- 26 Ağustos 2022
- 246
- 46
- 28
- Konu Sahibi Sihirlikutu
-
Geçmişler olsun inşallah.Hanımlar çok utanarak yazıyorum, popomda fındık tanesi kadar sivilceler çıkıyor. Patlatması zevkli ama sonrasında çok acıyor ve koca koca izler kalıyor. Cildiyeye gittim bunun için akne vulgaris diye bir teşhis koydu. Doktor bir tanesini eli ile patlattı ve bom diye bir ses çıktı. Merhem verdi ve cinsel ilişkiyi yasakladı. Ama hala bir sonuç alamadım. Geçmiyor kabusum oldu.
bommm diye ses mi geldiHanımlar çok utanarak yazıyorum, popomda fındık tanesi kadar sivilceler çıkıyor. Patlatması zevkli ama sonrasında çok acıyor ve koca koca izler kalıyor. Cildiyeye gittim bunun için akne vulgaris diye bir teşhis koydu. Doktor bir tanesini eli ile patlattı ve bom diye bir ses çıktı. Merhem verdi ve cinsel ilişkiyi yasakladı. Ama hala bir sonuç alamadım. Geçmiyor kabusum oldu.
Hayır T9 dan dolayı başlığı öyle yazmış telefon, değiştiremedim de, öyle kaldı.Geçmişler olsun inşallah.
Görümceniz mi patlatıyor sivilceleri?
Hayır T9 dan dolayı başlığı öyle yazmış telefon, değiştiremedim de, öyle kaldı.Görümce ne alaka?
Tamam bunu kabul ettim (ne yazacakken düzeltti onu da ayrı merak ettim) de bom sesi ne alaka?Hayır T9 dan dolayı başlığı öyle yazmış telefon, değiştiremedim de, öyle kaldı.
Beslenmeniz nasıl, bir de iç çamaşırınız pamuklu olsun ve sık değiştirin. Fazla mı terliyorsunuz?Arkadaşlar çok çaresizim gerçekten lütfen dalga geçmeyin, öneriniz varsa yazın. Aynaya bakınca o kadar sinirim bozuluyor ki, g*tümü kesip atasım geliyor.
Görümceler : Biz ne alakaHanımlar çok utanarak yazıyorum, popomda fındık tanesi kadar sivilceler çıkıyor. Patlatması zevkli ama sonrasında çok acıyor ve koca koca izler kalıyor. Cildiyeye gittim bunun için akne vulgaris diye bir teşhis koydu. Doktor bir tanesini eli ile patlattı ve bom diye bir ses çıktı. Merhem verdi ve cinsel ilişkiyi yasakladı. Ama hala bir sonuç alamadım. Geçmiyor kabusum oldu.
Bom mu?Hanımlar çok utanarak yazıyorum, popomda fındık tanesi kadar sivilceler çıkıyor. Patlatması zevkli ama sonrasında çok acıyor ve koca koca izler kalıyor. Cildiyeye gittim bunun için akne vulgaris diye bir teşhis koydu. Doktor bir tanesini eli ile patlattı ve bom diye bir ses çıktı. Merhem verdi ve cinsel ilişkiyi yasakladı. Ama hala bir sonuç alamadım. Geçmiyor kabusum oldu.
Olsun.Hayır T9 dan dolayı başlığı öyle yazmış telefon, değiştiremedim de, öyle kaldı.
Bom dediğime bakmayın çatapat diye bir ses çıktı işte, ben diyeyim siz anlayın.Tamam bunu kabul ettim (ne yazacakken düzeltti onu da ayrı merak ettim) de bom sesi ne alaka?
Beslenmemde hindistan diyeti uyguluyorum. Baharatlı ve acı yerim genelde.Beslenmeniz nasıl, bir de iç çamaşırınız pamuklu olsun ve sık değiştirin. Fazla mı terliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?