Sivilceli Ciltler sivilceden yana moralim çok kötü,lütfen yardım edin kızlarr =(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kkontess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
21.108
4
moralim çok bozuk
şimdi doktordan geldim ve ağlıycam zor duruyorum
kan tahlili istedi,Roaccutane tedavisi için
pazartesi kan vericem ama doktor o hapla bile iz kalabilir cildin çok kötü dedi
çok moralim bozuldu yaa :gitme:
halbuki o kadar kötü ciltliler görüyorum irinli kıpkırmızı
benim öyle değil
sadece kırmızı bencikler var
şok oldum kadın öyle diyince
zaten bu ilaçtan da korkuyorum,yan etkileri çok diye
kaldı ki ben ağır bi sarılık geçirmiştim ve tahminimce bu ilaç bana uymuycak
şimdilik tetradox antibiyotik ve benzamycin krem verdi ama inanmayarak verdi bilmiyorumkismile
hadi bi deneyelim gibisinden...
temizleyici bi losyon vermiycek misiniz dedim
krem öncesi cildimi nasıl temizliycem dedim
suyla yıka,çok önemli değil o kısım dedi

tanı koyması da öylece bakarak oldu,hani başka ne yapabilir ki zaten diye düşünüyorum ama ne bileyim 5dk bile sürmedi tanı koyma işlemi...

ha bi de dedim ki 'ben burda yaşamıyorum,kısa bir süre sonra şehir dışına gidicem ve ekimde gelicem ama söylediğiniz hap her ay kontrol gerektiriyor,sizin kontrolünüzde kullanmış olmuycam'
'sorun değil,gittiğin yerde herhangi bi dr la da görüşebilirsin,bu tedavi her yerde aynıdır' dedi
hiç içime sinmedi bu sallamasyon hali :1ninca:

güneş kremi önermesini istedim.'güneşin sivilce ile bi alakası yok,önereyim ama bi şe farketmicek yani...' dedi yine...eyvahedigeldismile

of hiç tatmin olmadım ,ya da moralimi bozdu diye mi böyle düşünüyorum sizce?
aramızda cilt sorunu yaşayanlar vardır mutlaka ,bana yardım edin lütfenn

Son düzenleme:
canım ben roaccutanela cildimi düzelttim . 2sene boyunca biton ilaç kullandım ama banamısın demedi . sonra doktor hapı verdi . tam 1sene kullandım ve sonuç çok şükür mükemmel . okadarda korkulcak bir ilaç değil . bozma moralini . doktorun pek iyi değilmiş sanırım . güneş sivilcelere çok zararlı helede bu hapı kllanırken bi krem veriyor doktorlar güneşe çıkarken sürmen için . sorcak birşeyin varsa sorabilirsin . bende çok çektim seni anlıyabiliyorum ...

eed doktor benim de içime sinmedi...
bi kere ; sürekli kontrol altında olucaksam aynı doktora görünmek isterim şahsen...

sonra yine geldi mi sivilcelerin peki?
benim cildim şu şekilde bak
kırmızı benciklerim var

neden bana 'roaccutane kullansan da iz kalır' dedi anlayamıyorum
çok daha kötü ciltler var,bu ilaçla düzelmiş

ayy canım benimm bence korkma sağdan soldan duyup ben gibi pişman olucağına bırak ta doktorun karar versin ne kullanıcağına
ben ARAP KIZI die bi kremi kullanıp maf oldum burda yorumları okudum salak gibi aktardan alıp yüzüme sürdüm üç gün boyunca şuan yüzümün halini anlatmama imkan yok çok gergin ve çok fazla sivilceli hale geldi
belkide hayatımda hiç çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım kuşum üzme kendini kurtalcaz inş emin ellere teslim etmek lazım
yarın ablam gelicek ve cildiyeye gidicez başka bi çözüm yolu göremiyorum çünkü
sakın bilmedğim kremleri yada vs işte neolursa olsun kullanma
ben bunu tasdiklemiş oldum kendimde

