Kızlar ben 19 yaşındayım ve 2 senedir sivilcelerle uğraşıyorum...
Son dönemler yüzüm iyice kötüleşti.Aslında sivilceler 1 haftada geçiyor ama izleri 2 ay 3 ay...
Bunun için doktora gittim ve bana bir hap verdi gece kullan dedi (uyku yapıyormus), Ketoral Şampuanı verdi yüzüne sür ve 2 dk beklet dedi günde 1 defa. Ardından da Nerisona-c krem verdi (akşam yatmadan sür diye)
Ben kullandım ve 10 gün boyunca yediklerime de dikkat etmeme rağmen hiç sonuç alamadım.Çok az azaldı ama bu sefer de kuruluk yaptı...Tekrar gittim doktora. Hapı ve Kremi kes dedi. Bana Pirdolin verdi bu sefer. Neyse onu da kullandım ama nafile...(tam 20 gün pirdolin kullandım)
Şimdi annemlerin yanına geldim İstanbul'a (normalde İzmirde öğrenciyim) Annem bana ilaç kullandığım için çok kızdı çünkü o ilaçlar emilip vücuda karışıyormuş ve vücutta atık madde birikiyormuş. Bu arada bizim evin balkonunda 2 saksı aloe vera vardır. Annemde günde 2 defa zorlaa yüzüme sürdü aloe veraları :)) Aloeveraları bıçakla yarıp içindeki jel kıvamındaki sıvıyı yüzüme sürdü. Yarım saat bekleyip yatıyordum ( tam yesin diyee)
5 gündü kullanıyorum ve yüzümdeki izler yatışmaya başladı, sivilceler söndü,yüzüme renk geldi) Tam olarak geçmedi tabii ki sonuçta 5 gün kullanıyorum ama bence 1 ay kadar kullansam yüzüm pürüzsüz olur :)
Derken aloeveraları internetten araştırdım ve aloevera "hücre yenilenmesini sağlıyormuş"
Zaten annemde elindeki yaşlılık lekelerine kullanıyor.
Bence deneyin kızlar doğal yöntem :)
Sakın kimyasal içerikli ilaçlar da kullanmayın bunlar cilt katmanımızı inceltiyor ve vücudumuza zarar veriyor)
Zaten çoğu cildiyecide başından atıyor ilaç vererek ( ki sözüm meclisten dışarı)
sağlıklı kalın (K) <3
Canııımm o ilaçlarıı bnde kullandım. Hemde kan alınıp aylık kontrolü olan haplardan vermiştii. Fakat Doktorum kan almadan başlattı bana.Benim de hiç aklıma gelmedii,sonuçta her zaman alıp kullandığmız bişey değil. Annem çok karşıydı içme zararlı falan diyodu sürekli. Arkadaşımda görmüştüm tedavisi bitince yüzü bebek olmuştu.Herneyse sonra çevremdeki herkez bişey deyince 2 hafta sonra kontrole gitme gereği hissettim. Yüzüm tam kusma evresindeydi. Kan aldırdım ve doktoruma sonucu göstermeye gittim inan duyduklarım karşısında şok olmuştum karaciğer emzimlerimi 4 katına çıkarmış. Bunu yazan doktor bir bana bir kağıda bakarak ben mi yazdım bu hapıı falan demiştii. Hapı anında kestiler. Yüzüm yanık gibiydii(( Aylarca gastroloji polikliniğinden çıkamadım. 2 haftada bir kan aldırıp emzimleriin düşüp düşmediğine bakılıyordu. Karaciğerim hasar gördüü. Ultrasyona falan girdim defalarca.. bir de bunları yaşadığım zaman üniversiteyi yeni kazanmıştım. Yüzüm çok kötüydüüü Hap kullanımım falan yasaktı, ağrı kesiciyi bile çok çok zora düşmedikçe almadım. O zmnlar krem bile vermemişti başka doktorlar yüzüm için, o da karaciğere emilip gidiyor diye.. Allahtan şükürler olsun düzeldiiiii , kendiliğinden suratımm..Burdan bu hap kullanan arkadaşlarıma aman amann güvenmediğiniz doktora özelmiş şuymuş buymuş teslim etmeyin kendinizi. Bana bu hapı veren doktor da özeldeydii. Ama benimde şu an için tek sıkıntım yüzümde sivilce çıkmıyor. Çok nadir ama çıkınca izi gitmiyor..
