keske ara vermeseydin canım ya ben hiç ara vermeden kullandım valla sakın bi daha ara verme 2 gün bile cok önemli bide şu kırmızı lekeler olmasa cok iyi olacak ama dr kendiliğinden gecer dedi bakalım gecmezse krem felan kullancaz kendi gitsin diye beklersek cok bekleriz 6 ay 1 yıl cok uzun bir süre bekleyebilirmiyim o kadar bilmiyorum
Canım bende ara vermek istemedim maalesef ama kafamı öyle şişirdi ki annem bi de babam kaldım öyle bi de bbabamında hastane işi çıkınca dedi ki bekle birlikte gideriz hem sende ilacı yazdırırsn öylece kaldım. Bi an evvel bitsin istiyorum zaten zaman kaybediyorum hep :S bakalım bu hafta içinde gideriz sanırım hastaneye.
Evet canım ya tedavim uzadı anlattım durumu doktora başa döndün dedigit canım ihmal etme cünkü ara verince tedavin uzayabilir bunu doktoruna mutlaka söyle ara verdim diye
ona göre hareket et olurmu bir an önce bitsin ki sende kurtul
Canım bu kişiden kişiye değişiyor. Benim sol yanağımda 3-4 tane çıkmıştı bi hafta sonra söndüler yani kişiye bağlı korkmana gerek yok zaten 1 ay düzenli kullanırsan farkı görürsün. Benim yüzüm de berbattı. Sağ yanağım doluydu. Şu an ara verdiğim halde 2 ay kullandım yüzümde 1 sivilce çıkmıyor sadece sivilce yerleri var o da normal zaten. Benim tedavim başa döndü maalesef ama yine de yüzüm berbat değil şükür o moral oluyor zaten. Bu tedaviden sonra memnun kalacaksın inşallah merak etme canım. Doktor kaç ay kullan dedi sana?mrb arkadaslar ben 24 yasındayım 4 5 senedır sureklı sıvılce problemım var ama ole fazla degıl ara aracıkıyo ve kırmızı leke bırakıyo beyaz tenlıyım 2 ay çıkıyo bı ay cıkmıyo sonrakı ay yıne cıkıyo artık bıktım doktora gıttım ve bana zoretanin verdı ama bu ılaç hakkında hiç ıyı seyler duymadım ben 5 gunum bugun ılaçta alıoyorum ama korkarak kasımda erkek arkadasım askerden gelıcek ve subatta soz yapıcaz.. sıvılce çok cıkartıyomu mu ılaç bende ole aman aman sıvılce yok ama doktorum kullan çok memnun kalıcaksın dedı lutfen yardım..
Evet canım ya tedavim uzadı anlattım durumu doktora başa döndün dedi2 ay boşuna kullandım.
Bi de ilk doktorum 4 ay kullanacaksın demişti. Bu doktora sordum kaç ay kullanmam lazım diye kilon kaç dedi 50 dedim en az 5-6 ay kullanacaksın dedi. Babamın ameliyatı çıktı bi de kalp. Zaten başa döndüm o yüzden 9-10gün sonra başlayacağım düzenli kullanırım bari.
Öncelikle babana gecmiş olsun canım ben bu konu hakkında doktorlarla cok konustum o yüzden biliyorum dozunu düsürmek bile tedaviyi uzatıyor bana doktor ramazanda yan etkileri biraz hafiflesin diye günde 1 tane kullan dedi ama 1 ay uzayacak diye kabul etmedim ilk defa bir ilacı bu kadar dikkate alıp saatini bile gecirmeden kullandım sabrın sonu selamet diye bosuna dememişler canım benim sende sabırlı ol kullan bitsin en fazla 6 ay kullanırsın sabırlı ol basla ve bırakma
kimse cevap vermıcek mı arkadaslar lutfen psıkolojım bozuldu resmen napmalıyım
kimse cevap vermıcek mı arkadaslar lutfen psıkolojım bozuldu resmen napmalıyım
Öncelikle babana gecmiş olsun canım ben bu konu hakkında doktorlarla cok konustum o yüzden biliyorum dozunu düsürmek bile tedaviyi uzatıyor bana doktor ramazanda yan etkileri biraz hafiflesin diye günde 1 tane kullan dedi ama 1 ay uzayacak diye kabul etmedim ilk defa bir ilacı bu kadar dikkate alıp saatini bile gecirmeden kullandım sabrın sonu selamet diye bosuna dememişler canım benim sende sabırlı ol kullan bitsin en fazla 6 ay kullanırsın sabırlı ol basla ve bırakma
Çok sağol canım. İlacı yazdırdım. Bu hafta babamın ameliyatı falan var yine düzenli kullanamam diye ameliyat bitince eve dönünce başlayacağım bende.