ayy canım benimm bence korkma sağdan soldan duyup ben gibi pişman olucağına bırak ta doktorun karar versin ne kullanıcağına
ben ARAP KIZI die bi kremi kullanıp maf oldum burda yorumları okudum salak gibi aktardan alıp yüzüme sürdüm üç gün boyunca şuan yüzümün halini anlatmama imkan yok çok gergin ve çok fazla sivilceli hale geldi
belkide hayatımda hiç çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım kuşum üzme kendini kurtalcaz inş emin ellere teslim etmek lazım
yarın ablam gelicek ve cildiyeye gidicez başka bi çözüm yolu göremiyorum çünkü
sakın bilmedğim kremleri yada vs işte neolursa olsun kullanma
ben bunu tasdiklemiş oldum kendimde

yok kuşum kullanmam,
bu doktorun verdiği kremi ve antibiyotiği kullancam işte bi süre
kaldı ki antibiyotik de çok kullanmam
memlekete döndüğümde de bi prof a gidicem
berbat dedi yüzüme yaa
geç kalmışsın gelmekte dedi
düzelmez dedi
of çok moralim bozuldu mafoldumben

yok kuşum kullanmam,
bu doktorun verdiği kremi ve antibiyotiği kullancam işte bi süre
kaldı ki antibiyotik de çok kullanmam
memlekete döndüğümde de bi prof a gidicem
berbat dedi yüzüme yaa
geç kalmışsın gelmekte dedi
düzelmez dedi
of çok moralim bozuldu mafoldumben

alla alla yaaa izler varmı peki canım yüzünde yoksa sivilcemi sadece bende panik oldum şimdi

arkadaşım bozma moralini o kadar morall bozacak gibi değil bence cildin. o kırmızılıklar zaten geçicek ömür boyu kalsa herkesin cildi kötü olurdu. Sen bu ilaçları kullan bisüre. Kendini olumlu motive et. .

arkadaşım bozma moralini o kadar morall bozacak gibi değil bence cildin. o kırmızılıklar zaten geçicek ömür boyu kalsa herkesin cildi kötü olurdu. Sen bu ilaçları kullan bisüre. Kendini olumlu motive et. .
saol kuzum :kedi:mafoldumben

Çok kötü durumda görünmüyor bence. Tetradox'u ve benzamycini düzenli kullanırsan sonuç alırsın. Almazsan bile bir sürü yolu var, kimyasal peeling var lazer var ki senin cildinde o kadarlık bir sorun bile yok. Nasıl bir doktormuş öyle cüzzamlı muamelesi yapıyor. Artık yüzü yanmış insanlara deri nakli bile yapılırken ne aksi davranmış. Başka bir doktorla uzun süreli tedavi görmen daha mantıklı. Kaldı ki hiçbir şey yapmasan bile cilt kendini yeniler, biraz uzun sürer ama yeniler. Moralini bozma hiç. Geçmiş olsun.

canım cildin o kadar da sorunlu değil sadece düzgün ilaç tedawisiyle hallolucak bi iş.cildi ne kadar kötü olaanlar war.sen bu durumu takarsan cildin daha da kötü olur ayrıca her doktorun dediğine de inanma:KK66:)

Çok kötü durumda görünmüyor bence. Tetradox'u ve benzamycini düzenli kullanırsan sonuç alırsın. Almazsan bile bir sürü yolu var, kimyasal peeling var lazer var ki senin cildinde o kadarlık bir sorun bile yok. Nasıl bir doktormuş öyle cüzzamlı muamelesi yapıyor. Artık yüzü yanmış insanlara deri nakli bile yapılırken ne aksi davranmış. Başka bir doktorla uzun süreli tedavi görmen daha mantıklı. Kaldı ki hiçbir şey yapmasan bile cilt kendini yeniler, biraz uzun sürer ama yeniler. Moralini bozma hiç. Geçmiş olsun.

saol canımm
evet o ikisini düzenli kullanıcam
inşallah işe yararlar:Saruboceq:
sonra da daha iyi bir doktora gidicem kesinlikleboshayallersmile
ailem de öyle düşünüyor,cilt kendini yenileyen bir şey... diyerekten
of bakalım nolucakbilmiyorumkismile
1senedir ne fondoten ne pudra sürdüm cildime
daha beterdi ama sürekli temizledim,makyajı bıraktım ve bu hale kadar düzeltebildim kendi kendime...
kadınsa 2 dk da harcadı çabalarımıeyvahedigeldismile

canım cildin o kadar da sorunlu değil sadece düzgün ilaç tedawisiyle hallolucak bi iş.cildi ne kadar kötü olaanlar war.sen bu durumu takarsan cildin daha da kötü olur ayrıca her doktorun dediğine de inanma:KK66:)

he walla sorma kuzum
zaten stresten çoğalıyorlar
mutluyken eser kalmıyo kendilerinden...
kadın da extra stress yükledi bana
psikolojik yönden çökertip roaccutane' a mı başlatmak istiyo anlamadım ki kaydirigubbakcemile3

benim kasımda şu halde olan yanağım;

sadece yüzümü günde 2 kez yıkamam ve imex akne merhemi kullanmam(6sene önce gittiğim doktorum vermişti bu kremi ben de ona güvenerek yeni bir doktora gitmeden almıştım aynı kremi tekrardan) ile şu hale geldi ;

şimdiki hali 2. fotodaki hali (zaten fotoyu da şimdi çektim)
neden kadın öyle dedi hala aklım almıyor
ilk halimi görse odasından değnekle kowacaktı herhaldee:1shok:

Son düzenleme:
cnm şu anda o kadar sorunlu değil ki cildin.ben de aknetrende başladım bu 2. günüm senin gibi yeniyim yani.çok tereddütlüydüm ama bununla illa ki geçecekse denemek lazım diyerek başladım.tek korkum ilk başta sivilceleri kusturması.eğer ki başlarsan ilacına destek oluruz birbirimize burada.kafaya takmamak lazım bunları

cnm şu anda o kadar sorunlu değil ki cildin.ben de aknetrende başladım bu 2. günüm senin gibi yeniyim yani.çok tereddütlüydüm ama bununla illa ki geçecekse denemek lazım diyerek başladım.tek korkum ilk başta sivilceleri kusturması.eğer ki başlarsan ilacına destek oluruz birbirimize burada.kafaya takmamak lazım bunları

o ilaç nasıl bi şey canım
hap mı?

roac gbi benimki de.eşdeğer ilaç olduğınu söyledi doktor.kusma dönemi sende yaşamayız dedi.çünkü ben çok tereddütlüydüm kusma yaparsa ilaç diye.roaccatune çok kusma yapıyor dedi ama bu da yapıyor.belki de beni ikna etmek için kusma yapmıyor demiştir.daha 2. günüm bişey anlamadım.şimdiden dudağıma bepanten sürdüm kurutmaması için.başta bana 2 ay kullan dedi.eğer dozu tamamlamazsam tekrarlayacağını okudum internetten dediğimdde o zaman 4 ay falan kullanırsın dedi.sabah 20 akşam 20 olmak üzere günlük mikterım 40 mg

roac gbi benimki de.eşdeğer ilaç olduğınu söyledi doktor.kusma dönemi sende yaşamayız dedi.çünkü ben çok tereddütlüydüm kusma yaparsa ilaç diye.roaccatune çok kusma yapıyor dedi ama bu da yapıyor.belki de beni ikna etmek için kusma yapmıyor demiştir.daha 2. günüm bişey anlamadım.şimdiden dudağıma bepanten sürdüm kurutmaması için.başta bana 2 ay kullan dedi.eğer dozu tamamlamazsam tekrarlayacağını okudum internetten dediğimdde o zaman 4 ay falan kullanırsın dedi.sabah 20 akşam 20 olmak üzere günlük mikterım 40 mg

hımmm
e hadi bakalım hayırlısı olsun kuşumm
inşallah en az yan etki ile bitirirsin tedaviniizemuszemus

X