Canim ben 1 seans karbon peeling yaptirmistim iyi geliyor aslında ama öncesinde dermatolog a gitmen cok iyi olur canimArkadaşlar cildimde kocaman kocaman sivilceler çıkıyor sadece yüz bölgemde de değil boynumda fln da çıkıyor ayrıca bu sivilceler çukurlar ve lekeler bırakıyor.bunlar için Karbon peeling yaptıran var mı lütfen yorumlarınızı yazın gerçekten psikolojim Peri olmuş durumda(
Hormon testi yaptırdım sonucunun birazı çıktı bir sonuç daha var ama şu ana kadar çıkanlara normal dedi doktor.başka neye baktırmam lazım acaba?Kan tetkikleri yaptırdınız mı tarifinize göre kistik sivilce bunlar?
Siz de mi sivilce sorunundan dolayı yaptırmıştınız?Canim ben 1 seans karbon peeling yaptirmistim iyi geliyor aslında ama öncesinde dermatolog a gitmen cok iyi olur canim
O sonuçlar bir çıksın bakalım olmazsa bir endokrinoloji bölümüne gidersin canım komple cok detaylı tahlilleri var onun daha ıyı olur.Hormon testi yaptırdım sonucunun birazı çıktı bir sonuç daha var ama şu ana kadar çıkanlara normal dedi doktor.başka neye baktırmam lazım acaba?
Evet sivilceden dolayi yaptirmistim ama öyle wow hepsi geçti mükemmel oldu olmuyor sadece birazcik kuruyorlar yani bende öyle olmuştu. Diger arkadasimizin dedigi gibi tetkikler cok daha belirleyici ve anlamli oluyor doktorla devam etmeni öneririm canim ben de oyle yapiyorumSiz de mi sivilce sorunundan dolayı yaptırmıştınız?
Endokrinoloji bölümünü ilk kez duydum eğer öyle bşy varsa giderim yaa aksarayda yaşıyorum var mıdır acaba o bölüm hastanelerde.çok çaresizim gerçekten bıktım bu sivilcelerden...O sonuçlar bir çıksın bakalım olmazsa bir endokrinoloji bölümüne gidersin canım komple cok detaylı tahlilleri var onun daha ıyı olur.
İçten bırsey varsa dıştan tedavi çözüm olmuyor cunku
Tabi ki vardir canim dahiliye(iç hastaliklari) bölümünün bünyesinde endokrinoloji bölümüEndokrinoloji bölümünü ilk kez duydum eğer öyle bşy varsa giderim yaa aksarayda yaşıyorum var mıdır acaba o bölüm hastanelerde.çok çaresizim gerçekten bıktım bu sivilcelerden...