Merhaba sivilcelerinize çözüm buldunuz muKızlar ben 19 yaşındayım ve 2 senedir sivilcelerle uğraşıyorum...
Son dönemler yüzüm iyice kötüleşti.Aslında sivilceler 1 haftada geçiyor ama izleri 2 ay 3 ay...
Bunun için doktora gittim ve bana bir hap verdi gece kullan dedi (uyku yapıyormus), Ketoral Şampuanı verdi yüzüne sür ve 2 dk beklet dedi günde 1 defa. Ardından da Nerisona-c krem verdi (akşam yatmadan sür diye)
Ben kullandım ve 10 gün boyunca yediklerime de dikkat etmeme rağmen hiç sonuç alamadım.Çok az azaldı ama bu sefer de kuruluk yaptı...Tekrar gittim doktora. Hapı ve Kremi kes dedi. Bana Pirdolin verdi bu sefer. Neyse onu da kullandım ama nafile...(tam 20 gün pirdolin kullandım)
Şimdi annemlerin yanına geldim İstanbul'a (normalde İzmirde öğrenciyim) Annem bana ilaç kullandığım için çok kızdı çünkü o ilaçlar emilip vücuda karışıyormuş ve vücutta atık madde birikiyormuş. Bu arada bizim evin balkonunda 2 saksı aloe vera vardır. Annemde günde 2 defa zorlaa yüzüme sürdü aloe veraları :)) Aloeveraları bıçakla yarıp içindeki jel kıvamındaki sıvıyı yüzüme sürdü. Yarım saat bekleyip yatıyordum ( tam yesin diyee)
5 gündü kullanıyorum ve yüzümdeki izler yatışmaya başladı, sivilceler söndü,yüzüme renk geldi) Tam olarak geçmedi tabii ki sonuçta 5 gün kullanıyorum ama bence 1 ay kadar kullansam yüzüm pürüzsüz olur :)
Derken aloeveraları internetten araştırdım ve aloevera "hücre yenilenmesini sağlıyormuş"
Zaten annemde elindeki yaşlılık lekelerine kullanıyor.
Bence deneyin kızlar doğal yöntem :)
Sakın kimyasal içerikli ilaçlar da kullanmayın bunlar cilt katmanımızı inceltiyor ve vücudumuza zarar veriyor)
Zaten çoğu cildiyecide başından atıyor ilaç vererek ( ki sözüm meclisten dışarı)
sağlıklı kalın (K) <3
Mrb kızlar bende yeni aldim bitkiyi internetten gunde iki defa suruyorum ama faydasini gormedim acaba gecemi surmem gerekiyor bide güneş kremide kulanmiyorum günes lekeleri icin sogan suyu ve elma sirkesi kulaniyorum yatmadan once bir saat bekletiyorum yikiyorum yuzumu malesef onunda ne yan etkisini gördüm nede faydasını sadece yüzüm yumuşacık yapiyor ayriueten 3 4 gun akneler icinde yumurta akı kulaniyorum bide sabah uyaninca pirinc kepek yagini suruyorum yuzume onunda boseyini gormedimresmen yüzümü deneme tahtasına cevirdim ama bıkmadan usanmadan bunları yapicam bir iki ay eger faydasını veya yan etkisini gormesem iki ay sonra birakocam bıktım artik cok yoruldum bana yardimci olursaniz sevinirim bide benim cildim yaglimi yagsizmi veya karmami hicccc bisey anlamadim cevabinizi bekliyorum simdiden teşekürler
Neyi nasil kullandiniz acaba, bilgi vermeniz mumkun mu?Ben de kullandım kullanıyorum pek bi işe yaramıyor demek ki herkeste aynı etki olmuyor arkadaşlar
Valla orijinal bitkisini de sürdüm bi markanın jelini de.Bence önce içsel bi sıkıntı var mı diye kontrol ettirilmesi lazım. Artık harekete gecicem.Cildiyeye gidiyorsun seni herkese verdiği ilaçlarla yolluyor bi kontrol yap bi test yap.Neyi nasil kullandiniz acaba, bilgi vermeniz mumkun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?