Sivilceler için zoretanin ya da roaccutane kullanan arkadaşlar lütfen bakar mısınız?

canım ilaç kullanırken ilk 3 ay fazla yememeye çalış bence zaten ilaç yüzünde kusma yapacak çekirdekle destekleme bence bunu tamamen kurusun daha sonra yersin benim önceden sadece 1 tane çekirdek yesem bile çıkardı sivilcem şimdi tedavim bitti 4 ay oldu yiyorum ama çıkmıyo hiç :)
bu arada herhangi bi sorun olursa bana yaz memnuniyetle cevaplarım bu ilacı kullanırken her türlü bilgi sahibi oldum insanın ne kadarda olsa içinde bi panik oluyo sürekli :) bizi korkutmuşlardı ölürsünüz diye ablam geceleri kalp krizi geçirdiğini sanırdı böyle korkutulmalara aldanmayın olur mu moral çok önemli :)

4 5 senedir bu şekilde. ve beyaz tenliyim. Her sivilce sonra iz kalıyo. gitmiyo. harita gibi oldum ya! :2::2::2:

4 5 senedir bu şekilde. ve beyaz tenliyim. Her sivilce sonra iz kalıyo. gitmiyo. harita gibi oldum ya! :2::2::2:

hımm anladım canım ama lekelre tam bişe yapıyomu bilmiyorum ilaç tabi genede doktora sor sen

hadi hayırlısı bakalım bir an önce baslada bitsin bu ızdırap moralini yüksek tut onun bunun lafına bakma tamammı canım

Arkadaşlar bende 2 ay ilaç içtim bi aydır bıraktım tekrar başlamak üzere ama bu halde bile yeni sivilceler çıkmıyor geçen gün deneme yaptım çekirdek fıstık fındık yedim birer avuçnönceleri 4-5 fıstık bile sivilce çıkarırdı şimdi bi tane bile çıkmadı ohh ya ne güzel şey :)) inşallah hep böyle devam eder. İzlerde geçti mi tamamdırr.
İnşallah hepimiz bebek yüzlü oluruzzzzzzzz ben tedavi bitince önce ve sonra foto eklemeyi düşünüyorum kullanacaklara moral olsun.

anladım cnm çok tşk ederim :) peki dudaklarım çok kötü çatladı özellikle sabahları ağzımı bile açamıyorum çok acıo kuruo :) hemen etki edebilecek duduak nemlendiricisi varmı bildiğin :)

anladım cnm çok tşk ederim :) peki dudaklarım çok kötü çatladı özellikle sabahları ağzımı bile açamıyorum çok acıo kuruo :) hemen etki edebilecek duduak nemlendiricisi varmı bildiğin :)

ayy olmazmı canım var tabi ben kullanınca çok çok memnun kalmıştım blistex med plus.benim dudaklarımın derisi soyuluyodu bunu sık sık kullandım yani yanımdan hiç ayırmadım düzelmişti dudaklarım

tmm cnm tşk ederim diğer sayfadaki kızlarda blistexi önermiş sanırım bu ilacın yanında bu dudak kremini beraber satsalar yeridir :)

slm arkadaslar bende bu ilacı kullanalı 15 gün oldu.dudaklarımın haricinde yan etkisini görmedim.daha bi faydasınıda görmedim hatta daha cok sivilce çıktı.benim sorun benim doktorum pek ilgili değilde bana bi krem, güneş kremi tavsiye etmedi sizce ne yapmalıyım.suan sitede bi kaç güneş kremin ismine rastladım eau thermane,solante acness,la roche posey.sizce ne yapmalıyım hangisini alayım yardımlarınızı beklıyorum..

slm kizlarrr benim bu tedaviye baslayali 2.ayim bitmek uzere hala yuzumde kusma devam ediorr elimde degill oynuorumm ya bu nezaman devam edecek ya :/

slm kizlarrr benim bu tedaviye baslayali 2.ayim bitmek uzere hala yuzumde kusma devam ediorr elimde degill oynuorumm ya bu nezaman devam edecek ya :/

Canım bu kişiden kişiye değişiyor o yüzden kimse tam bilemez ne kadar sürer diye mesela bende ilk 1 hafta 3-4tane çıktı bi hafta sonra söndüler sende öyle olmamış daha çok sürmüş sabret canım inan bana değiyor sonunda. Ellememeye çalış yüzünü temiz tut ben arada bi gül sabunuyla yıkıyorum gül suyu da sürüyorum. Rosense marka memnunum sende dene canım

tamam canim sagol ilk baslarda gider gibi oldu sonra 1.aydan sonra cikmaya basladi ama bunlar yediklerime gore degisior mu yani

tamam canim sagol ilk baslarda gider gibi oldu sonra 1.aydan sonra cikmaya basladi ama bunlar yediklerime gore degisior mu yani

Canım bana da doktor 2 gün önce aknetrent yazdı senin kullandığın ilaçla eşdeğer, ben de kusma döneminden çok korktuğum için sordum hani acaba ne kadara kadar sürer diye, o da ilk 2 ayı bi kere çıkar kafandan dedi, senin durumunda anormal bi şey yok yani canım, umarım en kısa zamanda kurtulursun :)

Yok canım belli olmuyor ki işte zaten o ilaç deri altındaki yağı dışarıya atıyor yani yediklerinde çıkarıyor olabilir o ilacın etkisiyle de deri altındaki yağ çıkıyor da olabilir. Ama bu süreçte yiyeceklerine dikkat et 1-2 ay yağlı şeylerden kaçın az ye. Ben şimdi çerez yiyorum mesela :)) çıkmıyor ama çokta aşırıya kaçmıyorum önceden olsaydı 4-5tanede bile affetmezdi yüzüm.

bende dün itibariyle agnegen e başladım. sabah için 10 mg akşam için 20 mg verdi yalnız eczacı tam tersi şekilde içmemi söyledi. doktoru yanlş mı anladım diye çelişkiye düştüm. bu dozlarda kullanan oldu mu? birde arkadaşlar ben bu tedavi sırasında ciğerlerin röntgenle kontrol edildiğini duymuştum. yorumlarda böyle bişeye rastlamadım. aranızda rötgene giren varmı yoksa sadece kan tahliliyle mi bakılıyor?

merhaba, bende bu ilaçları uzun süreler kullandım fakat hiç bir faydasını görmedim. ilk başta tetradox ile başladım en ufak yararı olmadı. 8 ay zoretanin kullandım omu beni benmi onu kullandım bilemiyorum çok fazla yan etkilerini gördüm. 8. aydan sonra azalmalar oldu fakat ilacı bıraktıktan sonra tekrarladı. bu defada 4 ay azitro kullandım oda fayda etmedi. 1 buçuk sene sonra dün başka dr a gittim ve oda aknegen verdi. içerik olarak hepsi aynı ayarda zaten. antibiyotik dışında bişey vermesini umut etmiştim ama olmadı hormon bozukluğu olabilir diye kadın doğuma git birde dedi o kadar. yani çok çok mecbur kalmadıkça bu ilaçları kullanmayın.

eeyluul ilaç kullandığın süreçte röntgenle ciğerlerini etkileyip etkilemediğine bakılıyor muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…