Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
herkese merhaba!!! aynurer senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza dicem ama ya benim izlerim geçmeyecek die çok korkuorum
25 gündür kullanıorum inanın dudağım bi kere bile acımadı 3 4 günde bi kabuk atıo ama o hiç rahatsız etmio açıkçası beni.bi de hiç sivilcem çıkmadı çevremdekiler baya düzeldiğimi sölüo ama ben bunu kendime inandıramadım çünkü izlerim duruo kullananlara sormak istiyorum izleriniz kaçıncı aydan sonra geçmeye başladı arkadaşlar ? bi de yakında doktora gidicem şuanda 30mg kullanıorum sizce dozunu arttırır mı? cevaplarsanız çok sevinirim...

meraba arkadaşlar
ben 1.5 aydır kullanıyorum ilacı ama sivilcelerimde hiç azalma olmadı henüz.bir de deride çok hassaslaşma oluyor epilasyon yaparken korkunç acı çekiyorum, kaşımı bile aldığımda gözlerimden yaş geliyor.
herkeste var mı bu etkiler:KK43:

bu ilacın krem halide var diye duymuştum. sadece yüze sürebiliyormuşsun içteki yaptığı bir çok yan etkiden de kurtuluyorsun. belki her sivilce için olmaz ama bazı sivilceler bence dıştan tedaviyle gidebilir. bu ilacın krem şeklini kullanan var mı peki?

slm kızlar dudaklarım son iki gün içinde çok soyulmaya başladı ve ben hep dudağımı yiyorum acıyo kanadı bide bide sol yanağımda derinden çıkan nodül dedikleri derinden çıkan bir sertlik var çok belli olmuyo bakıldığında ama rahatsız ediyo beni kızlar sizdede bu şekilde çıkıyomu sivilce ve bu ilaç bu sivilceyide engellermi acaba ??????çünkü benimkiler bu şekilde çıkıyo ve ben oynamadan duramıyorum sonrada çok pişman oluyorum dokunduğum için

evet özellikle bu ilacı kullananlara daha sonra ıhtıyac olursa aynı ozellıklerı ıceren kremının tedavısıne baslıyormus bende duymustun kremını

aynurercim çokk çokkkkk geçmiş olsun ne güzelll senin adına çok sevindim darsısı başımıza

çok teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına. herzaman söylüyorum ben çok sabırsız bi insandım bu ilaçla sabrı öğrendim.a.s.

herkese merhaba!!! aynurer senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza dicem ama ya benim izlerim geçmeyecek die çok korkuorum
25 gündür kullanıorum inanın dudağım bi kere bile acımadı 3 4 günde bi kabuk atıo ama o hiç rahatsız etmio açıkçası beni.bi de hiç sivilcem çıkmadı çevremdekiler baya düzeldiğimi sölüo ama ben bunu kendime inandıramadım çünkü izlerim duruo kullananlara sormak istiyorum izleriniz kaçıncı aydan sonra geçmeye başladı arkadaşlar ? bi de yakında doktora gidicem şuanda 30mg kullanıorum sizce dozunu arttırır mı? cevaplarsanız çok sevinirim...

teşekkür ederim canım benim yazılarımı okumuşsundur bende inanmıyodum geçtiğine oyüzden düzenli olarak ilaça başladığımdan beri heray resmimi çekip bilgisayara koyuyodum ozaman inandırıcı oluyo başkasının yüzüne bakar gibi bak.öptüm k.i.b.:1hug:

bende kullandım 4 ay sivilcelerim geçti ama kırmızılık halinde izleri kaldı eğer geçmesse 1 ay sonra tekrar gidicem izler için ilaç vericekmiş . umarım onlarda geçer..

selam canımma.s.
benim önceki yazıları görmüşsündür belki bende bayadır bakmıorum buraya sıkılmıştım gecmedi die haziranda başladım 5.ayımdayım normalde 4 ayda bitcek dedi doktorum son kontrol die gittiğimde doktorum ilacı kesmek istemedipini kist halinde sivilcelerimin (2-3 taneydi)durduğunu içinin rahat etmiceğini söledi ve dozajı 30mg çevirdi.(4ay 60 mg.kulladım.)sana bişey sormak istiyorum benim 3 haftaya yakındır sivilcem çıkmıyor şükür..:dance:
sadece leke olarak izler war suratımda ama o kadar delik deşik deil dudaklarım benimde hala kuruyor 3 kutu bepanten bitirdimm:1rolleyes:
sen kimsasal peeling yaptırcan mı canım izler ne zamanda gecer acaba:çok üzgünüm:

evet okudum ben yazmıştım kırem kullanacam adı tretin bunu doktorum devamlı kullanmamı söyledi ama süre vermedi kıremi kullandıktan sonra eyer geçmezse peelink yaptırırım zaten yazılarda okumuşsundur eyerki peelink yaptırmazsan tekrarlama olasılığı varmış k.i.b öptüm canım:1hug:

bu ilacın krem halide var diye duymuştum. sadece yüze sürebiliyormuşsun içteki yaptığı bir çok yan etkiden de kurtuluyorsun. belki her sivilce için olmaz ama bazı sivilceler bence dıştan tedaviyle gidebilir. bu ilacın krem şeklini kullanan var mı peki?
hapları kullandıktan sonra başlıyorsun kremini kullanmaya.kremin amacı da yüzdeki izleri yok etmek.ben kullandım dediğim gibi 6 ay hapta kremde geçmedi şimdi yine kullanıyorum.bu kez dozu daha yüksek hapların.yani böyle işte

slm arkadaşlar benim 13 üncü günüm bugün ciddi ciddi dudaklarım kurumaya başladı heryerim kaşınıyo özellikle saç diplerimde kaşıntı var bu biraz rahatsız ediyo beni galiba bir suni gözyaşı damlası kullanmamda gerekecek gözlerimde de kuruluk hissetmeye başladım ama genel olarak iyiyim şu anda bu arada bilgisayarcı tereddüt etme bence rouccutane yi kullanmakta eğer doktorun kullan dediyse kullan bende çok tereddüt etmiştim ve bende çok asabi sinirli bi insanım ama onunla hiçbi alakası yok

palomaa, aynı zamanda başlamışız. benım de aynı sekilde dudaklarımda kuruma var ve butun gün kafa derimi kaşıyorum :) ve aynenn gözlerim kuruyo kitap bile okumaya üşeniyorum. bi de cıkan sivilceler ( bi iki tane) hem oyle abuk yerlerde cıkıyo hem de sıkamamak için kendimle buyuk bir savas halinde oluyorum . :KK70: :içelim:

slm arkadaşlar yaa ben bioder kullanmaya başlamak istiorum ama bu ilaçla birlikte kullanırsam bi zararı olur mu acaba bi fikri olan war mııı?

palomaa, aynı zamanda başlamışız. benım de aynı sekilde dudaklarımda kuruma var ve butun gün kafa derimi kaşıyorum :) ve aynenn gözlerim kuruyo kitap bile okumaya üşeniyorum. bi de cıkan sivilceler ( bi iki tane) hem oyle abuk yerlerde cıkıyo hem de sıkamamak için kendimle buyuk bir savas halinde oluyorum . :KK70: :içelim:

evet canım benim ya bende aynen öyle bugün 15. günüm ama katlanacaz artık ne yapalım işallah geçer daha yolun çok başındayız

merhaba.. ben ilaca başlayalı 3 gün oldu tahlil sonucunda herşeyim çok normal çıktı doktor oo çok güzel çok sağlıklısın dedi 40 mg verdi sabah akşam 20 mglık içiyorum..şuana kdr bi yan etkisini görmedim (görmemde imkansız zaten :KK70:) yani ilacı içiyomuyum içmiyomuyum belli deil yanlız ilk ilacı içtikten itibaren yüzümün heryerinde sivilce çıkmaya başladı yani ilk içtiğimden bi saat sonra dudağımın üstünde 3 tane sivilce çıktı hergün artıyo umarım geçer :S

canım aslında benim sivilce diye bi derdim yoktu 3-4 ay öncesine kadar yüzüm normaldi stresten kaynaklanan bişey oldu benim yüzümdekiler deri altında oluşan sertlikler siyah noktalar yani.ilk önce bakıldığında gözle görülmeyen şekilde çıkıyo sonra içi doluyo iyice belirginleşiyo sonrası malum zaten bekle de bekle ne zaman geçecek die

canım aslında benim sivilce diye bi derdim yoktu 3-4 ay öncesine kadar yüzüm normaldi stresten kaynaklanan bişey oldu benim yüzümdekiler deri altında oluşan sertlikler siyah noktalar yani.ilk önce bakıldığında gözle görülmeyen şekilde çıkıyo sonra içi doluyo iyice belirginleşiyo sonrası malum zaten bekle de bekle ne zaman geçecek die

bekle bekle geçmiyo haklısın :) bu illet kendi kendine iyileşmiyo ne yazıkki . illaaa mudahale istiyo :KK70: benım de son altı aydır isilik seklinde cıkıyodu, diger yontemler bi işe yaramadı . bakalım bu napcak ..CADIARZU

merhaba arkadaşlar
2002 den beri ara ara oluşan cğilt prob.vardı,bu yaza kadar çok rahatsız etmemişti,ancak çıkan sivilceler iz bırakmaya başladığı için doktorum roacuttane önerdi...Bugün 42.günümdeyim,yaşım 33 kilom 58 -günde 20 mg alıyorum,aknelerimin şiddeti çok fazla olmadığı için düşük dozda başladık.Dudak kuruması dışında yan etki hissetmedim,ancak son 2 gündür 3-4 tane içi acıyan orta büyüklükte sivilcem var,sanırım ilk aylarda olması normalmiş....2.ayımda tahlil yaptırıp doktora gideceğim duruma göre belki dozunu artırabilir....Kullanan tanıdığım çok ,sonuçlar gayet iyi...bu ilacı kullanırken moral kaybı zaman zaman yaşıyoruz,kendi kendimizi sonuca odaklamak en iyisi herhalde...sabırlı olmamız ve yan etklierini çok abartmamamız gerekiyor.İlaçla ilgili çok fazla safsata var,doğru bilgiler roacuttane kitapçığındaki gibi...kimsye kulak asmadan doktorumuzla konuşmak en iyisi...hepimize ileriki aylarda güzel ,pırıl pırıl ciltli günler diliyorum...birşey sormak isteyen arkadaşlar msj bekliyorum..

bu arada aynı dozu kullanan benden daha ilerde olan ya da tedavisi bitmiş arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim....az önce yazdığım gibi günde 20 mg -kilom 58
öpücük gönderiyorum tüm kader arkadaşlarıma......

X