Sivilceli Ciltler Sivilceler 2010 kökten çözüm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
41
ARKADASLAR SIVILCELER GECMIYOR RESMEN UYUZ OLCAM ERGENLIK DONEMINDE YOKTU 20 YASIMDA BASLADI HORMONLARDA SORUNDA YOK IZIDE VAR GECMIYOR GECIRMEK ICIN NELER YAPIYORSUNUZ YARDIMMMMM:tomato:

Doktora danışıp düzenli ilaç kullanırsan sorunun kalmaz. Bunun dışında günlük temizlik, nemlendirme ve koruyucu kullanmak şart. Eczanelerde çok güzel ürünler var, birkaç tanesine uğrayıp cilt analizi yaptırabilir, deneme ürünleri kullanabilirsin. Sivilce tedavisinde en önemli şey sabır ve düzen.

butun ılacları kullandım.kozmetık te dahıl gecmıyor malesef cılt doktoruna cok gıttım.

raukutan ısımlı ılacı ıctım.ve dıger surulen aklanı ne gelıosa hepsı

Düzenli olarak kullandıysan ve çözüm olmadıysa işimiz zor . =) Peki cildin yağlı herhalde? Önce nutellaydı, sigaraydı, kolaydı, kızartmaydı bunlardan vazgeçeceksin. Salatalarından elma sirkesini eksik etmeyeceksin. Cildini ne ile temizliyorsun? Bak bu sitede sivilcelerime bu su ile veda ettim diye bir başlık var. Oradaki solüsyonla sivilcesinden kurtulan çok kişi var. Onu cildin çok hassas değilse yüzünü temizlemek için kullanabilirsin. Sonrasında sivilce tipine göre yani eğer kistik değilse imex, sivex, aksil gibi ilaçlar süreceksin. Eğer kistik sivilceyse illa ki içeriden monodoks, tetradox gibi ilaçlarla desteklenirse 3 ile 6 ay arası bir tedaviyle sorunların çok çok azalır.

cılt doktoruna gıdıcem ya bıde sir agda yapıorum onadada duzelmıyor

ben 17 yaşındayım karma bi cildim var sivilcelerim olurdu ama bu seferki sorunum çok başka küçük küçük iltihapsız sert sivilceler oluyor okadar sertki anlatamam 6 ayrdır falan var 3 aydır tedavi görüyorum hiç bi düzelme yok özellikle burnumda çook fazla imex sabun kullanıyorum birde krem verdi ama simini unuttum kullanmıyorum bu aralar o sert sivilceleri dahada çoğaltıyor ne yapıcam bilmiyorum gözeneklerimde fazla gözeneklerim kaparıyo galiba anlayamadım gitti...

X