- 26 Ağustos 2022
- 246
- 46
- 28
- Konu Sahibi Sihirlikutu
-
Teşekkür ederim, asitli tonik yerine kola da kullanabilirsin dedi doktor.Bom mu?
Neyse önerilerim şunlar; pamuklu çamaşır, sık çamaşır değişimi, çok oturmamak, terlememeye çalışmak, doktorun ilacını kullanmak ve doktorunuza da danışarak asitli tonikler kullanmak. Geçmiş olsun
Ya işte doggy falan, çok açık yazamadım.Popodaki sivilceyle ilişki yasağının bağlantısını anlamadım
Ya işte doggy falan, çok açık yazamadım.
Akne bunu beğendiBeslenmemde hindistan diyeti uyguluyorum. Baharatlı ve acı yerim genelde.
Sivilce kaynağı bulundu o zamanBeslenmemde hindistan diyeti uyguluyorum. Baharatlı ve acı yerim genelde.
Bu gidişle onu da yaparsınız patlatması zevkliyse kesmesi nasıl olur kim bilirArkadaşlar çok çaresizim gerçekten lütfen dalga geçmeyin, öneriniz varsa yazın. Aynaya bakınca o kadar sinirim bozuluyor ki, g*tümü kesip atasım geliyor.
Kükürtlü sabunla yıkayın g.tünüzü. sivilcelere birebirdir.Arkadaşlar çok çaresizim gerçekten lütfen dalga geçmeyin, öneriniz varsa yazın. Aynaya bakınca o kadar sinirim bozuluyor ki, g*tümü kesip atasım geliyor.
Hakikaten bunu duymuştum, hiç aklıma gelmemişti, teşekkür ederim.Kükürtlü sabunla yıkayın g.tünüzü. sivilcelere birebirdir.
Neden reoccutane tedavisini gerekli gormedı acabaHanımlar çok utanarak yazıyorum, popomda fındık tanesi kadar sivilceler çıkıyor. Patlatması zevkli ama sonrasında çok acıyor ve koca koca izler kalıyor. Cildiyeye gittim bunun için akne vulgaris diye bir teşhis koydu. Doktor bir tanesini eli ile patlattı ve bom diye bir ses çıktı. Merhem verdi ve cinsel ilişkiyi yasakladı. Ama hala bir sonuç alamadım. Geçmiyor kabusum oldu.
İşe yaramazHakikaten bunu duymuştum, hiç aklıma gelmemişti, teşekkür ederim.
Kola ile iyice ov da dedi, bu işe yarar mı sizce? Evde kola bitmişti, sarı kola ile de denemek istemedim.İşe yaramaz
Kola ile iyice ov da dedi, bu işe yarar mı sizce? Evde kola bitmişti, sarı kola ile de denemek istemedim.
Hayır hamam bocegi ekstresi daha iyi geliyor, öneririmKola ile iyice ov da dedi, bu işe yarar mı sizce? Evde kola bitmişti, sarı kola ile de denemek istemedim.
Hayır hamam bocegi ekstresi daha iyi geliyor, öneririm
Bu yazıya bakarak dalga gecenin sız oldugu kanısına vardık.Kola ile iyice ov da dedi, bu işe yarar mı sizce? Evde kola bitmişti, sarı kola ile de denemek istemedim.
Sarı kola sivilceye iyi gelmez, doktorunuz hiç mi bilgilendirmiyor yav. Siğil için oO nasıl bir şey anlamadım? Dalga mı geçiyorsunuz? Lütfen bir öneriniz yoksa yazmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?