- 29 Şubat 2008
- 504
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bulunduğum yerde ısırgan bulamadım bende eczaneden aldım kutulamışlar güzelce kıyılmış (nane gibi). bunu haşladım bununla yapsam olur mu?
ikinci sorum kurutulmuş ısırganla mı yoksa taze ısırganla mı daha iyi sonuç verir?
canım herşeyin tazesi iyidir tazesini bulsan daha iyi olur nerde yaşıyorsun?
ya fıstıklar ben ısırganı dun aldım bugunde kaynar suya attım koyu yeşil bı su cıktı acaba ısırganı abartılı mı koydum neyse gelısmelrı yazcam herkes yazsın lutfen Çok üzgünüm çoook
kızlar ben 7 gndür sürüyorum yüzüm sanki daha bi pürüssüz oldu yüzü kuruttugu için yaglanmasını engelliyor ve parlama yapmiyor tüylenmede olmadı
canım sivilcen varsa gecirdimi gözeneklei küçülttümü etkisi gözle görülüyomu
ben 8 ay roagutan kullandım cıldım bebek gıbı oldu ama son 6 aydır yuzum gene sıvılce doldu ınanın ınsanlar bana acıdı yanı ole bakıyodular kı makyajsız evden cıkamıyodum ve bır gun bı dedem sag olsun bana 10 gun boyunca yuzune ısırgan suyu sur dedı 3.gunum ve yuzumde yuzde 70 azalma olsu butun ızler sıyah noktalar lekeler yok oldu ayh 10 gun bıtsede bebek gıbı yuzum olsa valla kızlar cıldım cok berbattı hemde asırı derecede ust ust desıvılceler cıkıydı allaha sukurler olsun yuzum degıstı ve süper mutluyum..sızede aşırı sıddetle tavsıye edrım..
bende hala dwm edıorum bisi yok daha umarım faydasını görürüm ben günes lekeleri icin kullanıorum