Sivilceli Ciltler Sivilce özellikle cenemde

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Esma temur

Hissiz kadin
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
268
162
18
38
Günaydın hepinize benim eylül ayından beri yüzümde sivilceler çıkıyor stres ağırlıklı olabilir tabi,ama direkt cenemde ozellikle olunca birden fazla ben daha fazla stres oluyorum.doktorun verdiği kremleri kullandım,kendi aldığım kremleri kullandım birde eylül ayından beri 4 kez uçuk çıkardım acaba kremler mi bana fayda etmiyor.zaten çok hassas bir tenim var. Size yaramayan krem oldu mu hiç doktorun verdiği yada aldığımız en son imex kullandım genel sivilce dolu

Benımde gecen ay yüzümde okdr çok sivilce çıktı kı gören herkes nolu ya sana falan dedi .
Çünkü ergenlğimde bile sivilce çıkartmadım ben . Yüzüm hep pürüzsüzdü . adet dönemlerinde 1 tane anca çıkardı .

Ben akşamları limonu elime aldım . Sürdüm ve öyle yattım sabaha kdar. 1 hafta içinde sivilce mivilce kalmadı.
İlaç tan önce doğal şeyler kullan bence .

Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim bunu ilk fırsatta

Bende sivilceden çok akne var. İlaç kullanıyorum cildim için. Suratını yakmıyor mu? Acaba akneye de fayda eder mi?

Bende sivilceden çok akne var. İlaç kullanıyorum cildim için. Suratını yakmıyor mu? Acaba akneye de fayda eder mi?
ilk kullandıgım zaman yaktı .
Ama alışkanlık halıne geldı her akşam suruyorum .
İnan ben föndoten fln kullanmam. Kim görse cildin çok güzel der . Tek leke yok sadece sivilcem oluyor oda çok nadır.

ilk kullandıgım zaman yaktı .
Ama alışkanlık halıne geldı her akşam suruyorum .
İnan ben föndoten fln kullanmam. Kim görse cildin çok güzel der . Tek leke yok sadece sivilcem oluyor oda çok nadır.
Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…