Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım ve alnımda birkaç tane sivilce izleri var burnumun yanındada küçük küçük 1 -2 tane falan bu yüzden yüzümü nemlendirmiyorum sizce hatamı yapıyorum?
merhaba, akneli ve sivilceli ciltlerde cilt bakımına başlama dönemleridir. Cildini sabah akşam uygun olan temizleyici ile temizlemen ve uygun tonik kullanman gerekli, üzerine de içerisinde yağ oranı olmayan ya da çok düşük losyonlar kullanmalısın. bir kaç ay içerisinde sonuç almaya başlarsın ama tabi onlarla oynamazsan, oynadığın sürece ne kullanırsan kullan fayda etmez
bence tonik kullanma. pamukla bütün yüzüne yayılabilir sivilceler. scrup da yapma. sadece uygu bir jelle temizle ve yağsız nemlendirici kullan ama kozmetik (markette satılanlardan) olmasın. eczaneden dermatolojik ürün al bence...
İz derken aktif sivilceler mi, yoksa eskiden çıkan sivilcelerin bıraktığı iz mi canım? Ona göre tedavi etmek lazım. Aktifse temizleyici tonik ve nemlendirici kullanırsın veya ilaç, geçer. Ama eskiden kalmış izlerse peelingle veya iz geçirici ilaçlarla kolayca kurtulabilirsin :)