- 19 Haziran 2011
- 129
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende Roaccutane kullanmak istiyorum doktora gidicem peki neye göre tavsiye edip yazıyo bu ilacı çok yan etkisi var diyo herkes ama sivilcelerden köklü kurtulmak istiyorum artık çok şey denedim ama hiçbiri fayda etmedi bu ilacı kullanırken neler yapmak lazım ne yemek/yememek gerek yardımcı olursanız sevinirim özellikle yan etkileri söylenildiği kadar fazlamı?
doktorum bna yedıklerımle alaksı olmdıqını tamamen hormanal olduqunu solemıstı ama ztn bnlr zrrlı sylr ynede sız blırsınz.hea bıde madem bu ılaca basladınız yarıda brkmyn dvm edın derım bnce.SLM KIZLAR
roc.sonrası izler için internette araştırma yapıyordum napabilirm diye ama o kadar çok moralim bozulduki anlatamam bu forumdada okumuştum ama bu kadar çok etkilenmemiştim erken yaşlılık yapıyormuş çok endişe ettim ya çökme falan olsun istemiyorum ben şu sıralar kilo verdim ama yüzümde pek bişey belli değil sivilcem kalmadı ama lekelerim var vucüdüm acayyip hassas eklem ağrılarımda oluyor ama dayanamayacak gibi değil 2.ayım bitti 3 e başladım çok korktum kızlar ya herkeste aynı etkiyi yapmaz belki ama çökük bi yüzdense sivilcelerin geçiceğini umut ederek beklemek daha iyi ve kaşıntı çok kollarım yara yara oldu gören ne oldu diye soruyor herkes sivilcelerim varken ayrı soru dudaklarım kuru diye ayrı bir soru bıktım ya napsam ki bu ayda bitsin doktora gidip sorayım diyorum şimdi sivilce yok ama bırakırsam ya çıkarsa birde o kadar korktum ki yağlı yüyecekleri kesicem tamamen cips kola çikolatayı az yerim yine çekirdek falan az az hep kokruyorum ben çok:83:
arkadaşlar roaccutane izlerede iyi geliyo mu
doktorum bna yedıklerımle alaksı olmdıqını tamamen hormanal olduqunu solemıstı ama ztn bnlr zrrlı sylr ynede sız blırsınz.hea bıde madem bu ılaca basladınız yarıda brkmyn dvm edın derım bnce.
çok korktum cnm bende yarıda bırakmak istemiyorum ama iyice aklım karıştı yüzüm çok kötüydü hatta resim ekledim 900 lü sayfalara tam hatırlamıyorum çok iyi geldi amainşallah bişey olmaz çünkü ben kendimle sürekli uğraşmışımdır dişlerim dişler bitti sivilceler sivilceler bitti yine diş yara bere yanık çok çekerim dertleri bak karamsara bağladım saol cnm fikrin için zaten buayda kullanayım dr.sorucam ama bana test te yapılmadı yapmıyor doktor 3.ayın başındayım 1 kez yapıldı bi dahada yapılmadı direk dudaklarına iyi bakmassa ağrın çok olursa ilacı keseriz dedi
ne dertli ne stresli bir ilaç bu böyle.kasım'ın 10 da başladım vede son 2 kutum kaldı.ilaçla birlikte sanırım bende tükeneceğim.her ay kan tahlili yaptırmaktan illallah geldi.herkesin bırak demesine inat tedaviyi bitireceğim diye sabrediyorum ama son kutu olduğu için mi nedir artık dayanamıyorum.sürekli halsizlik sürekli yorgunluk hali var vede sürekli uyumak istiyorum.zaten deriyi hassaslaştırıyor nereye dokunsam hemen çiziliyor kanıyor.her şeye ağlamak istiyorum.resmen depresif bir kişiliğe büründüm.psikolojim acayip bozuldu
son zamnlar bole oluyor az daha dayan..