Sivilce izlerim var peki doğal yolla nasıl kurtulabilirm*?

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
sivilce izlerim var kızlar krem için para harcamak istemiyorum evde yapabileceğim doğal maske tarifleriniz yokmu lütfen paylaşın

benimde izlerim var roaccutane kullandım ama izler duruyo iyi formül verirseniz çok sevinirim :)

Aktarlarda satılan aynı sefa bitkisi ile sarı kantaron bitkisinden alın... Bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı kadar bu bitkilerden katın ve 10 dakika demleyin... sonra bunu gün akşamları yatarken cildinize tonik gibi uygulayın sabah tekrar temizlersiniz. eğer akşam uygulayamıyorsanız 1 saat cildinizde kalacak şekilde uygun bir zamanda uygulayın.. yaptığınız bu karışımı uygulayıp güneşe çıkmayın çünkü bazı ciltlerde kantaron güneşle beraber kızarıklık yapabiliyor...

cok saolun umarım cildime iyi gelir :)siz kullandınız mı?gerçekten izleri götürüyor mu ?bide n kdr sürede geçer biliyomusunuz ?

Kızlar 12 yasında ergenlık sıvılcelerınden oluşmuş kahverengı ıle kırmzı lekeler var bunun ıcın ne yapabılırım ? Kremlere fazla para harcamak ıstemıyorum dogal yollarla geçirebilecegım bı cozum var mı ?

yaaa benim yuzumde değilde boynumda çıktı sadecce izleri varr sıkıntı yaptıkça boyun çevreme vuruyooo yazın güneşte yanınca geçiiyo ama makyajdan da olabilr die düşnyrm boynumada süryrm aynı renk olsun die ben bi önerinz varmıı:26::26:

X