- 24 Ocak 2009
- 1.813
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb bende co2 fraksiyonel lazer yaptırdım yaklaşık 3 yıl önce 3 seans kadıköy acıbademde fakat akne çukurlarım aynen yerinde duruyor işe yaramadı çukurları kafama çok takıyorum tca yı ne zaman yaptırdınız çukurlara faydası oldu mu bir de dermaroller fayda ediyor mu dolgu olayını dr a bende sordum çukurlara kalıcı değil pek faydası olmaz demişti eğer dolgukalıcı bir çözümse yaptırabilirim benim neredeyse tüm çukurlarım derin değil çok ta çukur yok buna rağmen co2 lazer işe yaramadı 3 seans bir dahada gitmedim ama bu çukurlardan kurtulmayı çok istiyorum acı çekme olayını geçtim yeter ki geçsin tamamen olmasada yarısı geçsin şakaklarımda ve yanağımda var isotrexin, eritretin co2 lazer hepsi işe yaramadı aylarca cilt soyucu jel kullandım tıpta hala sivilce çukurlarına çözüm bulunamadı mıYüzüm 1 sene önce cok berbat bi durumdaydı. Sivilceler, lekeler, gözenekler, çöküntüler, çukurlar ve üstüne yağlı bir cilt. Üniversiteye başladım ve herkesin cildini gördükçe psikolojim bozuluyodu ilk başlarda herkesten uzaktım hatta o kadar yani. Sonra karar verdim araştırdım herseyi öncelikle sivilceyi kesmem lazımdı hastaneye gittim kadın dogumda hormon testi yapıldı ve sivilce sorunumun nedeni ortaya çıktı. Hormonlarım yüksekmiş.. Diane 35 adında hapı kullandım 1 sene boyunca ve 3 ay içinde sivilcelerim kesildi. Sivilceden kurtuldum sıra gözenek leke ve yağlanma sorununa geldi. Cildime en uygun temizleme jelleri aldım. Neutrogena nin peeling temizleme jelleri vs hepsini aldım. Ve ilk yıkayısta yağı aldı günde 2 kez yıkadım onlarla yağ sorunu da çözülmüş oldu. Daha sonradan dermaroller ve e vitamini kapsulleri kullandım. Cok ise yaradı diyemem hatta hiç yaramadı. Yüzümü kanatarak bile yaptıysam 4 ay boyunca yaramadi bi ise... Lekeler gözenekler ve çukurlar için deriyi kaldırıp atmam gerekiyodu ve araştırdım dermabrazyon kararına vardım istanbulda en iyi doktora göründüm ve bana dermabrazyon yapılınca 4-5 ay yüzümün kırmızı olcagını ve oyle gezcegimi söyledi doktor ve ben tca peelingi sordum doktora bana yapması çok tehlikeli fakat 6-7 kez yapılan tca asitin 1 debrazyona esit oldugunu söyledi. Bende biraz dusuncem dedim ve gittim hemen doa kozmetikten saf tca peeling satın aldım %25. Nerdeyse 9 10 kez yüzüme yaptım çok büyük degisim oldu. Gözeneklerim tamamen gitti sayılır yüzümü uzun süre yıkamadıgımda az yaglanıyo o zaman biraz çıkıyo gözenekler baska şekilde yok. Lekelerim çok çok kayboldu.. Sadece arada tek tük çıkan sivilcelerimin lekeleri var onlarda bi çok insada bulunan bişey. Çukurlara gelince çizik gibi çukurlar vardı onlar tamamen kayboldu yuvarlak delik gibi çukurların ise derinligi azaldı. Çöküntülerim ise alttan dolgu yapılınca gitcek türden onuda 5-6 kez daha tca yapıp dolgu ile halledicem. Şuan yüzüm çok iyi mutluyum.. Bunlar benim tavsiyelerim yaptıklarım sormak istediginiz varsa cevaplayabilirim :)
Cnm çok araştırdım dermapen ve prp en iyi yöntem iki hafta sonra tedaviye başlicamintracel altın iğne uygulaması yaptıran varmı? çukurlar için en etkili yöntem dediler tv de merak ediyorum
sonuçları bizimle paylaşırsanız sevinirimCnm çok araştırdım dermapen ve prp en iyi yöntem iki hafta sonra tedaviye başlicam
İnş cnm mutlaka bilgi vermeye çalışırimsonuçları bizimle paylaşırsanız sevinirim
Prp den cok iyi sonuç alcagını sanmıyorum en güzeli dermapen veya fraksiyonel lazer parana yazık olmasınbende prp yaptıracağım yanağımda sivilce izlerim var ve canımı çok sıkıyor yıllardır. 30 yaşındayım ve zamanı geld artık, Ankda dr araştırıyorum
Lazerin şurda geçmişi 10 yıllık bişy.. ve yüzde çalışılıyor, acaba hangi tümörü tetikliyor bir çalışma var mı?Prp den cok iyi sonuç alcagını sanmıyorum en güzeli dermapen veya fraksiyonel lazer parana yazık olmasın
Kızlar marketlerden aldığınız garnıer veya herhangı bır markada yüz temızleme jelı köpüğü bunları sakın kullanmayın yüzünde akne scarı çukuru olanlar sakın sakın kullanmayın daha çok acıyor delıklerı gözeneklerı haberınız olsun garnıerın mavı olanını kullandım düzenle sekılde bı baktım daha çok yara ızı oluşmaya başladı yüzümde sonra bır guzellık uzmanı bana güldü senın aksıne bunları kullanmaman lazım dedi bana bıtkısel jel onerdı . Arkadaşlar yüzüme dermapen+mezoterapı yaptırdım 6 seans gerçekten yüzüm eskısıne göre daha ıyı oldu resmen yenılendı ama hepsı geçmedı %60 ıyılesme oldu sadece. Bırde ben haftada 3 gün gece yatmadan temız yuzume tatlı badem yağı sürüyorum pamukla tampon yapıyorum öyle uyuyorum baya ıyı geldı benım cıldıme ama badem yagınınıcıne 7-8 damla lımon sıktm ole sürdüm bırde bazen limonlu su ıcıyırm ıyı gelıyor benım yuzume bayamerhaba arkadaslar, gerek kadinlarkulubu içerisinde gerek tüm internette sivilce izleri ve çukurlarının tedavi şekli ve sonuçları hakkında onca arama yaptım. ama her seferinde bir yöntem büyük bir mucize gibi karşılanıp kitleleri sürüklüyor sonrasından şikayetler ve ortada bir ilerlemeyle karşılaşılmadıgı konusunda yorumlar belirmeye başlıyor.
o yüzden bu başlık altında, birinci elden yaptırdığınız tedavi sonucunda "ben gerçekten ilerleme kaydettim, daha iyi oldu yüzüm vb" görüşleriniz olan tedavi şekillerini buraya yazıp, nasıl bir yöntem ve zaman dilimi içerisinden geçtiğinizi açıklayın. mümkünse de tedavi öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı eklemenizi çok çok rice ediyorum. bu şekilde birbirimize çok daha net yardımcı oluruz...