Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolsn annem atmış ilaçlarımı ... herhlde vermezler ilaçı 1 ay dolmadan dimi ??
sistemde görünür mü ? alabilrmym yniden
pazartesi gidicm hemn iyice inat ettm
Malesef vermezler 1 ayın dolması gerekiyor. Doktor yazsa bile sisteme bakıp kaç gün olduğunu görebiliyorlar 1 ay dolmadan da vermiyorlar. Ama tanıdık bi eczane varsa konuşup bi şekilde ayarlayabilirsin
merhaba arkadaşlar
bugün 8.günüm(günler nasıl geçti anlamadım)
ilaç dudağımda fazla bi kuruma yapmadı henüz(belki ilk günden itibaren geceleri yatmadan önce hametan sürdüğüm içindir) ama yüzümde bazı kısımlarda yanma ve kuruma var. Sanırım soğukta kaldığım için azıttı.
Bu arada yeni bi kaç tane sivilce çıktı ama geçenlerde oldu.
Size sormak istediğim bişey var siz hergün yüzünüzü ne ile yıkıyorsunuz? Ben hafif sabun ile yıkıyorum ama soyulmasını felaket arttırıyor sizce ne ile yıkamam doğru olur?
Herkese şimdiden teşekkürler...
Saygılarımla...
(-yeniber-)
canım seninle aynı gün başlamıştık benim dudaklarım çok kötü çatladı hafifte sinir oldu...ama sivilce falan yok...ben cildimi babe temizleyici ile yıkıyorum ben memnunum bide onun yağsız nemlendirici jeliyle 50 faktör yağsız güneş koruyucusunu kullanıyorum doktor babe markasını benim sormam üzerine önermişti...bide göz altı kremini falanda kullanıyorumda o ayrı...ben bide dudak onarıcısını alıcam belki o iyi gelir...kullanayım nasıl geldiğinden basederim...
Merhaba kizlar, bugun 5. gunum.. Ilk kez bugun dudaklarimda kuruluk hissettim, o da cok az.. Ilacin yan etkilerini en aza indirgemek icin gunde 3 litreden fazla su iciyorum.. Sivilcelerim artmadi henuz, ama onceden daha kucuklerdi simdi buyukler, uclari sivri ve bembeyaz.. Istedigi kadar sivilce ciksin su 6 ay icinde, kussun, hicbir sey umrumda degil de ben surekli bu ilaci arastiriyorum.. Ve olumsuz yorumlara kafami cok takiyorum, baska bi seyle ilgilenmez oldum.. Gerci artik yasakladim kendime yorumlari okumayi ama okuduklarimdan biri kafama cok takildi.. Yuzunde hic cukur yokken cukurlar olumus birinin.. Bende de hic cukur yok Allah'tan, ama korkuyorum buyuk sivilceler biz sıkmasak da kendi kendilerine patliyolar (yani benimkiler oyle, yuzumu yikarken kanamaya basliyolar) cukur olur mu acaba ya? Bilen var mi? insallah olmazenuz, ama onceden daha kucuklerdi simdi buyukler, uclari sivri ve bembeyaz.. Istedigi kadar sivilce ciksin su 6 ay icinde, kussun, hicbir sey umrumda degil de ben surekli bu ilaci arastiriyorum.. Ve olumsuz yorumlara kafami cok takiyorum, baska bi seyle ilgilenmez oldum.. Gerci artik yasakladim kendime yorumlari okumayi ama okuduklarimdan biri kafama cok takildi.. Yuzunde hic cukur yokken cukurlar olumus birinin.. Bende de hic cukur yok Allah'tan, ama korkuyorum buyuk sivilceler biz sıkmasak da kendi kendilerine patliyolar (yani benimkiler oyle, yuzumu yikarken kanamaya basliyolar) cukur olur mu acaba ya? Bilen var mi? insallah olmaz
tatlım yüzünde kocaman sivilceler yoksa normaldede delikli bi görüntüye sahip değilse durduk yere yüzünde çukur açılmaz çukurun kaynağı sıkılan sivlcedir sivilcene dokunmadığın sürece bişey olmaz ayrıca bu ilacın başka bi etkiside izleri geçirmesi zaten aynı anda ikisini nasıl yapsın
haklisin, iyice delirdim.. skmasam niye cukur kalsin dimi.. tesekkurler cevabin icin:) insallah iyi olur her sey ya
olucak inşallah oluucak 25.günümdeyim ama şimdiden cildin güzelleşmiş diyolar okuldada ilacı bi hafta önce bitmiş birini gördüm suratına pudra sürdü fln sandım gerçekten çok güzel olmuş
darısı inşallah bizim cildimize ben de roaccutane öncesi ve sonrası yazdım googleda şimdi, bi video izledim.. moralim yerine geldi gerçekten, benim gibi umutsuzluğa kapılan olursa açsın izlesin.. yüzü sivilceden görünmeyen kızın tedavi sonra cildi acayip temizlendi, nerdeyse sivilce kalmadı..
Kızlar 8. günüm. doktor bana hametan adlı bir krem yazdı bunu cildime sürmeli miyim? yoksa hayır cilde hiçbir şey uygulanmıyor o krem eller ve dudak için mi diyorsunuz? birde Sebamed Liquıd adlı bir sabunum var bunu yüzüme uygulamalı mıyım? yoksa hiç müdahale etmeyeyim mi yüzüme ?