kızlar peki ilacı kullanıp kilo alanınız var mı? ben yediğim için mi alıyorum yoksa bu ilaç beni şişiriyomuuu??
cnm tşk ederim cevapladığın için...ben de pazartesi günü tahlil yaptırıcam inşallah ilacı kesmemi gerektiren bişey çıkmaz.senin de inş ii geçer cnm.benim de aknelerimde kuruma var ama nemlendirici falan sürmedim ben hiç duru suyla yıkıyorum sadece ama düzelme var tabi eski haline nazaran gelişmeleri yazarsan sevinirim ben de senin gibi ayları atlatsam bi ah ah:)zaten az mg.la başlamak daha ii diye duymuştum inş.öyledir kib.cnm byyy
aynurcum dr banada ilacı 3 gün içip 4 gün içmemem gerektiğini söledi. Tekrar 4. günün sonunda tekrar 3 gün içmemi istedi.Aslına bakarsan azitro herhalde daha önce kullandığım antibiyoktiklerden daha etkilidir.Ne bilim ya bu arada sen bu arada sen azitrodan sonramı başladın roaccutane kafam cok karışık daha azitroya bile başlamadım.
Biri bana yardım etsin lütfen ikinci ay bitti ama yüsüm berbat durumda üstelik ilaca başlamadan önce tektük sivilcem vardı daa çok siyah noktalar için başladım bu ilaca şimdi büyük sivilceler ve kırmısılıklar var suratımda çıldırmak üsereyim hatamı yaptım başlamakla aynaya bakamıorum deliricem yardım edin
mrb cnm
4.aya girdim ...değerler birazcık artmış ama 40 mg devam ediyorum,3 aydır doğum kontrol hapı kulyordum bu ay bırakacağım.Kısmetse 2 -3 ay sonra tamamlanacak dedi dr....bence su bazlı bir nemlendirici (la roche effeclar ) ve güneş koruyucu kullansan iyi olur ,.Moralini yüksek tutmaya çalış arkadaşım,ben hbr vermeye devam edicem....
bye bye cnm
selam kizlar tekrar, bisey merak ediyorum benim yuzum tahris olmus gibi ve felaket kasiniyo bu normal mi merak ediyorum 4. ayin ortalarindayim hee buarada yuzume bepanthene merhem suruyorum ara sira cok kuruyan ve kasinan yerlere tuyleri besledigi dogrumu bole bisey duymustum?
slm iremcimm bende bi roaccutane kullanıcısı olarak sana yardımcı olmaya çalışacam doktorum bana 2. ayından sonra 3 tabletlik azitro yazmıştı hafta başından başlayarak 3 gün boyunca içmemi sitedi bu tedavi 3 haftalık sürdü ( bu arada hapın içinde 3 adet ileç var yalnz ) daha sonra bıraktım ve şimdide kuullanmıyorum anladım ki sicilcelerimin tam patlak verdiği dönemdi biraz kurutucu olması içindi sanırım neyseki uzun lafın kısasııı yanii herhangi bir yan etkisi yokkk anlayacan gönül rahatlığı ile kullanabilirisin