ben 4. kutuya başladım. sağ gözümün kenarında 2. ayda çıban gibi bi şey çıkacak gibiydi kızardı, şişti ve acıdı. ama sonra orası kurudu. dudağım gibi kurudu hatta ben duramayıp soydukça kuru deriyi kanıyor orası. yani ilaç yapıyor bunu. sen yolmamaya dikkat et ama. bi de benim daha ne sivilcelerim çoğaldı ne azaldı. sadece dudaklarım ve burnum kuruyor aşırı şekilde. ilacın bi etkisini göremedim daha sivilcelerime.
ümidini yitirme bu tedavide moral çok önemli :114: bünyeden bünyeye değişir etkileri ama illaki kurtulacaksın
bu ilacı kullananlardanım ben de 6 ay kullandım. aslında dozum tam dolmadan doktorum ilacı kesti şu an yüzümde kırmızı izler ve biraz da çukurluklar var.sproa başladım özellikle spor yaparken izlerimin olduğu yerler kıpkırmızı oluyor.bu kızarıklar ve izler için ne yapmam lazım ilacı bitireli 5,5 ay oldu üstelik
bu konuda hiçbir bilgim yok canım doktorum ne derse onu yapacağım:26:
bir çok yöntem var demişsin bunlar ne acaba:26:
kızlaaar 4 buçuk ayı geride bıraktım.yeni sivilce hiç çıkmıyor , dudaklarıma sürekli hametan sürüyorum zaten iri dudaklıydım iyice angelina 'ya benzediğimi söylüyr herkes:))) yanaklarımdaki kırmızı sivilce izleri pembeleşti yüzüm yağsız ve mat oldu fondötn sürmeden pazara bile gitmezdim artık sadece göz kalemi ve rimelle kendimi harika hissediyorum,beyaz tenliyim ara ara domates gibi kızarıy yüzüm GÜNEŞ KORUYUCU ALMAM LAZIM ,ne önerirsiniz bioderma photoderm sizce iyi mi kullanan var mı ???
Eki Görüntüle 178789 Eki Görüntüle 178791 Eki Görüntüle 178793 Eki Görüntüle 178794 Eki Görüntüle 178796
işte şuan ki halim...çok sinir bozucu dimi ya...
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum zaten ama elimden geldiği kadar işte. 4.kutu yazmışım yukarıda yanlışlıkla ama 4. ayıma başladım. herhalde ben bu ilacı 1 yıl kullananlardan olacağım
cnm ben bioderma photo kullandım çok memnundm ama dr.avene önerdi ona başlycğm
allah izin verrrse.biodermann fontodön özllği olanı kullndm ama bulaşyr diye sevmedm snra
fontodon özllği olmayan güzel aama çok çeşidi var inanki bir sürü testr almşdm bıoderma ama hangisi en iyi geldi yüzüme anlamdm..
şimdi dr.avene önerdi alcm inş..
ben bugün 6. ayıma başlıyorum son ayım
aşkım gelene kadar sivilce işi halloldu tam istediğim gibi bide şu kilo işini halletsem de aklını başından alsam:132::132::132::123:
Eki Görüntüle 179124 Eki Görüntüle 179121 Eki Görüntüle 179123 Eki Görüntüle 179125 Eki Görüntüle 179120 Eki Görüntüle 179119
6,ayına başlıyrsun :))) içmesendde olur cnm ya maşallh lekee bile yok hiç bişe yok..:))
darsı bizlereeee süper görünyrsunnn
ben bugün 6. ayıma başlıyorum son ayım
aşkım gelene kadar sivilce işi halloldu tam istediğim gibi bide şu kilo işini halletsem de aklını başından alsam:132::132::132::123:
Eki Görüntüle 179124 Eki Görüntüle 179121 Eki Görüntüle 179123 Eki Görüntüle 179125 Eki Görüntüle 179120 Eki Görüntüle 179119
canım ya sende hiçbişey yok...tedaviye başlamadan önce aynı senn bu halin gibiydi benm yüzüm..sadece 2 3 tane isilik gibi sivilcem vardı..beyaz noktalar vardı deri altında gerdirdiğimde ortaya çıkan..onun dışında bide ufak çok pembe bi leke vardı. dupduruydu yüzüm doktor deri altını temizlememiz lazım yoksa hiç sivilcesiz kalmazsın senn son çaren bu dedi ve başladım.ama şuan çarşamba pazarı gibyim yani..tedaviden önce bi fotom var dur bulup koyayım canım
Eki Görüntüle 179192
tedaviden 3 hafta önce canım bu şimdi yanıorm valla u ilacı kullandığım için...bu fotoda yüzümde ne kapatıcı ne başka bişey hiçbişey yok..
neden böyle oldu acaba canım ya çok güzel görürüyo cildin inşallah eski haline döner
adın ebru mu canım ablamın görümcesinin kızına çok benziyorsun