- 27 Aralık 2011
- 284
- 133
şimdi gittim aldım o ilacı bu hafta okul falan yok bana bütün dudak üstüm mahvoldu kesin iz kalıcak
iz kalmicak canım benim. ben biliyorum onun nasıl bişey olduğunu. ne izler geçiyo omu geçmicek. üzülme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi gittim aldım o ilacı bu hafta okul falan yok bana bütün dudak üstüm mahvoldu kesin iz kalıcak
kızlar bu hapı sabah akşam mı alıyorsunuz yoksa günde bir kere mi alıyorsunuz? ben ilk sabah akşam alıyordum baktım olcak gibi değil. hep unutuyorum. günde bir sefer tüm dozu almaya başladım bende. umarım ikisinin arasında fark yoktur. doktor sizlere bunla ilgili bişey söyledimi? ltfn cvp
senle resmen aynı şeyleri yaşıyoruz. benmde hala dewam edio çıkmaya kocaman kocaman 40a çıktım ama değişen bişi yok. beklicez bakalm. ama benm doktorum seninkinin tam tersini söledi. sivilcelerin çıkmasına sevinmeliymişim. yola olanlarmış onlar. ne var ne yoksa dışarı atıyosun dedi. bakalım artık inşallah dediği gibidir
Kızlaar benim bugun 2. ayım bitti doktora gittim ama tahlil istemedi ilk ay degerlerim iyi cıktıgı icin sizce
yinede yaptırmalı mıyım?:44:
bugün 2. kez roaccutane tedavime başladım
10+10 mg alıyorum günde, minimum 7 ay kullanıcam bu sefer
geçen seferkinde lisedeydim, makyaj yapmıyordum ama şimdi üniversitedeyim, makyaj yapsam sorun olur mu kızlar?
canım benim, saol cevabın için.
6 ay kullandım lisede, yüzümde yanık gibi yaralar çıktığı için 7. ayımı tamamlayamadan yarım bırakmak zorunda kaldım.
tekrarladı sonuç olarak şimdi yüzüm korkunç
her şeye katlanıcam, bitiricem bu sefer.
4 günlük dozum kaldı. 5 ayda toplam 7800 mg kullanmış olacağım 4 gün sonra. Bitiyor çok mutluyum.
4 günlük dozum kaldı. 5 ayda toplam 7800 mg kullanmış olacağım 4 gün sonra. Bitiyor çok mutluyum.
aynı bitiriyoruz canım :)) ben de 5 ay kullandım çarşamba bitiyor :) sivilcem hiç kalmadı ve çıkmıyor ama izlerim az da olsa (belli de oluyor fondötensiz aslında epey) kaldı ama 3-4 ay sonra cogu gidecekmş insallah iz durumun nasıl senin ??? ayrıca kurtulduk gözümüz aydın :)
canim sen kaç kilosun ?? benim 6700 mg toplam dozum acaba azmi ki ? :44: