Sivilceler için zoretanin ya da roaccutane kullanan arkadaşlar lütfen bakar mısınız?

Ben rouccutane ı 1 yıl boyunca kullandım lanet sivilcelerden sonunda kurtuldum . en etkili sivilce ilacı :)

Geçmiş olsun ne mutlu sana ya darısı bize :)

Benim merak ettiğim 2.ayım bitti benim yüzümde kırmızı noktalar var geçen sivilce yerleri onlar zamanla geçiyor mu?

Ben rouccutane ı 1 yıl boyunca kullandım lanet sivilcelerden sonunda kurtuldum . en etkili sivilce ilacı :)

benimde 3 ay olacak önümüzdeki hafta.yüzümde hiç sivilce yok çıkmıyor da 1 aydır.yalnız izler kırmızı lekeler var bunlar ne zaman geçer??

Benim merak ettiğim 2.ayım bitti benim yüzümde kırmızı noktalar var geçen sivilce yerleri onlar zamanla geçiyor mu?

bende iki ay oldu tedavim biteli hala izler duruyo napıcaz bunları kırmızı lekeler olmasa yüzüm cok güzel olacak ama izler gitmiyor doktorum 6 ay 1 yıl arası kendiliginden gecer dedi ama bilmiyorum o kadar sabredebilirmiyim acaba eger istersen kısın kimyasal kremler var soyucu onları deneriz o da olmazsa lazer tedavisi dedi bilmiyorum napacagımı ama yinede cok mutluyum en azından artık sivilce yok :))

Aynen canım bende mutluyum şu an hiç sivilce yok bi tane küçük var onun dışında şu kırmızılıklar olmasa yüzüm bebek gibi olacak ama sabredelim bakalım. Bi de ben 3.aya geçtim ama daha ilaç yazdırmadım babamında hastane işi çıkınca ikimiz bir gdeceğiz bi kaç güne 1 haftadır kullanmıyorum ilaç hem biraz karaciğeri de dinlendiririm zaten annem habire biraz ara ver diye diye kafamı şişirmişti

ya benimde ilaç yazdırmam da sorun olmuştu ama bana ara verme 2,3 gün bile etkiliyor dendi ve hemen yazdırdım o yüzden.benim 3.ayım dolmak üzere bu lekeler geçmicekmi diye çok korkuyorum zaten makyaj da yapılmaması gerekmiş böyle lekelerle dışarı çıkmak istemiyorum....

Valla annem özellikle bana o kadar ısrar etti ki biraz ara ver diye diye kavga etti nerdeyse babam da kızım biraz ara ver bşey olmaz dedi hatta yeter içtin iki ay yeter daha içme dediler düzenimi bozdular benimde ama bakalım yazdırayım artık başlayayım 3.aya ya bıktım bitsin artık :S

Son düzenleme:

benımde vardı canm zamnanla iyileşiyor hepsi iyileşmez ise tedavin bıttıkten sonra doktoruna danış leke kremı yazar sanırım.

benımde vardı canm zamnanla iyileşiyor hepsi iyileşmez ise tedavin bıttıkten sonra doktoruna danış leke kremı yazar sanırım.

Teşekkürler canım inşallah hepsi geçer ona gerek kalmaz.

canım bende zoretanin kullandım 6 ay bitti şimdi iki ay oldu ve çok çok memnunum bi sorun olursa sorabilirsin ilacı kullandığım 6 ay boyunca bu ilacın hakkında öğrenmediğim şey kalmadı :)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
canım bende zoretanin kullandım 6 ay bitti şimdi iki ay oldu ve çok çok memnunum bi sorun olursa sorabilirsin ilacı kullandığım 6 ay boyunca bu ilacın hakkında öğrenmediğim şey kalmadı :)

Sağol canım daha önceden de bi kaç kez yardımcı olmuştun zaten sorum oldukça yazıyorum zaten :)

Canım ben de 6 ay kullandım hatta son ayımda roaccutane yoktu zoratanin kullandım bir farkı yok.
Cildim bebek oldu ayıptır söylemesi
İçin rahat olsun biraz yan etkisi var tabi ama güzel etkili bir ilaç

Canım ben de 6 ay kullandım hatta son ayımda roaccutane yoktu zoratanin kullandım bir farkı yok.
Cildim bebek oldu ayıptır söylemesi
İçin rahat olsun biraz yan etkisi var tabi ama güzel etkili bir ilaç

irem senin gözeneklerin kapandımı yaa benimkiler duruyo kapanmadı

Benim cildim karma canım sadece T bölgesinde gözeneklerim genişti.
Az çok kapandı ya fark edebiliyorum yani.. Ama resmen ter atıyorum yüzüm aşırı terliyor

benimde t bölgesinde vardı gözenekler ama milete bakıyorum gergin olmuş baya bende öyle olmadı neyse buna da şükür ilacı kullanırken benim yüzümde çok terliyodu ama ilaç biteli iki ay oldu etkisi baya azaldı sadece sırtım hala çok ağrıyo

Benim cildim karma canım sadece T bölgesinde gözeneklerim genişti.
Az çok kapandı ya fark edebiliyorum yani.. Ama resmen ter atıyorum yüzüm aşırı terliyor

Bana 4 ay kullanacaksn demişti doktor ben 3.aya başlamadım daha.
Benimde yüzüm aşırı terliyor ya kış geliyor iyi bari. T bölgesinde benimde gözenekler açık ama öncekinde iyi şükür.

evet ya yan etkileri cok fazla bende cok arastırdım cok sükür bitti tedavim bende 6 ay kullandım 2 ay oldu biteli bende cok memnunum ama yüzümde hiç bişey yok bebek gibi sadece izler var ama bacaklarımda bikini bölgemde kücük kücük sivilce gbi bişeyler var acaba normalmi ki bunlar ya yoksa simdide oralardamı cıkmaya basladı bu ne yyaaaaaa

keske ara vermeseydin canım ya ben hiç ara vermeden kullandım valla sakın bi daha ara verme 2 gün bile cok önemli bide şu kırmızı lekeler olmasa cok iyi olacak ama dr kendiliğinden gecer dedi bakalım gecmezse krem felan kullancaz kendi gitsin diye beklersek cok bekleriz 6 ay 1 yıl cok uzun bir süre bekleyebilirmiyim o kadar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…