mrb arkadaslar herkes 14 şubatı sevgilisiyle kutlarken ben o sabah bu ilaca basladım
öncelikle bu iki ilac aynı etkilere sahip çok araştırdım ordan biliyorum.çok doktora gittim normal antibiyotikler yazdılar ama hiçbir etkisi olmadı,hep zoretanin dediler çok korktugum bir ilactı.yan etkileri cok fazla tabi herkesin bünyesine göre degişiklikler gösterebilirmiş.ben nerdeyse bütün yan etkileri bire bir yasadım gördüm.basta cilt kurulugu,burun ve gözlerde kuruluk,kasıntı,eklem agrısı,yorgunluk hissi,uyuklama,stres,sıcak havalarda asırı terleme ve ates basması,ciltte kızarıklık ellerimin üstü bile catladı.cok inanılmaz derecede etkili bir ilac ilk gittigim doktor fazla ilgilenmedi hatta aylık kontrollere gittigimde beni tanımayıp üstüne birde bu ilacı benmi yazdım sana diye acayip sorular soruyordu,4 ayın sonunda doktoru degiştirdim,böyle bir ilacı kullandırıpta bu sekilde davranmasıda kafa karıstırıcı bır durum.neyse ilacın yan etkileri kullanmaya basladıktan 1 hafta sonra kendını göstermeye baslıyor önce kurumalar baslıyor daha sonra yüzde kızarmalar daha sonrada digerleri,benim yüzümde 4 aya kadar sürekli kocaman sivilceler cıktı 4 aydan sonra düzelmeye basladı,oturdugum yerden kalkmam 2 dk mı alıyodur heralde cünkü her yerim agrıyor agrı kesici içsemde cözüm degil,cogu kişi inanmıyor ilacın bunları yaptıgına,cok sabır gerektiren bir tedavi süreci,ben sabrettim 3 gün oldu tedavim biteli,ama yan etkiler resmen bana yapıstı kaldı yine her yerim agrıyor ve her yerim kupkuru zamanla gececekmiş.su an sivilce yok ama izleri kaldı.YAZIN KULLANMAYI HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM MÜMKÜNSE EKİM AYI BAŞINDA KULLANMAYA BAŞLAYIN.dudak kurulugu için nivea dudak koruyucuları var onlar kullanılabilir,vucut için normal nemlendiriciler kullanılabilir,günes koruyucu mutlaka kullanılmalı.NEYSE SIKTIM GALİBA SİZİ EGER MERAK ETTİGİNİZ BİŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ARKADASLAR...