dur hemen telaş yapma yavaş yavaş alışcak vücudun ilaca. ya herkes de şu serkis beyden bahsedio adam forumda ünlü olduhangi şehirdesin sen cnm?
arkadaşlar merhaba bende 2.5 aydır roaccutane kullanıyorum ama iyileşmenin aksine daha beter oldu yüzüm olmayan sivilceler çıktı ve bi türlü gitmiyorlar. Doktorum, eczacı, etrafımda kullanan herkes normal diyor geçecek sabret diyorlar ama artık inanamıyorum ben onlara. Sizde de oldu mu böyle gerçekten çok mutsuzum evden dışarı çıkamıyorum yardım edin lütfen
Kac tane Kur yaptin sen cnm? Normalde 6 ay kullanilio bu ilaç.
İllaki 6 ay olması gerekmiyor alınan doza bağlı aslında. Benim 5 ayın sonunda bitiyor. Toplamda 7800 mg almış olacağım ki bu da 65 kg a tekabül ediyor.
Komşum ise günde 10 mg kullandığından, tam 2 yıl boyunca kullanmış bu ilacı.
tamamda 2,5 sene biraz fazla degilmi
Süre olarak epey fazla ama doz olarak 7200 mg- 60 kg a tekabül ediyor. Kuzenimin eşi de kullanıyor şu an 11. ayında ve 1 ay sonra bitiyor günde 20 mg. Kümülatif doza ulaşmak için kilonun 120 katı kadar kullanmak gerekiyor, yoksa tekrarlama ihtimali fazlaymış.
Evet cnm onu biliorm zaten doktorlarda ona gore ayarliolar. Benimde 6720 mg toplam alicagim doz 3 bucuk ay oldu yarisina geldim neredeyse dozumun. Bence gunde 10mg az :/ ben 35 mg aliorm
5. ayım ve ben bu ay kafama göre takılıyorum. (Doktorum duymasın)
Bu ay 60 mg verdi doktorum ve bu ayın sonunda toplam 7500 mg almış olacaktım. O da 62,5 kg a tekabül ediyor ki ben 63, 5 kiloyum. Bundan sonra tekrar doktora ilaç almak için gitmek istemedim ve bu ilacı kullanan bir yakınımdan ona fazla olan 10 mg lık bir kutu aldım. O kutuyu da kullandığım ilaçların arasına sıkıştırdım. İki gün 60 mg alırsam bir gün de 70 mg alıyorum. Bir an önce bitsin. Zaten kg başına 1 mg normalmiş benimki de öyle denk geliyor işte. Zaten pek yan etki yaşamıyorum yaşarsam azaltırım. Yine de 1 aya sıkıştıramadım dozu.. 20 gün sonra ilacım bitecek inşAllah
sivilcelerin ne durumda ne zamn gçmeye bşladı ve kusma fln yptı mı
çok iyi olmuş canım cildinnerden nereye... hadi gözün aydın
güzel sonuç almışsın cnm bu ilk 3ay içindemi sivilce çıkıyor bu şekilde 4. aydan sonrada çıkaran varmı acaba???
arkadaşlar merhaba bende 2.5 aydır roaccutane kullanıyorum ama iyileşmenin aksine daha beter oldu yüzüm olmayan sivilceler çıktı ve bi türlü gitmiyorlar. Doktorum, eczacı, etrafımda kullanan herkes normal diyor geçecek sabret diyorlar ama artık inanamıyorum ben onlara. Sizde de oldu mu böyle gerçekten çok mutsuzum evden dışarı çıkamıyorum yardım edin lütfen