bugün son kez doktora gittim tam 2 hafta sonra ilaç kullanımım bitiyor. tekrar mayıs sonuna randevu aldım ama o genel bittikten 2.5 ay sonra izlerin gidişatını görmek için.. ilaçtan kurtuluyorum... aslında bende sadece hafif dudak kurulugundan baska etkisi olmadı, doktorum da sen çok güzel atlattın bu süreci dedi ama çok iyi baktım gerçekten. bittikten sonra alacagım bakım ürünlerini verdi, yıkama jeli, nemlendirici, tonik.. izlerim çok aşırı rahatsız etmese de belli olur sekilde kaldı ama dediği gibi onlar da zaman içinde gidecekmiş, %100 olacagına ben inanmıyorum fakat su hali bile beni epey rahatlattı. bir de fondötenimi clin..q.. olan markaya değiştirdi.. (marka yazmak yasak sanırım) şimdilik böyle bittikten sonraki haftalarda da gidişatı yazacagım. saglıklı günler.
marka yazmak yasak değil. clinique heralde. doktor mu tavsiye etti fondoteni???
nsl baktin kndne cnm ne kullndn msl
canım öncelikle beyinde bitirerek basladım, psikolojik etkisinden çok korkuyordum ben o yüzden çok mutlu olacagım bitince diye sartladım kendimifiziksel olarak dudagım kurudu dedigim gibi o da aşırı olmamasına ragmen ben bepanthene merhemi günde 3 kere sürdüm dışarıdayken de normal nivea lipstickleri kullanıyorum. her gece yatmadan burnum için siccnasal adlı mukoza nemlendirici sürdüm. yüzüm içinse her sabah ve gece yıkadıktan sonra neutrogena intensified day mouisture yogun nemlendirici kullandım ve emdikten 10 dakika sonra fondötenimi sürdüm. her gün bunları aksatmadan uyguladım. karaciğerve kolesterol degerim oynamasın diye yaglı yiiyeceklerden uzak durmaya calıstım (diyet degil dikkat ettim) ve enginar yedim (karaciger için) onun dışında da birşey yapmadım, ugrastırıcı seyler degil ama özen göstermeden de olmuyor:) biraz uzun oldu :)) suan dedigim gibi izlerim biraz kaldı dogal olarak onların da 2-3 aylık sürece olabildigince azalmasını umuyorum ama dedigim gibi realist olmak lazım %100 olacagını düşünmüyorum.
Peki canim sivilcelerinde nasil bir gelisme oldu?
Su an 4. ayim bitmek uzere ve hala sivilce çikior.. sende nasil oldu?
Canim yeni gordum kusura bakma :) bende artik hic sivilce cikmiyor adet oncesi 1 tane hafif belki... Aktif hic sivilcem kalmadi ama dedigim gibi izlerim var benim de elledigim zaman puruzsuz geliyor gorunuste kucuk kirmizi hagif noktalar kaldi ama tam yanak ortalarinda yogunlugu rahatsiz ediyorz.. Yalniz bu asamada fondoten cok etkili olmaya basladi gayet eskiye oranla iyi kapatiyor:)
evet evet clinique anti blemish fondöten verdi ama kullanım bittikten 1 hafta sonra basla dedi doktorum.. çok iyi bir doktor tedavi sürecinde de verdiklerinden sasmadım ve gayet memnun kaldım. tedavi biti fondöten hariç de avene ürünlerini verdi yıkama jeli, tonik.
55 kiloyum, 8250ydi son dozu ilacın ama 7500 kafi dedi doktor o yuzdne orda kestık.
55 kiloyum, 8250ydi son dozu ilacın ama 7500 kafi dedi doktor o yuzdne orda kestık.
kızlar ağda bütün dudak üstümü soydu iz kalırmı çok acıyorr? yardım edin
ah be canım doktorlar sıkı sıkıya tembih ediyo ağda yok die. niye yaptınki? bide dudak üstü gibi çok hassas bir yere yapmışsınyanık gibi bişey olmuştur o tahmin edebiliyorum. ona en iyi bepanten gelir. geçmesi biraz zaman alır ama bişi olmaz merak etme. iz falan kalcağnı sanmam