• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilce lekelerim ve çatlaklarım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

fbfbfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
485
5
26
Ankara
nişanlanalı 1 ay oldu ve ben bu ay içerisinde 5 kilo aldım. sinir stres derken 65e dayandı kilom. vucudumda zaten yer yer catlaklarım vardı şimdi daha belirgin. düğünüm eylül de benim bu kilolardan bu çatlaklardan kurtulmam lazım. aynadan bakınca kendimi beğenmiyorum. sırtım ve yüzümde de sivilce izlerim mevcut onlardan da kurtulmam lazım düğüne kadar. kalemi kağıdı aldım elime ne derseniz yapacağım. yardııııımm lütfeeeeeennn

kilo vermek için en iyi yöntem spor eğer fazla yağların warsa o bölgelerde kas yapmaya çalış bazı hareketler yardımıyla nette bulabilirsin kaslar oluştukça yağlar yok olucaktır sivilce lekeleri için eczanelerde çeşitli kremler var eczaneye sorarsan yardımcı olurlar ayrıca hergün en az 30 dk koş yada yürü buda yardımcı olucaktır

Son düzenleme:
teşekkürler. spora başlamak için biraz havaların ısınmasını bekliyorum. koşacağım. fitness a gideeğim. ama 65 kiloyla kas olmaktan korkuyorum. en iyisi bir eczaneye gidip sorayım sağolun

nişanlanalı 1 ay oldu ve ben bu ay içerisinde 5 kilo aldım. sinir stres derken 65e dayandı kilom. vucudumda zaten yer yer catlaklarım vardı şimdi daha belirgin. düğünüm eylül de benim bu kilolardan bu çatlaklardan kurtulmam lazım. aynadan bakınca kendimi beğenmiyorum. sırtım ve yüzümde de sivilce izlerim mevcut onlardan da kurtulmam lazım düğüne kadar. kalemi kağıdı aldım elime ne derseniz yapacağım. yardııııımm lütfeeeeeennn

canım çatlaklardan kurtlmak imkansız yav:14:ancak lazerle güzellik merkzlernde kurtlablrsn

teşekkürler. spora başlamak için biraz havaların ısınmasını bekliyorum. koşacağım. fitness a gideeğim. ama 65 kiloyla kas olmaktan korkuyorum. en iyisi bir eczaneye gidip sorayım sağolun

yo hayır siz anlamadınız eğer düzenli yaparsan bu egzersizleri yağlar eriyecektir kendimden örnek veriyim karnım vadı 3 ay öncesine kadar hergün düzenli egzersiz yaptım şu an karnım düm düz eğer bu egzersizlere devam edersem kas olur ama yerinde bırakırsanız bir şey olmaz zaten 1 hafta sonra yağların gitmeye başladığını hissedeceksiniz ama sadece spor ile olmaz beslenmenize de dikkat edin :)

imkansız mııııı :( ühühühühüüü. inşallah zayıflarım ya. 50 kiloda olsam şu göbeğim gidecek gibi değil ya :)

Çatlak biraz bünye meselesi canım.
Benim kuzenimin beli yol yol oldu daha bekarken, ben doğum yaptım bir tane çatlağım olmadı.
Çatlağa meyilliysen elastikiyeti arttırmak için badem yağı sürebilirsin.
Ama oluşanlar için evde yapılacak birşey yok.
Güzellik merkezleri yardımcı olabilir.
Karın için egzersiz, spor.
Kas için değil , sıkılaşmak için.
Kas yapmakta öyle kolay değil zaten.
2 ayda ciddi fark olur, fit olursun. Zaman kaybetme başla bence.
Birde sivilce izleri için peeling uygulanabilir.
Sen en iyisi bir güzellik merkezine git canım.
Bütçene ve cilidne uyan bir çözüm bulunur mutlaka.

çok teşekkür ederim. inanın bu ara hem zaman acısından hemde maddi açıdan güzellik salonuna gidemem. ama evde yapacağım peeling egzersiz vs. çok teşekkür ederim hepinize.

çok teşekkür ederim. inanın bu ara hem zaman acısından hemde maddi açıdan güzellik salonuna gidemem. ama evde yapacağım peeling egzersiz vs. çok teşekkür ederim hepinize.
çatlaklrn çok mu?nerelrnde var?ya bi tarif dycm ama zor bşey:26:benim arkdş bi siteden okumştu ve uygulmştı.çatlak olan yerleri kesici bi aletle çizip çizip yaralyn o yara iyileştğnde çatlak yok olrmş diye.arkadşm çok kiloluydu dye çatlakları çoktu.bildiğimz çuvaldız iğneyle çizip çizip kan akıtmştı resmen.o yerler uzun süre(2-3 ay)koyu renkli kalmştı ama 6-7 ay sonra gerçkten de çatlklr gtmşti.ama bu dedğm çizikleri ayda bi kez her ağda yaptktan sonra yapmştı.yani her çatlak tek seansta değl de bazıları 2 seans bazıları 4-5seansta gtmşti.

Aman Allah ım ne diyorsunuz :S baştan aşağı catlak olsam bile ypamam ben korkarıııım yahuuuu :) benim canım kıymetli ağdayı bile 2 3 saate yapıyorum :)

boyun kaç_
ya çatlaklar illa ki oluyor ya doğumda falan da, ne bileyim. çok takma onu. benim de göğüs ve kalça kısmımda var lisede yaptığım saçma dyetler yüzünden. ama zaten kimse görmüyor oralarımı, eşim de bu yüzden soğumaz bence ya :1:

ben 20 kilo kadar birden aldım. basenlerimde karnımda dizimin arkasında falan var. ilk gördüğümde panikleyip doktora gitmiştim. oda krem vermişti bir işe yaramadı ama :) geçmez diyorsanız en iyisi takmıyayım :)

165 boyum kilom 65. 50 kilodan 70e çıktım 70den 55e düştüm sonra 60 oldum son 1 ayda da 5 kilo aldım. bünye benimkide hor kullanyorum yahu :)

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X