Sivilceli Ciltler Sivilce ve akneye son :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
benimkide çok fazla yağlı değildi o nedenle 1-2 ay filan sürdüm yinede sivilcelere siyah noktalara çok iyi
geldi ama yağsız uygun bi nemlendirici kullanmalısın çünkü pudra gerçekten çok kurutuyo aynı
zamanda cilt yumuşacık ta oluyo istersen 1 hafta bir dene çok kurursa bırakırsın

kaydirigubbakcemile5

benimkide çok fazla yağlı değildi o nedenle 1-2 ay filan sürdüm yinede sivilcelere siyah noktalara çok iyi
geldi ama yağsız uygun bi nemlendirici kullanmalısın çünkü pudra gerçekten çok kurutuyo aynı
zamanda cilt yumuşacık ta oluyo istersen 1 hafta bir dene çok kurursa bırakırsın

kaydirigubbakcemile5

Bunu her akşam yapacağız değil mi? Sirke ve süt ile masaj yaptıktan sonra soda ile yıkayıp, pudra süreceğiz. Sabahta yine soda ile yüzümüzü yıkayıp, nemlendirici süreceğiz gibi anladım ben. Doğru mudur? :) Kusura bakma çok soru sordum ama işe yaracakmış gibi hissediyorum , o yüzden doğru yapayım istedim...

Teşekkürler

ben pazartesi akşamı başladım yapmaya, henüz pek bir etkisini göremedim ama daha yeni başladım diye geçmesini umutla bekliyorum... Sirke ve süt karışımını sürerken ve soda ile yıkarken biraz yanıyor ama heralde normaldir diye düşünüyorum. Bakalım göreceğiz:)

bende dün akşam başladım uygulamaya ilk günden etki iyiydi çok yumuşak oldu cildim adet dönemlerimde çok çıkıyor sivilce ve iz kalıooo umarım onlarada çözüm olur zamanla devam ediciğiim :) paylaşım için çok teşekkürler biz kadınlar birlik olunca ne sivilce kalıyor ne başka bişey :))

bende dün akşam başladım uygulamaya ilk günden etki iyiydi çok yumuşak oldu cildim adet dönemlerimde çok çıkıyor sivilce ve iz kalıooo umarım onlarada çözüm olur zamanla devam ediciğiim :) paylaşım için çok teşekkürler biz kadınlar birlik olunca ne sivilce kalıyor ne başka bişey :))

ne demek bebişim hepimiz birimiz birimiz hepimiz için kaydirigubbakcemile5

maden suyu bebişim maden suyuna asit eklenince soda oluyo ben beypazarı maden suyu kullandım :KK70:

kaydirigubbakcemile5

lancome pure focus kullandım evet gerçekten çok pahalı 60-70 civarıydı ama ben mesela 3 ay önce aldım
hala yarısı duruyo çünkü mercimek tanesi bile tüm yüze yetiyo kaydirigubbakcemile2

kesinlikle evet şuanda ne sivilcem var ne lekem ayrıca bebek pudrası olayını bıraktım fazla kuruttu çünkü o nedenle şimdi sadece maden suyuyla yıkıyorum ve yağsız nemlendirici sürüyorum inanın tam 6 aydır belki 5 tane sivilce çıkmıştır kaydirigubbakcemile5

pudra kurutuyorsa bebişlerin popolarına nasıl kullanılıyor onların teni daha hassas değil mi bana birazcık abes geldikötükedihüsokötükedihüso

pudra kurutuyorsa bebişlerin popolarına nasıl kullanılıyor onların teni daha hassas değil mi bana birazcık abes geldikötükedihüsokötükedihüso

bebişlerin poposuna pudra sidiği emsin ve ciltleri kuru kalsın diye sürülür !!!

kötükedihüso

Doğru olabılır,onlar sık sık yaptıklarından altları ıslak kalıyo.

evet şekerim ben bunu kleopatranın güzellik yöntemleri'nden öğrendim ama çok uzun
süre kullandığı rivayet ediliyo
benim cildim baya kuruduğu için ben 1-2 ay filan kullandım
artık kullanmıyorum yani kişiye göre değişir isteyen yeterli gördüğü kadar
kullanır muck şekerim

:1hug:

arkidişlerime selamlar saygılar sevgiler...
maden suyu tüm cilt tipleri için uygun değil.benim cildim karma 1 ay gibi uzun bir süre haftada 2-3 kez uyguladım ve yağlı olmayan kısımlar inanılmaz kurudu.hatta cildi hassas olanlara egzama gibi cilt problemleri olanlara maden suyu önermiyorum.sivilceyle yıllardır mücadele ediyorum.bu illeti yendim ve bunu NADİXA VE İMEX e borçluyum.tabi doktor tavsiyesiyle.öncesinde ne tür cilt bakım ürünü kullanmam gerektiğini biliyorum.çok basit.ücretsiz cilt testleri yapılıyor güzellik salonlarında ve hangi ürünlerin tam olarak uygun olduğunu belirliyorlar.benim mucizevi toniğim(GÜLSUYU) ve üstte adını yazdığım ilaçlar sayesinde cildim bebek poposu gibi oldu.bu arada pudra hiçbir işe yaramadığı gibi sivilceleri kurutmak bir yana gözenekleri iyice kapatarak sivilcenin dev bir boyuta ulaşmasına neden oluyor.bir de maske önerim olacak.haftada mutlaka 1 kez.maske uygulamadan önce buhar banyosuyla gözenekleri açacaksınız cilt mükemmel temizlenecek ki maskeden tam sonuç alabilelim.maske önerim haftada 1 çamur maskesi.yapın ve siyah nokta sivilceymişşş unutun gitsin.bir de nemlenmesi lazım tabi cildimizin.haftada 1 salatalık maskesi.salatalığı ince ince doğrayıp yüzümüze yapıştırıyoruz.öyle bir ferahlatıyor ki.arkadaşlar bu ara hap kullanmak çok moda oldu.sakın uzak durun haplardan.roactan mı nedir bilmiyorum.çok yan etkileri var.lokal olarak kullanıldığında gerçekten sonuç veren kremler var.bir de güneş kremini mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim olmazsa olmaz.şimdilik bu kadar...

X