Yani şöyle soylıyım komedon gibi düşünün ucu yok ama içi çok doluydu vallahi bende anlamadimSivilce değildir belki de. Aylardır ucu çıkmayan sivilce olmaz sanki.
Gidin tabiki.
Yağ bezesini sıkmış olabilirsiniz. Kesinlikle doktora gidinYani şöyle soylıyım komedon gibi düşünün ucu yok ama içi çok doluydu vallahi bende anlamadimacaba göze zarar verir mi ki
Bak buda olabilir. Walla perişan oldum ya. İçimden neler neler. Geçiyor gözüme vurursa kör olursam falan diyeYağ bezesini sıkmış olabilirsiniz. Kesinlikle doktora gidin
Yalnız böyle bir risk de var.Bak buda olabilir. Walla perişan oldum ya. İçimden neler neler. Geçiyor gözüme vurursa kör olursam falan diye
Gündüz kesinlikle hastaneye gidin. Bu şekilde yüzündeki sivilceyle oynayan ama aslında tümör vs olduğu anlaşılan kişiler duydum haberlerde.
Ya Allah korusunYalnız böyle bir risk de var.
Korkmuyor görünüyorsunuz da ama bu ciddi bir şey de olabilir. Sizdeki de ne cesaretYa Allah korusunkorktum walla iyice
Resmi varmiydiBak buda olabilir. Walla perişan oldum ya. İçimden neler neler. Geçiyor gözüme vurursa kör olursam falan diye
Ya vallahi artık o kadar bıkkınlık gelmiş ki hastanelerden hep geçer geçer diyip geçiştiriyorum bendeki bu romatizmanin Allah belasını versin dünya kadar ilaç alıyorum hergun biyerden patlak veriyor o yüzden gülüp geçmeye başladım hayat geçmiyor yoksaKorkmuyor görünüyorsunuz da ama bu ciddi bir şey de olabilir. Sizdeki de ne cesaret
Bir tanıdığım yemek ve yaşam şeklini değiştirip romatizmasının geçtiğini veya hafiflediğini belirtiyordu. Doğal gıda, geleneksel tıp vs ile ilgilenen tayfalardan öğrenmiş. Belki size de iyi gelir. Bağırsağı mı düzenliyordu bir şeyler yapıyordu. Unuttum ama.Ya vallahi artık o kadar bıkkınlık gelmiş ki hastanelerden hep geçer geçer diyip geçiştiriyorum bendeki bu romatizmanin Allah belasını versin dünya kadar ilaç alıyorum hergun biyerden patlak veriyor o yüzden gülüp geçmeye başladım hayat geçmiyor yoksaama gerçekten gözüm korkutuyor
Resmi varmiydi
Bir tanıdığım yemek ve yaşam şeklini değiştirip romatizmasının geçtiğini veya hafiflediğini belirtiyordu. Doğal gıda, geleneksel tıp vs ile ilgilenen tayfalardan öğrenmiş. Belki size de iyi gelir. Bağırsağı mı düzenliyordu bir şeyler yapıyordu. Unuttum
Yağ Bezesi diye tahmin ediyorum canim
Evet orası olduğunu tahmin ettim canimFotoda çok belli değil şişlik. Bak kaşımın orda küçücük birsey ya onunla nasıl bu hale geldim wallahi anlamıyorum