morvent bebeim msj atcam 10 dk bekle canım :) :) :)
canım sen ara mı vermiştiin..niye yaptın böyle bişey yaa tedavi başa mı döndü şimdii
Sorma canım yaaabaşa döndüm evet. Anne babam illa ara ver biraz dediler yüzün çekilmiş zor gülüyorsun falan diye diye ilacı yazdırmama izin vermediler 20 gün sonra gittim babamla o zaman yazdırdı m babamın ameliyatı nedeniyle de yine içemedim derken tam 1 ay oldu ara vermişim ama hala kullanmıyorum düzen için ayın 1inde başlayacam babamın kontrollerine denk getirecem o zamanlar gidip yazdırayım diye. Bu doktor 5-6 ay kullanman lazım dedi. Kilom 50 dedim diye. Tam geçsin de kurtulayım artık ya. Ama yüzümde yeni sivilcelerin çıkmamasına çok seviniyorum eskiden mutlaka çıkardı. 4-5 fıstık yerdim ertesi gün sivilce çıkardı şimdi öyle bişey olmuyor
canım tabiki kullanman gerekiyor düzenli kullan hemde bi daha ara verme (baban için geçmiş olsun bu arada).bende 50 kiloyum 6 ay kullandım toplamda 6600 mg gibi bişey almış oldum.tedavim biteli 4 ay oldu sivilcenin s si bile yok yüzümde hemde kase kase çekirdek yememe rağmen bi tane bile çıkmadı henüz :) o kadar güzel bişey ki sana anlatamam.vücudumda bıraktığı bütün yan etkiler geçti burun kanaması kuruluk bel ağrısı falan kalmadı hiç ben etkisinden çok memnunum canım benim sabret hele çok güzel olacak sonucu inan bana :)Sorma canım yaaabaşa döndüm evet. Anne babam illa ara ver biraz dediler yüzün çekilmiş zor gülüyorsun falan diye diye ilacı yazdırmama izin vermediler 20 gün sonra gittim babamla o zaman yazdırdı m babamın ameliyatı nedeniyle de yine içemedim derken tam 1 ay oldu ara vermişim ama hala kullanmıyorum düzen için ayın 1inde başlayacam babamın kontrollerine denk getirecem o zamanlar gidip yazdırayım diye. Bu doktor 5-6 ay kullanman lazım dedi. Kilom 50 dedim diye. Tam geçsin de kurtulayım artık ya. Ama yüzümde yeni sivilcelerin çıkmamasına çok seviniyorum eskiden mutlaka çıkardı. 4-5 fıstık yerdim ertesi gün sivilce çıkardı şimdi öyle bişey olmuyor
canım ben bu ilacın öncesinde bi sürü kremler falan denedim ayda 6 tane krem kullandığım oldu hiç biri fayda etmedi doktorum en sonunda zoretanine başlayalım hiç bişe etki etmiyo dedi tamam dedim bende.sen bi git doktora söyle zoretanin kullanmak istiyorum diye o daha iyi bilir izlerinin derecesine göre krem gerekliyse onu verir uygun görürse yazar ilacıKızlar, aranızda kullanan var ise, doktor kendi mi yazdı size yoksa siz kendiniz mi istediniz? Ben kendim kullanmak istiyorum iz tedavisine başlamam gerek çünkü.. Yazar mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?