D Defmer_35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2023 62 19 3 30 26 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Defmer_35 #21 ASSOSyal .!.: Evet orası olduğunu tahmin ettim canim göze çok yakın çünkü Genişletmek için tıkla... Ben antibiyotikli kremi süreyim yarın bakayım inmezse bir sağlık ocağına ineyim. Başıma iş açmadan inşallah
ASSOSyal .!.: Evet orası olduğunu tahmin ettim canim göze çok yakın çünkü Genişletmek için tıkla... Ben antibiyotikli kremi süreyim yarın bakayım inmezse bir sağlık ocağına ineyim. Başıma iş açmadan inşallah
S serife aygun Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2023 3 0 1 23 30 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Defmer_35 #22 Benimde bir sivilce problemim var tahmini olanlar yanıt verirse çok memnun olurum 9 ay önce kör sivilce çıktı sönerken leke ve altında komedonlar kaldı asla iyileşmiyor sizce sebebi nedir anlayanlar?
Benimde bir sivilce problemim var tahmini olanlar yanıt verirse çok memnun olurum 9 ay önce kör sivilce çıktı sönerken leke ve altında komedonlar kaldı asla iyileşmiyor sizce sebebi nedir anlayanlar?
S serife aygun Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2023 3 0 1 23 30 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Defmer_35 #23 Bir de ben yeni üyeyim konu nasıl açılıyor yardımcı olabilirmisiniz?