Sivilceli Ciltler Sivilce ve akneye son :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende malesef roctane kullandım gerçekten bir iki yıl hic çıkmıyor ama sonra yine aynı ve ben bi yan etkisini görmedim.......xd!!!yha ben elma sirkesiyle sütü yaptım ama 1 kaşık çok fazla oldu bide çok fazla akıyor elle süremiyosunuz ben sulu boya fırcasıyla sürdüm sivilceyi bilimorum daha ilk denemem ama yüzüm biraz beyaz oldu o kesiin acaba bunu hergün yaparsam bi zararı olurmu daha 17 deyimde _=) mahvetmym yüzü ii yapalım derken _=)xd!!!

ewt arkadaşlar ortaya 2 tane yöntem sunulmuş.. herhangi birini kullanpta sonuç alan war mı.. sivilcelerden kurtulunca bi daa buraya uğranılmıyo heralde..!!

pudra gözenekleri kapatır sivilcelere daha cok zemin hazırlarsınız...
maden suyu cilde gerçekten faydalı ama hafta 1 yada 2 kez uygulanması gerekiyor
bunu altını çizerek söylüyorum uzun süre akne problemi yaşıyorsanız lütfen arkadaşlar
bi dermatoloğa görünün böyle şeylerle inanın geçmiyor daha kötü olur bi yeri düzeltirken bi yerden prüz cıkıyor...
yaşamış ve deneyimlerime dayanan biri olarak söylüyorum
2 senedir yaşadığım problemi 2 ayda dermatologla çözdüm çokta memnunum...

bunuda deneyelim zaten denemediğimiz ne kaldıkaydirigubbakcemile3paylaşım için tşkrler:hulya:

:lepi: Arkadaşlar size süper önerilerim olacak;

1- yüzünüzü sabah ve akşam doğal maden suyuyla yıkayın bu maden suyu meyvesiz ve şekersiz cinsinden olacak ayrıca soğuk olacak

2- akşamları cildinizi güvendiğiniz sabun ya da jellerle yıkayın durulama suyu olarak maden suyunu tercih edin ardından cildinize
1 yemek kaşığı elma sirkesi ve bir yemek kaşığı sütü karıştırarak masajla sürün
( hem sivilceleri yok eder hem cildin bebek gibi görünmesini sağlar )

3- eğer gerçekten çok yağlı bir cilde sahipseniz bu 2 maddeyi gerçekleştirdikten sonra cildinize bol miktarda bebek pudrası sürün cildiniz
bembeyaz olacak şekilde ve o halde yıkamadan uyuyun.

değişimi görünce bana dua ve teşekkür etmeyi ihmal etmeyin sevgiler canlarım saygılar... :eek:

dün gece denemeye başladım bu yöntemi ve bebek pudrası sanki cildimi bi güzel yaptı bu psikolojik de olabilir :KK70:
15 gün kesintisiz kullanıp yorumumu tekrar yazacağım olduki işe yaradı işte o zaman allah razı olsunla başlayan biir sürüüü cümle kurarım sana cybernuran :)

Selam kızlar ben de çok ciddi anlamda sivilce sorun çektim...
Bendeki ergenlik sivilcesi de değil,üniversitede başlayan bi sorundu...
Kullanmadığım kaliteli krem kalmadı diyebilirim..
En son bitki derman aldım artık bunu da kullanmış olayım işe yaramayaca nasılsa diye:KK9:
Normalden çok uzun süre kullandım evet ama çok şükür sivilce sorunumu çözdü..
Ben de inanamıyorum hala o derece umutsuzdum yani:KK1:
Tavsiye ederim sorunu bilen biri olarak:KK34:

Benimde sivilce sorunum vardı. Kullanmadığım bişey kalmadı son bir senedir kendi kendine geçtiler yalnız son aralar çıkmaya başladılar bi kaç tane rahatsız oluyorum..Bide bi kaç yerde lekelerim var(sivilcelerimle oynadığım için) umarım işe yarar.. Nemsiz nemlendirici öneren arkadaşlar olursa iyi olur?

X