Canım ne demek , ben bu ilaca başlayana kadar epey korku çektim , hatta ilacı aldıktan sonra bile günlerce bekledim , içemedim korkudan :)) Ama şimdi ne kadar yersiz olduğunu anlıyorum korkularımın. Eğer bu kadar faydasını göreceğimi bilsem 1 dk bile düşünmezdim inan . Benim özellikle çene bölgemde çok çıkardı , bir de izler kalırdı , yani aynaya bakmaya utanıyodum diyeyim sana . Yüzümün diğer yerlerinde de vardı sivilce ve siyah noktalar , ama en berbat yerim çenemdi. Şimdi ise hiç kalmadı ve görenler yüzümdeki değişimi farkediyor :dance:. İyileşme sanırım 2.aydan sonra farkedilmeye başladı , yani biraz zaman alıyor . İlacı içini açıp içmeye gelince sanırım etkisini azaltmaz, çünkü ben de bazı ilaçları çocuklarıma o şekilde içiriyorum. Eğer etkisinde bir değişiklik olsa çocuk doktoru bunu tavsiye etmezdi :) Endişelerini anlıyorum , çünkü ben de öyleydim ama rahat ol , sen de yüzündeki değişimleri görünce bunların hepsinin yersiz olduğun göreceksin. Her zaman paylaşmaya ve konuşmaya hazırım.Sağlıkla kal tatlım :asigim: