- 27 Kasım 2007
- 5.279
- 10
ayrıca günde 1 kez mi siliyoruz? yatarken veya gündüz fark eder mi? çok mu soru sordum cevabın için şimdiden teşekkürler...
ben sabah akşam bazende gunde bır kes sılıyom keyf meselesı reca ederım aklına takılanı sor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıca günde 1 kez mi siliyoruz? yatarken veya gündüz fark eder mi? çok mu soru sordum cevabın için şimdiden teşekkürler...
ısırganın illa taze mi olması gerekiyo? bizim pazarda yok, etrafta da toplayabileceğim hiçbir yer yok... malesef :sm_confused:
sivilce sorunum yok ama bi kaç gündür kırmızı bişeyler belirdi yüüzmde denemeyi düşündüm ama korkuyorumda açıkçası yan etkisi varmıdırki :bbo:
Yani şimdi kuru yaprağı olmuyor mu? Bide siyah noktalar kesin kesin gidiyor mu? Paylaştığın için çok teşekkür ederim....?
olur canım kurutulmuşsa olur..ama az demle hee :))kucuk su sıselerı varya onun yarısından bıraz daha azdemleyız..peki bizim ewde kurutulmuş ısırgan var onu çay gibi demlesem olurmu
canım yaa senin ne kadar zamndır sivilcen çıkıyodu.
bende 10 sebelik geçmişi varsenağlama
artık ümidi kesitim diyebilirim.( bunuda denicem genede allh tan ümit kesilmez)
artk ben sivilce çıkma nedenimin hormon bozuklugumdan oldunu düşünmeye başladım.
kadın doğum uz. gitcem perşenbe günüsenağlama
22 yaşındayım oyy oyyyyyyyyyyyyyyyy...
Prostat Büyümesini önler
Dolaşimi Uyarir
Idrar Yolu Enfeksiyonlarin Ve Tedavisinde Faydalidir
Dolaşim Yetersizliğine Bağli ödemlerin Giderilmesinde Faydalidir
Zayiflama Amaçli Rejimlerde
Romatizma Ve Gut Hastaliğinda
Allerjik Hastaliklarda
Dişaridan Kullanimlarda Ise
Romatizma Ağrilarina Lapasi
Saçlara Suyu Kepeği önler Ve Saçi Canlandirir
Tonik Olarak Kullanildiğinda Cildi Sikilaştirir
kizlar Iyi Hosta Acaba Yuzde Killanma Yapmasin Bu Isirgan Normalde Saclar Uzasin Die Saca Surerler Yuzdeki Tuyleri Azdirmasinda((((
dün anneme pazardan aldırdım
iş çıkışı gidip alıp yapıcam bakalım işe yarayacakmı:icecream: