Sivilceli Ciltler Sivilce ve akneye son :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cybernuran

just say YES <")))><
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.263
6
38
:lepi: Arkadaşlar size süper önerilerim olacak;

1- yüzünüzü sabah ve akşam doğal maden suyuyla yıkayın bu maden suyu meyvesiz ve şekersiz cinsinden olacak ayrıca soğuk olacak

2- akşamları cildinizi güvendiğiniz sabun ya da jellerle yıkayın durulama suyu olarak maden suyunu tercih edin ardından cildinize
1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bir yemek kaşığı sütü karıştırarak masajla sürün
( hem sivilceleri yok eder hem cildin bebek gibi görünmesini sağlar )

3- eğer gerçekten çok yağlı bir cilde sahipseniz bu 2 maddeyi gerçekleştirdikten sonra cildinize bol miktarda bebek pudrası sürün cildiniz
bembeyaz olacak şekilde ve o halde yıkamadan uyuyun.

değişimi görünce bana dua ve teşekkür etmeyi ihmal etmeyin sevgiler canlarım saygılar...

peki sen uyguladınmı ???

kesinlikle evet şuanda ne sivilcem var ne lekem ayrıca bebek pudrası olayını bıraktım fazla kuruttu çünkü o nedenle şimdi sadece maden suyuyla yıkıyorum ve yağsız nemlendirici sürüyorum inanın tam 6 aydır belki 5 tane sivilce çıkmıştır kaydirigubbakcemile5

6 aydır uyguluyor musun :1shok::1shok:

hayır canım 2 ay uyguladım ben sonra sodayla yıkamaya devam ettim ama hergün değil gerek kalmadı çünkü yüzümdeki yağ dengelerim normale döndü günlük bakım yapıyom şimdi sadece lekeler filan da yok tertemiz oh mis :)

peki canım pure focus die nemlendirici krem yazmışsın nasıl bişey fiyatı felan?? eczanelerdemi satılıyor??

yok ykm den almıştım fiyatı 70-80 lira filandı heralde çünkü onun yanı sıra lancome kil maskesi lancome tonic de almıştım 60 da olabilir bebişim tam emin değilim

Bu maden suyu çok popüler bu aralar sivilce için.Bende denemeyi düşünüyorum ama bazı yerlerde asitli bazı yerlerde asitsiz kullanıldığı yazılmış.Kafam karıştı.fisfisfisSen nasıl kullandın?

kesinlikle gazlı olacak şişeyi yeni açıp dök zaten hissediceksin etkisini

peki canım bir sorum olacak bu elma sirkesiyle sütü sürdükten kaç dakika sonra yıkıyosun yüzünü.malum sirke kokar sanırım

peki canım bir sorum olacak bu elma sirkesiyle sütü sürdükten kaç dakika sonra yıkıyosun yüzünü.malum sirke kokar sanırım

kişiye göre değişiyo ben 10 dk. bekletiyodum koku var ama kötü bi koku değil hemde yıkayınca geçiyo ama cildinizi maden suyuyla durulayın pudrayıda ilk evrelerde muhakkak uygulayın şok olucaksınız emin olun kaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederim canım ilgin için sağol hemen bugün başlıyorumŞeniz umarım işe yarar duacın olurumyerimseniben

eskiden beri mrk etttiim bişe bebe pudrası siyah nokta yaparmı yada gözenekleri tıkarmı

pudra yağ ve nem emici özellikte olduğu için cildi kurutuyo ve bende kesinlikle siyah nokta yapmadı aksine siyah noktaları temizledi kız kardeşimle ve ev arkadaşımla beraber yaptık cildimiz yumuşacık oldu üstelik

:dance:

Benim cildimde de sivilceler ve lekeler var, ve bu söylediklerini uygulamak istiyorum. Ama cildim yağlı değil yine de bebek pudrasını sürmeli miyim?
Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…