Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktora gittim özele para verdim roaccutane için. yazın olmaz eylülde gel dedi. çok sinirliyim. burada tedaviye yeni başlayan arkadaşlarda var. benim doktor niye yazmadı
doktora gittim özele para verdim roaccutane için. yazın olmaz eylülde gel dedi. çok sinirliyim. burada tedaviye yeni başlayan arkadaşlarda var. benim doktor niye yazmadı
merhaba,
bende lisedeyken kullanmıştım. eylülde başlayıp mayıs sonunda bitirmiştim. ilaç çok ağır ve cildi zaten çok kurutuyor bence bu yüzden başlatmamış olabilir. ben kışın kullanmama rağmen en ufacık güneşten bile koruyordum.
iyi günler...
8 ay kullanmışsın,biraz fazla değil mi?? kaç mg kullanıyordun ve şimdi yüzün nasıl..anlatırsan sevinirim..
selam kızlar.. ilacın 4. ayını bitirdim yüzümdeki gelişmeler süper ama kollarımda küçük küçük sivilce gibi ama daha çok su toplamış gibi bişeyler çıktı ve fena kaşınıyolar aynı durumu yaşayanlarınız varsa veya bilgisi olan yardım lütfennn...
benim de elimin üstünde çıktı aynı şeyler canım..."advantan pomat" kullanıyorum sabahına hiç bişey kalmıyo
Selam arkadaşlar
Aranızda bu ilacın 20mg'lığını kullanıp kilosu 50-55 arası olup tedavisi bitenler; kaç ay kullandınız ???
arkadaşım 4 ay kullandı ama 20 mi 40 mı günde tam emin değilim
ben 20liği günde bir kez alıyorum...doktoruma sordum 11 ay sürecek tedavi dedi yook artık dediimm...en fazla 6 ay kullanılıyo bu ilaç diye biliyorumm...şüpheye düştüm açıkcasııı 11 ay mümkün değil kullanamam bu arada 4.ayımın içindeyim
canım benim hiç bilgim yok 3 kere tedavi gördüm dedin neden 3?ilkinde netice alamadın mı yoksa kutu kutu mu 3 kere aldın,benim çok şükür öyle yüzümde çok sivilce yok fakat bir iki tane sivilce izim var nemlendirici sürünce ne hikmetse ortaya iyice bir çıkıyorlar ama arkadaşlarıma sorduğumda nerde var allah aşkına sen daha iz görmemişsin diyorlar ama işte herkese kendininki kusur geliyor ben bu ilaç hakkında ciddi kötü duyumlar aldım aslında kullanmak istemiyorum sadece kullananların sivilce durumlarını merak ediyorum çok mu vardı yüzlerinde, benim gibi olup başlayan oldu mu ve kesin bitiriyor mu yoksa çıkanları mı kurutuyor pek çok sivilce ilacı küçültüyor sivilceleri yeni sivilce oluşumuna bir etki yapmıyor sivilceler çıkmaya devam ediyor haliyle bu ilaçta öyle mi?