- 24 Şubat 2011
- 27
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben sağlık ocağında bu ilacı yazdırmak istedim doktor yazmadı. hastanede cildiye ye görünsem yazarlar mı ? yanaklarımda fazla bi sivilcelenme var ayrıca sırtımda ve omzumda da var izi de kalıyor hiç geçmiyor da.. bu ilacı nasıl temin edebilirim arkadaşlar
canım sağlık ocağı yazmaz onu,cildiye bölümü olan bi hastaneye gitmen lazım.doktorun gerekli görürse veriyor.biraz ağır bi ilaçtır,sıkıntılı bi dönem geçirirsin kullanırken.ve iki ayda bir tahlil yapılıp karaciğer değerlerin kontrol edilir.
cevabın için teşekkür ederim :) daha önce imex kullandım hala da kullanıyorum sırtım için ama geçirmiyor malesef kolsuz bişey giyemiyorum yanaklarımdan da çok şikayetçiyim roaccutane'ı kullanmak istiyorum yorumları da okudum yağlanmaya karşı da etkisi varmış sanırım benim özellikle burnum çok yağlı evde kullanmak istedim ilk başta ama tahlilleri duyunca vazgeçtim yarın hastaneye gideceğim umarım yazar doktor..
Benimde cildim çok yağlı ama hapı kullanmayınca sonra tekrar başlıyor yağlanma doğal bi şey söyleyim 1 gece önceden limona belli aralıklarla karanfil batırın ertesi gece çıkarın karanfilleri limonun suyunu sıkın her gece yatarken pamukla sürün hergün aksatmadn yaptığnz zaman yüzdeki leke yağlanma siyah nokta azalıyor ben uyguluyorum
bende kullananların çoğunun sivilcelerini yok ettiği için tercih ediyorum bir de bişey sorucam daha yeni bi sözlükte okudum da 18 yaşından büyüklere veriliyor diye ben 17 yim öyle birşey var mı :44:
o konuda emin değilim canım ama olabilir,dediğim gibi ciddi bi ilaç o,yeşil reçeteyle alıyosun ve kontrol altında tutuluyo,mesela bi ay geçmeden gidip kafana göre alamıyosun ikinci kutuyu.ama çok büyütülcek kötü bi ilaç değil.ben kullandım 5 ay,yeni bitti hatta.inanılmaz memnunum.yan etkileri oluyo tabi derin soyuluyo,cildinde ve dudaklarında kuruma yapıyo.ama nemlendiricilerle bi müddet idare ediyosun,bebek gibi oldu cildim valla:) yalnız yaz ayları riskli biraz,deri değiştirdiğin için falan güneşten dolayı leke olabiliyo,gene de en doğru bilgiyi doktorun verecektir.imex gibi dışarıdan müdaheleli ilaçlar bi yere kadar çözüm buluyo,geçiremiyosa tedavisi içten halledilmeli diye düşünerek kullandım ben de,denemeye değer derim.
o konuda emin değilim canım ama olabilir,dediğim gibi ciddi bi ilaç o,yeşil reçeteyle alıyosun ve kontrol altında tutuluyo,mesela bi ay geçmeden gidip kafana göre alamıyosun ikinci kutuyu.ama çok büyütülcek kötü bi ilaç değil.ben kullandım 5 ay,yeni bitti hatta.inanılmaz memnunum.yan etkileri oluyo tabi derin soyuluyo,cildinde ve dudaklarında kuruma yapıyo.ama nemlendiricilerle bi müddet idare ediyosun,bebek gibi oldu cildim valla:) yalnız yaz ayları riskli biraz,deri değiştirdiğin için falan güneşten dolayı leke olabiliyo,gene de en doğru bilgiyi doktorun verecektir.imex gibi dışarıdan müdaheleli ilaçlar bi yere kadar çözüm buluyo,geçiremiyosa tedavisi içten halledilmeli diye düşünerek kullandım ben de,denemeye değer derim.
Doktor merhem veriyor onu sürekli süreceksin kendiside anlatır zatende yan etkisinden şikayet ettim ama cildimden memnunum tabi yediklerimede dikkat ediyorum