerim biraz kaldı dogal olarak onların da 2-3 aylık sürece olabildigince azalmasını umuyorum ama dedigim gibi realist olmak lazım %100 olacagını düşünmüyorum.

Peki canim sivilcelerinde nasil bir gelisme oldu?
Su an 4. ayim bitmek uzere ve hala sivilce çikior.. sende nasil oldu?

Canim yeni gordum kusura bakma :) bende artik hic sivilce cikmiyor adet oncesi 1 tane hafif belki... Aktif hic sivilcem kalmadi ama dedigim gibi izlerim var benim de elledigim zaman puruzsuz geliyor gorunuste kucuk kirmizi hagif noktalar kaldi ama tam yanak ortalarinda yogunlugu rahatsiz ediyorz.. Yalniz bu asamada fondoten cok etkili olmaya basladi gayet eskiye oranla iyi kapatiyor:)

İnsallah bizde senin gibi oluruz. Sivilcem cikmasinda artik lekeli yasamaya da raziyim
Tesekkur ederim canim cevapladigin icin

Arkadaşlar toplam 7500mg ile bitirdim ilacı 7 gun oluyor. Ama 2 gundur 5,6 tane sivilcem çıktı şaka gibi gercekten. İzler zaten duruyor da sivilce çıkması nasıl iş anlamdım sönmüştü hepsi cildime dokununca pürüzsüz gelıyordu şimdi baya bir sivilceye elim deyiyor.

Özel hastaneye gittiğimden ilaç bitti diye de gitmedim doktora biraz zaman gecsın kı tepkileri goruyım cildimdekı oyle giderim dedim iyi ki beklemişim. Adet oldum belkı ondandır dicem ama ilacı kullanırken hiç çıkmamıştı adet zamanı bıle gercekten sinirim bozuk. Yaza da düğünüm var kimyasal peeling falan yalan olcak

bende avene kullanıyorum. tedavi bitince de devam etcem. çok memnun kaldım

kilo * 120 ile başladık. 1 ay daha uzattık 7 ay kullandım yani. kılo * 150 maximum sınırdı. yanı zaten minumunu gectım ben. ve bi hafta oldu bıtelı sivilcelerm eski formunda cıkmaya başladı ne şans

Bende bugun doktora gittim negatif hamile testimle beraber --'
2,5 ayim kaldigini soyledi. Ve 40 mga gectim

kızlar ben de 3. ayıma geçtim doktor 50 mg.a çıktı bende düşük dozda tedaviyi uzatsak dedim o daha çok yüzeysel sivilceler içinmiş.seninkiler için en az 1 ay 60 mg kullanmamız lazım yoksa ilaç bittikten sonra tekrar eder dedi.ama kolestrol değerim 207 çıktı giderek yükseliyo sizin nasıl gidiyo?

kızlar ağda bütün dudak üstümü soydu iz kalırmı çok acıyorr? yardım edin

kızlar ağda bütün dudak üstümü soydu iz kalırmı çok acıyorr? yardım edin

ah be canım doktorlar sıkı sıkıya tembih ediyo ağda yok die. niye yaptınki? bide dudak üstü gibi çok hassas bir yere yapmışsın yanık gibi bişey olmuştur o tahmin edebiliyorum. ona en iyi bepanten gelir. geçmesi biraz zaman alır ama bişi olmaz merak etme. iz falan kalcağnı sanmam

kızlar bu hapı sabah akşam mı alıyorsunuz yoksa günde bir kere mi alıyorsunuz? ben ilk sabah akşam alıyordum baktım olcak gibi değil. hep unutuyorum. günde bir sefer tüm dozu almaya başladım bende. umarım ikisinin arasında fark yoktur. doktor sizlere bunla ilgili bişey söyledimi? ltfn cvp

şimdi gittim aldım o ilacı bu hafta okul falan yok bana bütün dudak üstüm mahvoldu kesin iz kalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…