kızlar yeri gelmişken sorayım, benim iki kuzenimde kullandı şimdi ciltleri düzeldi ama doktor yedikleriniz alakası yok demiş oysaki herkes bilir çekirdek yada kuruyemiş baharatlı yiyecekler yediğimizde illaki çıkar ama doktor öyle söyleyince şaşırdım şimdi sürekli gönül rahatlığıyla yiyorum ama emin olamadım yeni başladım tedaviye 1 hafta oldu bugun :) dudaklarım gerilmeye çatlamaya başladı.
canım ben bu ilacın öncesinde bi sürü kremler falan denedim ayda 6 tane krem kullandığım oldu hiç biri fayda etmedi doktorum en sonunda zoretanine başlayalım hiç bişe etki etmiyo dedi tamam dedim bende.sen bi git doktora söyle zoretanin kullanmak istiyorum diye o daha iyi bilir izlerinin derecesine göre krem gerekliyse onu verir uygun görürse yazar ilacı
4 5 senedir bu şekilde. ve beyaz tenliyim. Her sivilce sonra iz kalıyo. gitmiyo. harita gibi oldum ya! :2::2::2:
canım ilaç kullanırken ilk 3 ay fazla yememeye çalış bence zaten ilaç yüzünde kusma yapacak çekirdekle destekleme bence bunu tamamen kurusun daha sonra yersin benim önceden sadece 1 tane çekirdek yesem bile çıkardı sivilcem şimdi tedavim bitti 4 ay oldu yiyorum ama çıkmıyo hiç :)
bu arada herhangi bi sorun olursa bana yaz memnuniyetle cevaplarım bu ilacı kullanırken her türlü bilgi sahibi oldum insanın ne kadarda olsa içinde bi panik oluyo sürekli :) bizi korkutmuşlardı ölürsünüz diye ablam geceleri kalp krizi geçirdiğini sanırdıböyle korkutulmalara aldanmayın olur mu moral çok önemli :)
anladım cnm çok tşk ederim :) peki dudaklarım çok kötü çatladı özellikle sabahları ağzımı bile açamıyorum çok acıo kuruo :) hemen etki edebilecek duduak nemlendiricisi varmı bildiğin :)
ayy olmazmı canım var tabi ben kullanınca çok çok memnun kalmıştım blistex med plus.benim dudaklarımın derisi soyuluyodu bunu sık sık kullandım yani yanımdan hiç ayırmadım düzelmişti dudaklarım
tmm cnm tşk ederim diğer sayfadaki kızlarda blistexi önermiş sanırım bu ilacın yanında bu dudak kremini beraber satsalar yeridir :)
Canım bu kişiden kişiye değişiyor o yüzden kimse tam bilemez ne kadar sürer diye mesela bende ilk 1 hafta 3-4tane çıktı bi hafta sonra söndüler sende öyle olmamış daha çok sürmüş sabret canım inan bana değiyor sonunda. Ellememeye çalış yüzünü temiz tut ben arada bi gül sabunuyla yıkıyorum gül suyu da sürüyorum. Rosense marka memnunum sende dene canım
tamam canim sagol ilk baslarda gider gibi oldu sonra 1.aydan sonra cikmaya basladi ama bunlar yediklerime gore degisior mu yani
Yok canım belli olmuyor ki işte zaten o ilaç deri altındaki yağı dışarıya atıyor yani yediklerinde çıkarıyor olabilir o ilacın etkisiyle de deri altındaki yağ çıkıyor da olabilir. Ama bu süreçte yiyeceklerine dikkat et 1-2 ay yağlı şeylerden kaçın az ye. Ben şimdi çerez yiyorum mesela :)) çıkmıyor ama çokta aşırıya kaçmıyorum önceden olsaydı 4-5tanede bile affetmezdi yüzüm.tamam canim sagol ilk baslarda gider gibi oldu sonra 1.aydan sonra cikmaya basladi ama bunlar yediklerime gore degisior mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?